Şimdi Ara

Mario Gomez 9 milyon Euro'ya Wolfsburg'a Gitmiş !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almanya Maliye Bakanlığına başvuran Beşiktaş, Gomez'in 9 milyon Euro'ya Wolfsburg'a transfer olduğunu öğrendi. (Milliyet)

https://twitter.com/HaberKartali/status/777106675522211840

Mario Gomez'in 1.5 milyon euroya satıldığının ve Beşiktaş'a da 750 bin euro düşeceğinin söylenmesine rağmen buna ilk günden itibaren inanmayan Beşiktaş yönetimi, ilk yönetim kurulu toplantısında bu dosyayı yeniden masaya getirecek. Gomez'in transferinden gelecek yüzde 50'lik payı İtalyanlar'a kaptırmak istemeyen yönetim bu dosya için görevlendirdiği avukatların da raporlarını inceledikten sonra yolunu belirleyecek.

Beşiktaş yönetimi, Mario Gomez'in transferini aydınlatarak zarara uğramamak ve 9 milyon euro rakamı doğrulanırsa kendisine düşen 4.5 milyon euroluk payı almak için gerekli tüm makamlara başvuracak.
    (Milliyet)

• Alın paranızı bu üçkağıtçılardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikret Orman varken başımızda kimse Beşiktaş'ın parasını yiyemez.

• 26 gol attır üstüne 4.5 m al.
    Made in Fikret Orman

• eğer bunu belgelerle ispatlarsak bence UEFA başvurup paranın tamamını almalı üzerine Wolfsburg'a dolandırıcılık suçlamasıyla 2 yıl avrupadan men yedirtilmeli. Az bile uyanıklara. Yıllarca Türkiyeyi küçük gördüler aptal sandılar. Donunuzu alıcaz ulan altınızdan. Çok pis gaza geldim beyler ben Alman konsolosluğunu basmaya gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

eğer bunu belgelerle ispatlarsak bence UEFA başvurup paranın tamamını almalı üzerine Wolfsburg'a dolandırıcılık suçlamasıyla 2 yıl avrupadan men yedirtilmeli. Az bile uyanıklara. Yıllarca Türkiyeyi küçük gördüler aptal sandılar. Donunuzu alıcaz ulan altınızdan. Çok pis gaza geldim beyler ben Alman konsolosluğunu basmaya gidiyorum

YÜRÜYÜN ARKADAŞLAR GİDİYORUzzzzz

• Siz kimi kandırıyorsunuz ULAAAANNN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi bizim transfer de cezamız vardı sattığımız kadar alabiliyorduk. Şimdi bu para transfer dönemimde adam akıllı gelse ona göre transfer filan yapabilirdik. Geç geleceği için iş işten geçmiş olacak. Aslında bunun içinde birşeyler yapılmalı.

• O değilde yine berabere kaldılar :(

• fiko yedirir mi lan size o parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

eğer bunu belgelerle ispatlarsak bence UEFA başvurup paranın tamamını almalı üzerine Wolfsburg'a dolandırıcılık suçlamasıyla 2 yıl avrupadan men yedirtilmeli. Az bile uyanıklara. Yıllarca Türkiyeyi küçük gördüler aptal sandılar. Donunuzu alıcaz ulan altınızdan. Çok pis gaza geldim beyler ben Alman konsolosluğunu basmaya gidiyorum

Aynı şeyleri bugün bende düşünmüştüm. Ortada resmen dolandırıcılık var. Biz "tamam ağbi" deseydik 750 bin euro verip gönderceklerdi bizi. Bunun yaptırımları olmalı. Bize para cezası ödemek zorunda kalmalılar veya 1/2 yıl avrupa kupalarından men cezası almalılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 17 Eylül 2016; 19:19:21 >
  • Ortada bir pislik dönüyorsa Fiko başkan olaya el atar merak etmeyin.
  • Üçlağıtçılar. Bence bunun transfer döneminde FFP kuralı dolayısıyla transfer dönemimize zarar verdiğini falan söyleyip 9-10'da tazminat isteyelim 4.5'u kabul etmeyip.

• Para+gomezi alalım.

• Transfer yasağı alabilirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Transfer yasağı alabilirler

Bence dahada fazla cezalandırılmalılar hocam. Başımızda ffp illeti varken 1m euro bile bizim için çok önemli bi miktarken bu adamlar hakkımız olan 4.5 milyonu vermeyip bizi sıkıntıya soktular. İnşallah gereken prosedürler uygulanır.

• Paranın tamamı Beşiktaş'a verilmeli.
  • 4.5'u değil de paranın tamamını alalım.
    Üstüne bi de Wolfsburg ile Fiorentina avrupadan men ya da transfer yasağı yesin.
    Hatta küme düşürülsünler
  • Yorumlar efsane

• Fiorentinadan defans oyuncusu Beşiktaşa hediye edilmeli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.