Şimdi Ara

Marc Dorcel ve Mario Salieri tarzı yönetmenler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki yönetmenin çoğu filmini beğeniyle izledim.Avrupa sinemasına ilgi duyuyorum. Bu tarz konulu kaliteli ve atmosfere sahip filmler yapan başka avrupalı yönetmenler varmı bildiğiniz? Yönetmenin ismini verseniz yeterli
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Marc Dorcel ve Mario Salieri Tarzı Yönetmenler

Marc Dorcel ve Mario Salieri, erotik film endüstrisinde ayırt edici bir tarza sahip yönetmenlerdir. Eserleri, açık cinselliğe ve sansasyonelliğe odaklanmalarıyla karakterize edilir.

Bu yönetmenler, Tinto Brass gibi yönetmenlerin öncülüğünde ortaya çıkan bir akımın parçasıdır. Bu akım, erotik filmleri ana akım sinemaya yaklaştıran ve onlara daha fazla saygınlık kazandıran bir yaklaşımla tanımlanmaktadır.

Dorcel ve Salieri'nin filmleri, cinselliğin keşfi, tutku ve arzunun görsel tasviri gibi temaları işler. Eserleri sıklıkla tartışmalı olsa da, yetişkin izleyiciler arasında popüler olmaya devam etmektedirler.

Tinto Brass Gibi Yönetmenlerin Etkisi

Marc Dorcel ve Mario Salieri, erotik filmler üzerinde önemli bir etkisi olan Tinto Brass gibi yönetmenlerden esinlenmiştir. Brass'ın çalışmaları, açık cinsellik ve kışkırtıcı temalarıyla ön plana çıkmaktadır ve erotik sinema endüstrisinde yeni bir standart belirlemiştir.

Dorcel ve Salieri, benzer bir yaklaşımı benimseyerek, cinselliğin gerçekçi ve estetik bir şekilde tasvirine odaklanarak filmlerinde sansasyonellik ve tartışmayı kucaklamışlardır.

Sonuç

Marc Dorcel ve Mario Salieri, erotik film endüstrisinde kendine özgü bir stil geliştiren yönetmenlerdir. Eserleri, açık cinselliğe ve kışkırtıcı temalara odaklanmalarıyla karakterize edilir ve yetişkin izleyiciler arasında popüler olmaya devam etmektedir. Bu yönetmenler, erotik sinemanın ana akım sinemaya yaklaşmasında etkili olmuştur ve Tinto Brass gibi öncü yönetmenlerden önemli ölçüde etkilenmişlerdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Soru sakat.
  • fake
  • bide öyle masum söylüyor ki

quote:

Avrupa sinemasına ilgi duyuyorum

• Bende diyorum bu adamlar niye dalga geçiyor araştırdım birazda hiç iç açıcı değilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Bende diyorum bu adamlar niye dalga geçiyor araştırdım birazda hiç iç açıcı değilmiş

Konu Dışından Kaçmış Buraya Gelmiş Arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkinpark_k -- 13 Temmuz 2010; 17:28:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • viv thomas var o da konulu filmlerde gayet başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 13 Temmuz 2010; 18:50:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astebe

viv thomas var o da konulu filmlerde gayet başarılı.

sağolun biraz araştırdım sanırım kadın-kadın ilişkilerine daha fazla ağırlık veren bir yönetmen. başlangıç olarak tavsiye edeceğiniz bir filmi varmı? en azından çekim tarzını ve senaryo akışını görmem açısından faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdeste -- 13 Temmuz 2010; 19:18:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birdeste

quote:

Orijinalden alıntı: astebe

viv thomas var o da konulu filmlerde gayet başarılı.

sağolun biraz araştırdım sanırım kadın-kadın ilişkilerine daha fazla ağırlık veren bir yönetmen. başlangıç olarak tavsiye edeceğiniz bir filmi varmı? en azından çekim tarzını ve senaryo akışını görmem açısından faydalı olur.

• Eleman ciddi yalnız.
  • OOO MAY GAD
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Eleman ciddi yalnız.

Hocam adam sinemaya soyunuyor lütfen dalga geçmeyelim
  • De-Niro abimizin bi yorumu vardı o aklıma geldi
  • Marc Dorcel D-SMART platformu olanlar yakından tanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

De-Niro abimizin bi yorumu vardı o aklıma geldi

İllede meraklandırcaksın adamı söylede kurtul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

De-Niro abimizin bi yorumu vardı o aklıma geldi

İllede meraklandırcaksın adamı söylede kurtul

quote:

Frithjof Schuon
    Hazreti Google'ın tüm fırsatlarından istifade etmek varken buraya topik açıp saf donanımhaber gençlerini manipüle etmeye çalışan ve aynı zamanda erotik isteklerini aşk temasıyla kamufle etmeye meyleden tipik bir Tinto Brass profili görüyorum sizde efendim
  • quote:

Frithjof Schuon
    Hazreti Google'ın tüm fırsatlarından istifade etmek varken buraya topik açıp saf donanımhaber gençlerini manipüle etmeye çalışan ve aynı zamanda erotik isteklerini aşk temasıyla kamufle etmeye meyleden tipik bir Tinto Brass profili görüyorum sizde efendim

Eşhadüenlailaheillallah.

Amin.
  • sitesine girip bakabilirsin...daha ne diyeyim google amcaya sor o söyler sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.Ka

quote:

Frithjof Schuon

Eşhadüenlailaheillallah.

Amin.

Frithjof Schuon De-Niro muymuş aman allahım nasıl farketmem aptallığımın bu kadarı
    öyle vurucu öldürücü can alıcı yorumlar başka kimden çıkardı ki nasıl düşünemedim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.