Şimdi Ara

Maraton.com.tr hacklendi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

ermenistan'a kürdistan'a yunanistan'a özgürlük yazmışlar da ne alaka anlamadım.

1.ermenistan özgür değilmiymiş ? 2 öle bi ülke varda bizmi bilmiyoruz3.yünanistan özgür değilse avrupa birliğine sormaları gerekiyor maratonun sitesine değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

1.ermenistan özgür değilmiymiş ? 2 öle bi ülke varda bizmi bilmiyoruz3.yünanistan özgür değilse avrupa birliğine sormaları gerekiyor maratonun sitesine değil

bilmiyorum artık hangi mantıkla yaptıysa.

n1say resim fake değil.
  • kim hacklemiş darkrose
  • 403 Forbidden dalga amaclı konulmustur ..resim fake değil tittleyi 403 forbidden yapmıslarlar sadece
  • UNDER CONSTRUCTION yazıyo bende.
  • ilk defa bir hacker ın nicini yazmadan index attığını gördüm bence de fake. yani maraton ilgi çekmek için de yapmış olabilir böyle birşey. bazı sitelerde de aynı olaya rastlamıştım ama onlarda bile hacker ın ismi yazılıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 29 Aralık 2009; 12:46:46 >
  • Belkide Ahmet Çakar Hacklemiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

Belkide Ahmet Çakar Hacklemiştir.

ehuehueh çok güldüm buna :D
  • resim gercek bende gordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: goztepe93

resim gercek bende gordum

arkadaşlarında dediği gibi bi site hacklenirse muhakkak bir rumuz koyar ve onların hackledikleri ekledikleri bir site var oraya koyarlar indexi .

kısaca resim fake
  • Maraton spor sitelerinin en iyilerinden biri diyebilirim. Yalan haber yapmıyolar. Yaptıkları haberler genelde hep doğru çıkıyo.
  • dün yazan ve açılış ekranı şu şekilde idi yine mi yapmışlar. bunu dün kendim ekran görüntüsü alarak sakladım :D

Maraton.com.tr hacklendi!

Maraton.com.tr hacklendi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innocent_ -- 23 Nisan 2010; 4:15:47 >

• Okan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.