Şimdi Ara

mario forever sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
21.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mario forever oynuyorum.. 6cı oyunun 2cisindeki borulu yeri gecemedim ... ip ucu vercek olan varmı ya

• hicmi oynayan yok alla alla halbuki cok güzel
  • ben 5. yi geçemedim ama bir arkadaşım gözlerim önünde oyun bitirdi ama son bölüm çok zordu
  • valla bizde kardeşim geciyo önce bende arkasından yol alıyorum ama cok güzel oyun.. 5-6 baya zor..

6.2yi gecen bi Allahın kulu yoksa marioyu dövecem
  • ümidimi yitirmedim oynayan yokmu?
  • link ver gecmeyi denim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben oyunu yeni yüklüom siz kaçıncıyı oynuyorsunuz 4. mü
  • link nerdee
  • slm arkadaşlar ya özellikle egzantirig sende benzer bir sorundan dertlisin utanarak söylüyorumki ben daha 1 in 4 ünü geçemedim o ateşli yerden atlayamadım çok uzak kalıyor onun bir ipucu varmı cvp bekliyorum şimdiden teşekkür ediuorum

• bende 6-2 dekı o borulu kısmı gecemedım hep aynı yerlere cıkıo yardım edın
  • world 1 de direk world 3 e giden gizli bir tünel val world 3 dede direk world 8 e giden gizli bi tünel var
  • pekı 6 2 gecılmıo mu yardım edın ya lutfen !!
  • süre olması cok sacma
    ben sure bitmeden bolumu bile gecemiom
  • ARKADAŞLAR BENDE MARİO FOREVER 6-2 Yİ GEÇEMİYORDUM. AMA GEÇTİM
    ŞÖYLE
    ÖNCELİKLE OPTİONS KISMINDA UP ADI VERİLEN BÖLÜMDE BİR TUŞ EKLEYİN MESELA BEN SHİFT TUŞUNA EKLEDİM. SONRA OYUNA GEÇİN. 6-2 YE GELDİĞİNİZDEN SONRASINI ANLATIYORUM ŞİMDİ.

BÖLÜM BAŞLADI. 1 TANE UÇAN KAPLUMBAĞA VAR ONU GEÇİP BORUYA GİRDİNİZ VE KAPALI ALANDASINIZ. SAĞ TARAFA DOĞRU GİDİN . YATAY BORUDAN GEÇİP HEMEN YAN KISMA GİRDİNİZ. 2 UÇAN KAPLUMBAĞA VAR BİRDE PEMBE DİKENLİ OLAN VAR. DİKENLİNİN ÜSTÜNDE 2 TANE BORU VAR İÇİNDEN ÇİÇEK ÇIKIYO. İLK BORU DEĞİL İKİNCİ BORUDAN ÇİÇEK İÇERİ GİRERKEN ZIPLAMA TUŞU VE UP TUŞUNA VERDİĞİNİZ TUŞA BASILI OLARAK TIKLAYINCA BORUDAN GİRİYORSUNUZ. VE YENİ BİR ALANDASINIZ. SONRA SOL TARAFA GİDİN. YİNE YATAY BORUDAN GEÇİN. YENİ BİR ALAN VAR. ORDA SOL TARAFA DOĞRU İLERLEYİN 1 TANE DİKENLİ VAR. ONUN ÜSTÜNE DOĞRU ZIPLARKEN BİR TANE SORU İŞARETİ VAR. ONU AÇINCA ZIPLAYIN VE ÜST BORUYA GEÇİN. SONRASI BİRAZ DAHA KOLAY.

BEN ŞUAN 7-4 TEYİM. ONU BİR TÜRLÜ GEÇEMEDİM. BİLGİSİ OLAN BİRİ VARSA 7-4'ÜN EN SON KISMINDA SUYUN İÇİNDEN BORUYA NASIL ATLAYACAĞIMI YAZABİLİRSENİZ SEVİNİRİM. MARİO İLE İLGİLİ SORULARINIZ VARSA YAZIN BEN CEVAPLAMAYA ÇALIŞIRIM. İYİ EĞLENCEELER.........

• link verırmısınız !!!
  • Direkt 7. bölüme geçin sizde...

World 7
    chlebent1=0
    ata1save1=994
    ata2save1=1491
    ata3save1=19097
    stringlev1=7

Kodunu girin...
  • E YUH ARTIK HORT
  • Ne oldu biotic?Hortlaklardan korkuyor musun? :D Bir şey olmaz merak etme...
  • Ben korkmam ama sen istersen onlarla pek iç içe olma
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.