Şimdi Ara

Mantık tasarufsa 65 lira verelim ÖSYM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayır bir insan denese silginin silmek için yaratılmadığını onaylar. Kimse mi denetlemedi bu silgiyi??? Tasaruf ise amaç istersenez 65 lira verelim, her şeye tonlarca vergi verdiğimiz yetmiyor. Verginin bile vergisi var.

... Cidden anlamıyorum, al silgiyi eline 15 saniye dene silmediği bariz. Bu kadar gelişigüzel haraket eden bir kurum milyonların geleceğini belirliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım farklı silgiler dağıtılmış, forumda öyle bi muhabbet dönüyordu. Doğruluğu ne kadar bilmiyorum ama eğer doğruysa büyük saçmalık.
  • mat problemı cozuyon sonra ıslemı sılmeye 2 saat ugrasıyorsun sılınmıyor en azından sılgıyı boyle verdıgınız halde kalemı de koyu yazan kalem vermeseydın
  • Hocam bem kalemtraşla sildim cidden daha iyi siliyordu

• yok ihaleyle oluyor mesela o sılgı sırketı hem reklam amaclı olsun oysmye para verıyor sılgılerını verıyor

neden dogu yerel saatıne gectık accaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: coic_5

yok ihaleyle oluyor mesela o sılgı sırketı hem reklam amaclı olsun oysmye para verıyor sılgılerını verıyor

neden dogu yerel saatıne gectık accaba

yalnız bu durumda pelikan markası için çok daha olumsuz yönde bir reklam oldu
  • noesli N kullanıcısına yanıt
    Bana mavi faber sınav silgisi geldi üzüldüm sizin adınıza hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şanslıymışsınız valla.Bben de şanslı sayılırım, ilk silme işlemimi kitapçık üzerinde yaptım büyük bi felaketi önledim :D Optik üzerinde yapmış olsam kesin 2-3 soruluk alana yayardım kurşun izini.
  • 60 Lira sınav ücreti ödüyorsun sana verdikleri malzemeler 10 lira etmez. Kalemler ve silgi eskiye göre kötüydü. Şekerlerin de kaliteli olduğu söylenemez. Milletten çuvalla para alıyorsunuz bari doğru düzgün şeyler verin kalitelisinden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.