Şimdi Ara

Manolya Yemek Masası Modelleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Manolya izmir mendereste kurulu ürün yelpazesinde şık ve modern tarzlara hitap eden yemek masası modelleri bulundurmaktadır. Her sezon mobilya fuarlarında görücüye çıkardığı ürünleri ile geniş bir kitlede ilgi uyandıran Manolya Yemek Masaları, metal ve ahşap seşenekleri ile bir çok tarza hitap edebilmektedir.
    Manolya Yemek Masası Modelleri

    Manolya Yemek Masası Modelleri


    Şehiriniz de bir çok mobilya mağazasında bulabileceğiniz manolya yemek masaları 2017 ürün yelpazesinde oldukça şık ayrıntıları barındırıyor. TSE Belgeli ve 2 yıl garantili olan Manolya Yemek Masaları 700 TL den başlayan seçenekleri ve ödeme koşulları ile sizleri bekliyor. Damla Kızaklı Masa, Vizyon Masa, X Masa Grubu, X Bank Grubu özellikle göz atmanızı tavsiye ettiğimiz ürünler arasındadır.

    Kaynakhttp://yemekmasasi.net/Manolya



  • Manolya Bambu Masa Takımı - Dizayn Bambu Mobilya

    Ev dekorasyonu konusunda büyük bir özel gösteriyorsanız özel bambu mobilya ürünlerinin de evinize ne kadar yakışacağını biliyorsunuzdur.

    Dizayn Bambu olarak bahçe mobilyaları, oturma grubu gibi birçok farklı mobilya ihtiyacını en özel tasarımlar ve orijinal ürünler ile sağlamaya çalışmaktayız.

    Manolya masa takımı da en özel ürünlerimizden bir tanesi.
    Kurulum gerektirmeyen bu şık masa takımı ile bahçelerinizde, balkonlarınız da veya mutfaklarınız da aileniz ile en keyifli yemek zamanlarını geçirebilirsiniz.

    Misafirleriniz geldiğinde sohbetlerinize ortak olacak ve kahvenizin tadını ambiyansı ile daha da yoğunlaştıracak özel bambu üretim Manolya masa takımı ailenizin bir parçası haline gelecek.www.dizaynbambu.com

    2, 4 veya 6 kişilik masa takımları şeklinde üretimlerini gerçekleştirdiğimiz mobilyalarımız dan ihtiyacınız olan ölçüyü seçerek satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

    Sunduğumuz ölçüler evinizin ölçülerine uymuyorsa ancak Manolya masa takımından da vazgeçmek istemiyorsanız harika bir çözümümüz de mevcut.

    İhtiyacınız olan ölçüleri bize gönderin, biz sizler için özel ölçülerde masa takımınızı hazırlayarak iletelim. Üstelik minderler ve masa camı da bizden sizlere hediye.

    İnternetten alışverişlerde bir diğer sıkıntı da kargo masrafıdır.
    Ancak Dizayn Bambudan satın almış olduğunuz Manolya masa takımı için kesinlikle kargo ücreti ödemezsiniz. Bedava kargo, kurulum gerektirmeyen özel tasarım ve orijinal bambu ürünü mobilya seçeneklerimiz sayesinde evinizi kolay ve hızlı bir şekilde dekore edebileceksiniz.

    Her türlü sorunuz için Whatsapp hattımız ile sizlere yardımcı olmaktayız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.