Şimdi Ara

Maokai Jungle Rehberi(v 0.01)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
4.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bi rehber yazdım.Açıkcası yarısını bi Mayıs akşamı yazmıştım şimdi de 30 dakika queue cezası var ne yapayım dedim ve dedim Maokai rehberi yazayım.

Maokai Tier 1 Jungler ımızdır.

İçerik
    1.1 Skiller
    1.2 Build
    1.3 Jungle Rotası
    1.5 Early-Mid Game Maokai Strateji ve Mentalitesi

1.1
    Skiller
    :Sap Magic(Passive):Etrafımızdaki championlar ve kendimiz 5 skill kullandığımızda sonraki düz vuruşumuz canımızın 7% (1 hp heal per 14.3 hp) kadar heal gelir.

Tam anlatamadım ama işte ana sustain kaynağımız.teamfightlarda çok rahat stacklenebiliyor.

Arcane Smash(Q):Maokai yerden bir dalga çıkarak skilli attığı yöndekiler hedefleri yavaşlatır.2 saniye sürer.Yakınındaki hedefler hoplar.
    Magic Damage: 70 / 115 / 160 / 205 / 250 (+0.4 per ability power)

Slow: 20 / 27 / 34 / 41 / 48%
    Cost: 55 mana
    Cooldown: 6 saniye

Ana gank skillerimizden biri.Ayrıca birçok chanelling i de bozuyor Fiddlestix'in draini gibi veya teleport.Jungle temizlerken de kullanılabilir.

Twisted Advance(W):Maokai ağaç köklerini dönüşür ve hedefe doğru atlar hedefe ulaşınca hedef hareket edemez(snare).Kökler içine alır.Bu arada Maokai atlarken Untargetable dır
    Cooldown: 13 saniye
    Range: 650
    Cost: 75 / 80 / 85 / 90 / 95 mana

Magic Damage: 80 / 115 / 150 / 185 / 220 (+0.8 per ability power)

Root Duration: 1 / 1.25 / 1.5 / 1.75 / 2 second(s)

Gap closer olarak kullanabiliriz.Ayrıca rakip flash benzeri skiller ile kaçamaz.Bu yüzden nereye gideceğinizi iyi ayarlayın.Örneğin ahri'ye atladığında ahri ulti ile kaçmaya çalışırsa ahri nereye giderse oraya uçuyorsunuz.

SaplingToss(E):Maokai içinden fidan çıkarır ve hedef alana atar.Atarken ve patlarken damage vurur.Ward niyetine kullanılabilir 35 saniye süresi vardır.

Cooldown: 12 seconds
    Range: 1100
    Impact/Explosion Radius: 350 (estimate)
    Aggro Radius: 500 (estimate)
    Sight Radius: 700 (estimate)

Cost: 70 / 80 / 90 / 100 / 110 mana

Impact Magic Damage: 40 / 75 / 110 / 145 / 180 (+0.4 per ability power)

Explosion Magic Damage: 80 / 130 / 180 / 230 / 280 (+0.6 per ability power)

Maximum Magic Damage: 120 / 205 / 290 / 375 / 460 (+1.0 per ability power)

Ana jungle skillimiz.Lane giderken ilk fullenebilir fakat biz en son fulleyeceğiz.

VengefulMaelstrom(Ultimate):Maokai bir alan açar ve alanın içindeki her dost champion %20 daha az damage alır.Turretler haricinde.Maokai biriktirdiği damage'i alanın içindeki düşman hedeflere patlatır.

Cooldown: 40 / 30 / 20 seconds

Magic Damage: 100 / 150 / 200 (+2 per point of damage absorbed) (+0.5 per ability power)
    Ultiyi atma costu: 75 mana
    30 mana her saniye için

1.2
    Build:

Başlangıç

Early Game Hedefleri

Rakibe Bağlı Ayakkabı Tercihi
    yada

Devamında

Üstteki itemler Core itemlarımız kalanları karşı takıma göre dizeceğiz.

Paran çoksa

Takımda yeterli damage yoksa

WARD AL HAYAT KURTAR
    Masteries
    Veya
    0-11-19 da yapan var dooom gibi.
    Rune Tercihi

Eğer Atk Speed Marks yoksa Magic Pen. de koyabilirsiniz.

1.3
    Jungle Rotası

Mid Turret ın yanına gidin ve dışardan Wraithlere 1.04 de ilk Sapling'i atın.3( burası 2 olabilir hatırlamıyorum elinizden geldiği kadar atın işte) tane daha atın ve 4.(3 olabilir dediğim gibi) üyü Büyük Wraith in vurmadan 1.41 de atın aslında fazla önemli değil en fazla 1-2 saniye kazandırıyor.
    Sonra doğrudan Blue Golems e doğru ilerliyoruz.Wolfleri atlıyoruz ve 2 sapling+smite ile alıyoruz.
    Wolflere 2 arc (q) ve 1 sapling atıyoruz.Ondan sonra wraithler tekrar doğuyor Arcane smash --> Sapling --> oto atak büyük wraithe--> Arcane smash şeklinde kesiyoruz.Şimdi ise kritik nokta eğer mid pushlanmışsa Twisted Advance i açıp gank gidiyoruz Mid e.Eğer pushlanmamışsa Sapling'e 1 puan daha verip yolumuza devam ediyoruz.Double Golemlere giderken arkadan Sapling atıp Arcane Smash ile kesiyoruz.Burdan Red buff a doğru ilerliyoruz.Red buff u alıp recall atıyoruz Philisopher Stone ve Bot alıyoruz.

