Şimdi Ara

Mantistek® GK2 RGB Blue Switch Mechanical Gaming Keyboard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Polemiklere yer vermemek için açıkça yazıcam. Banggood indiriminden 100 tl civarına Brown switch olanı aldım. Uzun süre tedarik edemeyince değiştirelim daha fazla bekelemeyin diye önerdiler. Mavi ilk tercihim değildi ama yine de mavi olursa olur dedim ve gönderdiler. Sonradan sesleri vs dinleyince beni bozacak dedim ve netekim de bozdu.

Perşembe günü teslim aldım ama test etmem dün akşam olabildi ancak ve açıkçası çok hoşuma gitmedi. Bunu elden çıkarıp kırmızı ya da kahve switch almaya karar verdim.

Ürün aşağıdaki linkte 203 tl / 54.99 dolar olarak satışta.
    https://www.banggood.com/Mantistek-GK2-104-Keys-NKRO-RGB-Blue-Red-Black-Brown-Switch-Mechanical-Gaming-Keyboard-p-1082840.html

Benim istediğim fiyat 150 TL.

Fiyat konusunda lütfen şu olur mu bu olur mu vs diye gelmeyin çünkü olmaz. önereceğiniz fiyatları zaten şirketteki arkadaşlarım çoktan önerdi :) Şuanda ne kadar az zararla istediğim değişikliği yapabilirim benim için bu önemli.

İlla satılık ta şart değil, aynı indirimden kahve yada kırmızı sw mantistek almış olan varsa takas ta yapabiliriz.

Saygılar.

İstanbul Yenibosna / Beşiktaş civarı biyerlerden elden teslim önceliğimdir. çok zor durumda kalmadıkça kargo düşünmüyorum ama isteyen olursa ücret karşı ödemeli olur.

Mantistek® GK2 RGB Blue Switch Mechanical Gaming KeyboardMantistek® GK2 RGB Blue Switch Mechanical Gaming KeyboardMantistek® GK2 RGB Blue Switch Mechanical Gaming KeyboardMantistek® GK2 RGB Blue Switch Mechanical Gaming Keyboard

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.