Baba ben olayı anlıymadım bu eventte mi oldu geçtiğimiz aylarda yoksa şu anda hotan bu halde mi?!
quote:
Orjinalden alıntı: _Agwe_
OHAAA bu ne lan?! Fotoshop mu event miydi hacım bu yoksa ne la bu böyle birde utanmadan manyaklara ölmüşler ya ne helal walla hacım
OLM ARKADAKİ NEYDİR ONUN AD NİYAMAN MI BAŞKA BİŞEY Mİ ONA YATMIŞ O BENCE AMA YİNEDE GÜZEL
o ne dir la öle baksana bebeler yatmış ..... kac vurio acaba onlar sen nasıl foto cektin l aöle ölmeden
manyang ve 62 lvl char
manyang- hatırladın mı bir zmanla umansızca kestiğin bi ot vardı 62+-- hatırladım abi manyang- a.q kocam senin kaleni baına yıkacam
herkezde santa giymiş o yaratıklar monster scrollardanmı çıktı acep
quote:
Baba ben olayı anlıymadım bu eventte mi oldu geçtiğimiz aylarda yoksa şu anda hotan bu halde mi?!
Hacı Bu Yeni update gelmeden Önce Bi oldu Bu olay Galıba Troy veya Athens oldu çünkü Tam bilmıyorum ama
bir yetkili açıklama yaparsa sevinirim onlar kesin bi 6 ay önce fln olmuş bir olay ve orda kesin bi gm falan var böle photo shopa benzemior pek exp gitmezdi çünkü ve hotanın o kısmında yaratıkların tam durdupu yerden ileri giremezler çünkü safe zone yani tam bi olaydır bu o adamın durduğu yerde ölmesi kafaya bişey atmış o mageler o yüzden ölmüş tespit bu
quote:
Orjinalden alıntı: karabasan07
quote:
Hacı Bu Yeni update gelmeden Önce Bi oldu Bu olay Galıba Troy veya Athens oldu çünkü Tam bilmıyorum ama
Ulan bende diyom hotan şu anda bu halde!Tamam anladım şimdi bu pasklaya evetinde olmuştu bu olay egglerden çıkan monster sumoon sc lerden çıkıodu veya oyun kendisi kapılara bırakıyordu kendi moblarını bende hala storagede 5 6 tane monster summon sc durur walla evet gelsede bassak yine soysak gariban traderleri
quote:
quote:
quote:
Ulan bende diyom hotan şu anda bu halde!Tamam anladım şimdi bu pasklaya evetinde olmuştu bu olay egglerden çıkan monster sumoon sc lerden çıkıodu veya oyun kendisi kapılara bırakıyordu kendi moblarını bende hala storagede 5 6 tane monster summon sc durur walla evet gelsede bassak yine soysak gariban traderleri
Ya Kardaş SEn Gene Anlamadın Bu Monster event De Degil Bu Bi Ara Gm Pizza nin yaptgıın bu olay
Yane Bunu Bi Gm yaptı Okadar Yane [Gm]Pizza
quote:
quote:
quote:
quote:
Ya Kardaş SEn Gene Anlamadın Bu Monster event De Degil Bu Bi Ara Gm Pizza nin yaptgıın bu olay
Yane Bunu Bi Gm yaptı Okadar Yane [Gm]Pizza
fazla uğraşmayın -agwe_ için bi konu açmıştım charın asılı kalmasıyla ilgili onuda yanlış anlamıştı normaldir
söylencek tek kelime var ROFL
ahahaha hatırlıyorum bu resim cok eski oyun dha ilk cıktığında beta iken siz bilmezsiniz tusubasa die bi hacker oyunu hackledi serverler 1 hafta kapandı adam resmen oyunla dalga geçti
quote:
Orjinalden alıntı: HaYaLeTR
ahahaha hatırlıyorum bu resim cok eski oyun dha ilk cıktığında beta iken siz bilmezsiniz tusubasa die bi hacker oyunu hackledi serverler 1 hafta kapandı adam resmen oyunla dalga geçti
hehehdemek burayda el atmis adam
quote:
Orjinalden alıntı: HaYaLeTR
İkinci resimde tusubasa ölmüş Hacker intihar etti Yaw herkes farklı bişi sölüo...