Bir kaç video

Eski bişey ama sorun yok hani.

1.4
    Ganking
    Maokai çok iyi bir burst e sahiptir.Öncelikle Twisted Advance ile rakibine atlayın.Sapling atın üstüne ve q ile slowlayın.Takım arkadaşınız eğer kötü değilse size eşlik edecektir.Yeterli damage i vurdunuz ve tahminimce rakip flash falan attı yada öldü.

Bot Lane e gank giderken
    Eğer bot lane ilerdeyse Çimlerden girip ad carry i gördüğünüz gibi atlamanız lazım.Tabii turret doğruysa yapmayın öyle bişey.Ultiniz varsa dive girebilirsiniz ama tavsiye etmem.

1.5
    Early-Mid Game Maokai Strateji ve Mentalitesi

1)Turretlarını koru

Turretler size oyunu kazandırır.3 aeo skill varken korumak kolay olacaktır. slow/knockback, snare ve ulti olduğu için dive geldiklerinde tanky olacaksınız.Minionlara ulti atmaktan korkmayın Cooldown'ı oldukça düşük.

2)Jungle Temizleme (wolves, wraiths, golems)
    Yakınındaki campi temizle.Alışkanlık haline getirmeniz gereken birşey yoksa maokai oyundan düşebiliyor oyun sonuna doğru.

3)Warding nashor/dragon
    Eğer kimse yapmıyorsa yapmalısın yapman lazım asla wardsız ilerleme.

1.6 Skorlar

CS e bakmayın bazen bot lane e support olarak gittiğimde oluyor Maokai ile.

Değişim Rehberi

Rehber yazıldı. 05/06/2012 23.04~

Eklenecekler
  • Her başlık hakkında daha çok bilgi verilecek.
  • Karşı junglerlardan bahsedilcek.

• Bu v1 larda iyi cikti he sanki program kodluyosunuz anasini satiym , sen yazdiysan hepsini basarilar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlı rehber. Yalnız dipnot düşeyim Wraithlere 3. E skilini atarken wraithlerin doğmasını bekleyin. Sonra atın 3. E'yi buna dikkat ederseniz çok hızlı bir şekilde junlge temizleniyor zaten.

Ekleme: Neden 5'e 4 olarak magic resist rune ayırdığını anlamadım.
    Karşı takımın Wraithlerini almak ve bizim blue'ya yönelmek en iyisi olacaktır. Hem karşımızdaki adam redten başlamıyorsa(Başlıyorsa wraithlerini çalamazsınız) wraithlerden dolayı büyük exp kaybeder.
    Maokai late gamede gerçekten kötü olduğu için killeri sakın almayın. Çünkü Maokai'nin kasması hiçbirşey ifade etmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 5 Temmuz 2012; 23:33:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxix

Bu v1 larda iyi cikti he sanki program kodluyosunuz anasini satiym , sen yazdiysan hepsini basarilar.

Linkler ölü galiba bekler tekrar upload edip yollarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Ekleme: Neden 5'e 4 olarak magic resist rune ayırdığını anlamadım.

Ya şimdi para 8 taneye yetmişti o zaman beri 1 tanede flat koyayım dedim öyle yani.
  • Güzel rehber. Jungle beceremem pek ama hazır freeken bi deniyim.
    Teşekkürler.
  • Resimlerin olması hoş olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hohoyt

Resimlerin olması hoş olmuş

Jungle yaparken resimleri ekliycektim üşendim ama.
  • maokainin neresi kötü late gamede en sağlam tank hemen hemen gerek pasif gerek ultisi saçmalamışsın karayanık

ekleme : bide 21-12 kötü bence bide 1k elosun ezük löl nup haha hoho hihi hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIIKurtIII -- 6 Temmuz 2012; 21:05:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

maokainin neresi kötü late gamede en sağlam tank hemen hemen gerek pasif gerek ultisi saçmalamışsın karayanık

Çok out of damage kalıyor late'te. Diğer tanklar öyle değil mesela çoğu early'de no damage kalır late'te terör estirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

maokainin neresi kötü late gamede en sağlam tank hemen hemen gerek pasif gerek ultisi saçmalamışsın karayanık

Tatildeydim 1300 say şimdiden terör estirmeye geliyorum
    edit:o sezon 1500 bitirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 21 Nisan 2014; 23:56:27 >
  • Teşekkürler
  • Yararli rehber ama ben bazi itemleri bulamadim .s.s

• Tier 1

• quote:

Orijinalden alıntı: bako39

Yararli rehber ama ben bazi itemleri bulamadim .s.s

• quote:

...

• quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.