wowdaki druidler gibi heal over time falan atsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum.
OP
öldüğünde bi getirisi olucakmı acaba ?
Baya oynuyan varmış güzel..Oyunlar konu altındamı acılıyor böyle baslıklar rastgele buldum
Degisikmis. Denemek lazim. Teamfight icin guzelde soloda az biraz zayif gibi.
naparmıs bu adamın ultisi ?
Nunu gibi AP/Tank olmuş, bana göre değil, sevmedim. Ama takımda bulunmasını isterim, iyi oynayan birisinin epey yardımı olacaktır.
3.skilli çok güzel ya.
Ultisi ne işe yarıyor anlamadım :D
quote:
Orijinalden alıntı: Jr.SmiTh
Ultisi ne işe yarıyor anlamadım :D
Anivianın ult gibi her saniye mana emen bir alan oluşturuyor , o alanın içindeki takım arkadaşların daha az damage yiyor , yiyecekleri damage ın bir kısmı absorbe ediliyor skilli iptal ettiğindede absorbe edilmiş damage galio ult misali etraftakilere vuruyor.
güzele benziyor 3150 olursa alırım hemen
6300 olur büyük ihtimal
Takım için çok faydalı bi karaktere benziyor,umarım 3150 olur
quote:
Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu wowdaki druidler gibi heal over time falan atsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum.
Ultisinden bahsediyorsan janna var zaten o isi yapan.
6300 yapmıslar bence haketmiyor 6300 olmayı amumuyla benzerlik taşıyorlar amumu 1350 iken gidip de buna 6300 vermek gereksiz bence. Riot zaten iyicene saçmaladı ne sezon 2 geliyor ne vaadettikleri yeni harita ve grafik iyileştirmesi geliyor server zaten lag olsun chat sorunları olsun çekilmiyor.Bugun bakındımda eu forumlarında riota verip veriştirmiş herkez.O kadar riot points satıyosunuz niye hizmet 0 filan demişler.Katılmamak elde değil adamlar oyun bedava ne bekliyorsunuz diyorlar ama parayı kırdılar riot pointslerden.
Riot pointsi isteyenler kendi isteğinle alıyor sonuçta hiç bir ekstra ücret vermeden tüm özellikler yararlanabiliyorsun.Ayrıca season 2 nin çıkacağına dair hiç birşey demediler , en az 1.5-2 ay var season 2 ye.
Nedir bu şikayet eudan.200 ping var diye(lag olmasada) eu geçecektim tövbe artık ben usta hiç problemsiz fıstık gibi oyunumu oynuyorum zaten bakım süresi 4-5 saat uzatıldı ama ip boost x2 geldi ip boost 2 katı geliyo.Yarım sayfa rune dizdim bugün.Allah korusun euya gitmem ben fıstık gibi usdayım sizede tavsiye.350 ping e kadar lag 0.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme