Şimdi Ara

Mantık Evliliği Yasal Fuhuş mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar insanların severek evlenmelerine sözüm yok ama televizyonda bazen görüyorum kafam takılıyor.

Adam , kadın programlarından birini arıyor veya doğrudan programa geliyor , evlenmek istiyorum diyor. Başka bir kadın da niyetli , ama erkeğe ilk sorduğu sey "evin var mı" veya işin ne "türünde genellikle.

bu kadının evlilik nedenin sadece para olduğu bilinen bir gerçek adamın evlenmesinin sebebi ise bazı cinsel isteklerini karşılamak .

peki size soruyorum bir "kadının zengin koca araması" yada kibar bir dille söyleyelim "mantık evliliği" yasal fuhuş
    değil de nedir?

konu nerden aklıma geldi bilmiyorum ama birden yazı verdim.

bu düşüncedeki kadınlara sinir oluyorum

• Değildir heralde sende kız olsaydın sende ev araba 15oo'ün üzerinde maaş falan arardın.
    Bende evlenmeyi düşünmüyorum artık
  • Bazıları mantığyla seviyorsa, ne diyebilirsin ? At kafanı, gerdeğe sadece duygularınla gir mi diycen yani ?
    Hem seni niye bu kadar ilgilendiriyor milletin ne amaçla gerdeğe girdiği ? dimi...

Şakası bir tarafa, karı milleti ne derse o oluyor, biz erkek milleti burda laklakayla boş yere havanda un döveriz..
    Malı götüren götürüyo... para, para, para, onların dini, imanı para..
    Ahanda mantık sana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanganakan -- 31 Ocak 2008; 15:39:55 >
  • adamın evlenmesinin sebebi ise bazı cinsel isteklerini karşılamak .

sadece cinsellik için evlenmeye gerek var mı ki hele bu zamanda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayat kadını ile evlenilir mi
    11 ay önce açıldı
    Boşanma mal paylaşımı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.