Şimdi Ara

Maokai hakkinda düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sejuani kadar efektif goremedim bu arkadasi bir turlu. Seju da yok yok ama maokai skill seti hic hosuma gitmiyor. Late i de bir o kadar yok gibi. nautilus var iken bu neden tercih edilir? Elim gidiyor ama bi turlu almaya bahane bulamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 15 Aralık 2013; 0:06:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• late de ultisi tf değiştirir. çok sağlam kullananlar var
  • Iste bi denk gelemedim oyle birine sanirim ondan. Adam ultiyi aciyor fightin pozisyonu degisirken kapatmayi unutuyor, butun damage havaya gidiyor sonra. Yada cok mu zor onu ayarlamak

• tflerde adc'ye ya da apc'ye en kolay ulaşabilcek herolardan biri maokai'dir sanırım
    ama oyun genelinde mana problemi yaşıyor yoksa cok sağlam hero.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoraima -- 15 Aralık 2013; 0:11:55 >
  • Mobility'si olmayan adcler oynarken karşıma gelmemesini istediğim jungle'lardan. Cümle çok ilginç mi oldu ne?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WeiLucas kullanıcısına yanıt
    Evet ganklari saglam fakat nautilus daha tehlikeli geliyor bana. Adc isem O çapayi bana tutturdugu an ya flash harcatiyor yada kesin kill aldiriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    teemo aldım build öneriniz ?
    14 yıl önce açıldı
    elise hakkinda gorusler
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana kalırsa skillseti mükemmel ama mobility ve mana sorunlarından oynanmıyor
  • Aram da çok güzel oluyor. Patates atıp duruyorsun. Bir de pasifi çok çabuk doluyor herkes skill attığından. Her vuruşta can geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.