< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mansur Yavaş'dan aşure isteyen hemşireyi 'hoplatıcaz ' diyen sapık adli kontrolle serbest bırakıldı (16. sayfa)

-
-
Forum yönetimi bu karaktersizleri barındırmaktan dolayı hiç mi kurallarını ihlal etmemiş oluyor? Bu nasıl bir ikiyüzlülük? Bize gelince her türlü ceza peşin hüküm kesilebiliyor. Hiçbir ayar gözetilmiyor. Demirin tuncu, insanın onursuzuna kendinizi yakıştırıyorsunuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Karmakarışık değil sen provakatör maklubeci olduğun için beni hedef tahtası yapmaya kalktın. Aynı şeyi ikinci kez yapıyorsun. Geçen seferde köpek tecavüzcüsünde yaptın. Adam deli falan olabilir demen bile bir tür savunma şekli...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 2 Eylül 2020; 23:44:49 > -
normal bir insan yazamaz onu deli demedim kafadan problemlidir çatlaktır anlamında dedim yada profil besleme a.ş dir dedim,bu ikisinden biridir dedim, yani haklıda çıktım o profilde kabak gibi fake sahte troll profil,neyin tartışması halen anlamış değilim,beyzayı ilk başlarda konunun en başına koymuştun başrol gibi, beyza o olaya yorum yazan bir insanmış sadece seninde kimi hedef tahtası yapmak istediğin ortada...
profile ısrarla hükümet yanlısı dediniz uyduruk fake tamamen troll hesap çıktı hatta belki adam sizin zümredende çıkabilir yada fetöcüdür bilemem, o kolundaki boydan boya dövmelerle ne akpli havası veriyor sormayın
(ha onun bile olduğu kesin değilde belki o ad da fake o kişi değil yargı çözücek)
twitter ip vermezse olay çözülmezse yüksek ihtimal fetö algı troll hesap zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Eylül 2020; 0:40:45 >
-
Kadir Popcornson hayranı, tipik bir ak partili.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keshi -- 3 Eylül 2020; 1:55:31 > -
Hayatsız kahpe evladı bunlar
Hayatları travmalar ile zorluklar ile geçer kimisinin anne babası erken yaşta ayrılmıştır böyle büyürler daha sonra zihinsel ve ruhsal problemleri oluşup kendilerini dine veren bu tipler Maraş dondurmacısı gebermiş fesliye vs sararlar sonra internetten ona buna laf etmeye başlarlar. Kimisi kendini dine kimisi uyuşturucuya verir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O ve ç'nin tam olarak karşılığı budur.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Popcornson Efsaneymiş
-
Polislerin kollarına girince hiç hoplayası kalmamış :) umarım bu kanı bozuk cezasını alır
Yapıyorum
Ne yapacaksın?
Banlamışlar da açılmış bile ban ı
Yazık
Cühela benim tanıdığım akp için sandık kurulu başkanlığı yapan kolunda çekiç ve orak dövmeli tanıdığım adam var. Dövmesi var kesin akp'li değildir diye saçma bir teoriyi ancak senin gibi provaktörler uydurur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 3 Eylül 2020; 9:32:48 > -
Boş yapıyorsun ve saçmalıyorsun.
-
Ne farkın kaldı ondan bu yorumunla?
-
Olum hasta mısınız lan siz. Forum ruh hastası dolu. Adamın yaptığı şeye doğru demedim. Tecavüz yok dedim. Birileri tecavüzden bahsedip abartmış. Konuyu abartanlar genelde ruh hastası feministler oluyor. Yanlışlıkla biri bir feministe dokunsa tecavüz der direk. Bu bir faşistliktir. Bunu söylemekde yanlış olan ne var. İlla herkesin sizin gibi radikalce düşünmesi mi lazım. İlla bunu dedi diye hemen adama işkence yapın, kafasını kopartın demem mi lazım sizin gibi. Demezsem vicdansız mı oluyorum. Bana göre de siz vicdansızsınız. İşkenceyi savunan ve her şeyi abartıp radikal tepkiler veren insanların sağlıklı bir psikolojiye sahip olmadığını düşünüyorum.
Ben burda bir erkek cinayeti haberi paylaşıyorum. Senin gibi radikal tepkiler veren feministler konuya girip gebersin yazıp gülüyor. Ben kadın mağduriyetlerine de erkek mağduriyetlerine de hiçbir zaman böyle bir şey demedim. Kimin vicdanı var kimin vicdanı yok ortada.
-
Siz feministler hastasınız. Lafımı nereye çekmişsin. Yok yok siz kafayı yemişsiniz. Sokakta, otobüste bir kızın şu erkek beni taciz etti dediği anda olayı görmeden, hiçbir şey bilmeden, erkeği dinlemeden saldıranlar senin gibilerden çıkıyor. Tam o zihniyette birisin. Yazdığım yorumu iyi oku bakalım ne yazmışım. Tecavüz yok diyorum, adam sadece kaba konuşmuş diyorum. Millet işkenceden bahsediyor. İdamdan bahsediyor. Sizlerden çok daha normal olduğuma emin olabilirsin. Her şeyi abartıp radikal tepkiler verip, işkence ve idamı savunan orta doğulu müslümanlarsınız siz. Sizler oldukça bu ülke gelişmez.
-
Suçlular toplumdan tecrit edilir. Bunun gerekçesi suçluları toplumsal linçten korumak değildir, suçluların toplumsal haklarını ellerinden almaktır. Tarihte hiçbir devirde suçlulara ayrıcalık uygulanmamıştır akpnin yapmış olduğu gibi. Adamı dokunulmaz yaptınız.
Burcu Esmersoy, erkek arkadaşımla dışarı çıkıyorsam yanıma cüzdan almama gerek yok dedi. Ona neden ceza verilmediğini senin gibi feministler tartışmaz ama. Akp den hiçbir farkın yok. O da erkek karşıtı siz de.
-
Forum yönetimi anca benim Hükümete bir konuda Allah tan bela istediğimde hakaret olarak benim mesajımı siler. Yönetimde bilmedigim birkaç arkadaş var, ya küfür le dua ve beddua nedir ayrımını bilmiyorlar, ya da Allahtan ne isteyeceğimi belirlemek üzere Allahın melekleri aracılığıyla iş akdi imzalamislar.Yukarisi adına karar alıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan
Forum yönetimi bu karaktersizleri barındırmaktan dolayı hiç mi kurallarını ihlal etmemiş oluyor? Bu nasıl bir ikiyüzlülük? Bize gelince her türlü ceza peşin hüküm kesilebiliyor. Hiçbir ayar gözetilmiyor. Demirin tuncu, insanın onursuzuna kendinizi yakıştırıyorsunuz.
@superentor
yahu kişi şu partili diye duran konun başından beri duran sensin hayret,ben o şu partili demedim yargı çözücek,koca tc bakanını alıntılayıp boyle manyakça(intihar kamikaze tipi) msj yazan birnin normal insan real profili olduğunu sanan sizsiniz ben değil
troll hesap üstünden kişin a z partili olduğünu çözmek zor zaten ama işinin toplum ayrıştırma ve algı olduğu belli artık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Eylül 2020; 14:42:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X