Şimdi Ara

Mantıklı Bir Açıklama Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı şeyleri gerçekten anlayamıyorum. Acaba Mancini'ye biri silah falan mı dayıyor? Arkadaş sen Chelsea gibi bir takıma karşı oynayacaksın ve sahaya 4-4-2 dizilişiyle çıkıyorsun. Artık dünyada çift forvet diye bir şey kalmadı. Ligde oynadıgımız neredeyse tüm maçlarda 3-5-2, 4-1-2-1-2, 4-3-3 gibi dizilişle çıkarken neden Chelsea gibi kritik bir maça 2 orta saha ile çıkıyoruz? Hajrovic'i sen daha ligde oynatmıyorsun hatta Beşiktaş maçında son 5-10 dakika bile taze kan olarak oyuna almazken adamı tutup böyle bir maçta oynatıyorsun. Sonrada 30.dakikada Yekta'yı alıp maçta dengeyi sağlıyorsun. Semih-Balta değişikligini ise hiç anlamadım. Semih'in hafif bir sakatlıgı varsa Balta ile başlayabilirsin bu gayet normal ama tutupta 2.yarı neden hatasız oynayan Balta'yı çıkarıp Semih'i oyuna alıyorsun? Direk Semih ile başlasana? Eğer Semih bi sıkıntısı oldugunu söylerse 2.yarı değiştirirsin bu kadar basit. Boşuna oyuncu değişiklik hakkımızı harcadık. Transfer konusuna hiç girmiyorum. Burdisso'lar falan aman abi kalsın.

Bu Rize maçı ise tam komedi. Zar zor golü bulmuşuz ve buna rağmen sahada gol kaçırmaktan başka bir işe yaramayan Umut-Burak ikilisinden birini 70 küsürlerde oyundan almıyorsun. Allah aşkına neden hala çift forvet devam ettiriyorsun? Al Emre Çolak'ı ya da Hajrovic'i klasik 4-3-3'e dönelim. Durum o kadar vahim ki Mancini yürek yemiş gibi Chelsea maçında Hajrovic'i 11 de başlatıp bu maçta 85 de oyuna alıyorsun. Yıllardır taaa Cm 03-04 den beri menajerlik oyunu oynuyorum ve bazı hamleleri Mancini'den daha iyi yapacagımı düşünüyorum. Aslında bazı hamleler için futboldan anlamana bile gerek yok. İyi oynamıyorsun ve golü buldun, ilerde ki hücumculardan birini alıp daha defansif bir oyuncu oyuna almak bu kadar zor olmamalı. Sabri hamlesini hiç anlayamadım. Herhalde maçı kurtarmasını bekledi.

Mancini'yi hep savundum ama bunların bi açıklaması olmalı. Hayır yanılıyorsam bir şeyler söyleyin, ekleyin ama gerçekten bunların bi açıklamasını bekliyorum.

• Fatih Terim'in copleri. Mancini ne yapsin?

Bosveeeer.... Sen de gom kafayi kuma.
  • Mancini'yi beğeniyorum ama bu söylediklerine de katılıyorum Rize maçı tam bir fiyaskoydu oyuna müdahale anlamında.Chelsea maçında ise Hajrovic-Yekta değişikliği tutmasa yanmıştı.Doğru hamleydi elbette hatasından döndü ama Yekta o performansı sergilemese başı ağrırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chealsea macinda hakan sakatlandığı icin çıkmisti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs büyük bir takım ve Türkiye'de her yerde evindeki gibi dominant oynaması lazım.Şampiyonluğa oynayan takım deplasmanda bu kadar çekingen olmaz,olamaz.Oluyorsa da şampiyon olamaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Gs büyük bir takım ve Türkiye'de her yerde evindeki gibi dominant oynaması lazım.Şampiyonluğa oynayan takım deplasmanda bu kadar çekingen olmaz,olamaz.Oluyorsa da şampiyon olamaz zaten.

Bu deplasman formumuzla zaten şampiyon falan olamayız. Kötü oynasak bile kazanmayı bilmemiz gerekiyor.
  • Tam düşündüğüm ama yazmaya üşendiğim şeyleri yazmışsın hocam eline sağlık.
    Mancini'yi geldiği günden beri eleştirmedim.Hep bir bildiği vardır dedim ama bu maç cidden batırdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem için Yorum ve Öneri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mancini iyi bir teknik direktor ama bize fazla profesyonel arkadaşlar bizim ligimizde onun dusuncesini kaldiracak bir Yaya Toure yok malesef hamle oyuncusuda kısıtlı ve yeni geldigi takim kondisyon sorunu kavgalar felan var ben adamda suc bulmam gelis sureci hataydi zaten.

Bu adam bu yil şampiyonluğu alsa yada almasa hata aranmaz ama tek biseyde hata ararim boyle profesyonel birisinjn yabanci hakkini oynatmayacagi afama kullanmamali ne kaliteli kanatlar savunmacilar var getirilmeliydi Bruma sakatlandi fena afalladik ekstra yapacak futbolcu yok.

Bize malesef Fatih Terim gibi tuttugunu koparcak birisi lazm oyunculari ekstra motive edecek isim cok dusunmuyorum o isim belli ama suanda buraya gelmez.

Bu sozlerim Mancini'yi kotulemek degil sadece yanlis zamanlama olarak dusunun yazin gelse bunlar olmazdi adam sistemini rahat kurardi ama yarim takima geldi o yuzden degerlendirmeye alınmaz fszla profesyonel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka mı bu?

Hani Drogba olmayınca ileride daha iyi pres yapabilirdik. Gördük dün akşam ki presi!

Selçuk ve Burak'a neden laf edemiyorsunuz, Memnunmusunuz hallerinden?

Dün akşam ki ilk 11 ideal 11 değil miydi?
  • mancininin en büyük hatası skor 0-1 iken oyundan sneijderi almasıydı anlamıyorum hangi mantıkla sneijderi oyundan aldı skor 0-2 veya 0-3 olsa anlarım.
  • Allah Kerim, Fatih Terim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.