Şimdi Ara

Maokai, the Twisted Treant Spotlight (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • wowdaki druidler gibi heal over time falan atsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum.
  • OP
  • öldüğünde bi getirisi olucakmı acaba ?
  • Baya oynuyan varmış güzel..Oyunlar konu altındamı acılıyor böyle baslıklar rastgele buldum
  • Degisikmis. Denemek lazim. Teamfight icin guzelde soloda az biraz zayif gibi.
  • naparmıs bu adamın ultisi ?
  • Nunu gibi AP/Tank olmuş, bana göre değil, sevmedim. Ama takımda bulunmasını isterim, iyi oynayan birisinin epey yardımı olacaktır.
  • 3.skilli çok güzel ya.
  • Ultisi ne işe yarıyor anlamadım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr.SmiTh

Ultisi ne işe yarıyor anlamadım :D

Anivianın ult gibi her saniye mana emen bir alan oluşturuyor , o alanın içindeki takım arkadaşların daha az damage yiyor , yiyecekleri damage ın bir kısmı absorbe ediliyor skilli iptal ettiğindede absorbe edilmiş damage galio ult misali etraftakilere vuruyor.
  • güzele benziyor 3150 olursa alırım hemen
  • 6300 olur büyük ihtimal
  • Takım için çok faydalı bi karaktere benziyor,umarım 3150 olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu
    wowdaki druidler gibi heal over time falan atsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum.

Ultisinden bahsediyorsan janna var zaten o isi yapan.
  • 6300 yapmıslar bence haketmiyor 6300 olmayı amumuyla benzerlik taşıyorlar amumu 1350 iken gidip de buna 6300 vermek gereksiz bence.
    Riot zaten iyicene saçmaladı ne sezon 2 geliyor ne vaadettikleri yeni harita ve grafik iyileştirmesi geliyor server zaten lag olsun chat sorunları olsun çekilmiyor.Bugun bakındımda eu forumlarında riota verip veriştirmiş herkez.O kadar riot points satıyosunuz niye hizmet 0 filan demişler.Katılmamak elde değil adamlar oyun bedava ne bekliyorsunuz diyorlar ama parayı kırdılar riot pointslerden.
  • Riot pointsi isteyenler kendi isteğinle alıyor sonuçta hiç bir ekstra ücret vermeden tüm özellikler yararlanabiliyorsun.Ayrıca season 2 nin çıkacağına dair hiç birşey demediler , en az 1.5-2 ay var season 2 ye.
  • Nedir bu şikayet eudan.200 ping var diye(lag olmasada) eu geçecektim tövbe artık ben usta hiç problemsiz fıstık gibi oyunumu oynuyorum zaten bakım süresi 4-5 saat uzatıldı ama ip boost x2 geldi ip boost 2 katı geliyo.Yarım sayfa rune dizdim bugün.Allah korusun euya gitmem ben fıstık gibi usdayım sizede tavsiye.350 ping e kadar lag 0.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.