Şimdi Ara

MANYETIZMA VE ELEKTROMANYETIK INDUKLENME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kalkan yerler nereler? Yine formüle gömülü şekilde duruyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Duruyor heralde hepsi. Ama sorular yorum ağırlıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rahat 10-12 tane formül var. Eğer değişen bişey yoksa umut öncülden yardırayım diyorum

• Böyle büyük bir konudan nasıl 2 soru geliyor anlayamıyorum :D Resmen ayrı bir dünya :D
    Değişen bir şey yok bu arada
  • Vatanaşığı48 kullanıcısına yanıt
    Bırakın hocam gelmesin :D Ömür yicek konu resmen. Çalıştığın bi yer var mı tavsiye edebileceğin?
  • fouineur kullanıcısına yanıt
    Umut öncül gayet iyiydi hocam :) Mantığını kavradıktan sonra akıp gidiyor zaten. Tek sıkıntı formüller.
    Modern fizik adamdır diyorum ben zaten :D
  • Elektrik-manyetizmayı Umut Öncül çok güzel anlatmış. Ben 11.sınıfta 2-3 kere dinlemiştim, ygs den önce yine 2 tur dinlemiştim, geçende 2 tur daha dinledim artık adamın hangi saniyede ne anlatacağını, hangi formülü yazacağını istem dışı olarak ezberlemişim Soru kaçmıyor denemelerde, tavsiye ederim yani Umut Öncül 'den dinlemenizi.
    Formül kısmına gelince zaten hocam formüllerle işlem yapa yapa konuyu oturtursun mantığına, yorum sorularını saniyesinde yapıştırırsın. Hangi formül kalkmış, hangisi duruyor falan boşverin derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vatanaşığı48 kullanıcısına yanıt
    aynen formüllere çare bulamadım :(
  • sakultasaian kullanıcısına yanıt
    hocam zaman da az olunca fazla soruya kalmaz lys. Umut reyisden dinlerim ama formülleri naparım bilemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.