Şimdi Ara

Mannhart by Spigen B203 çift kilit mekanizma 500ML TERMOS 98.99 LİRA H.BURADA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ----------------99 LİRA--------------- BANA FİYAT UYGUN GELDİ ARKADAŞLAR

Mannhart by Spigen B203 Hafif ve Ince Sızdırmaz Çift Kilit Mekanizmalı Çift Katmanlı Travel Mug Termos 500 ml Hot 8h / Cold 24h - 000EH24564

quote:

https://www.hepsiburada.com/mannhart-by-spigen-b203-hafif-ve-ince-sizdirmaz-cift-kilit-mekanizmali-cift-katmanli-travel-mug-termos-500-ml-hot-8h-cold-24h-000eh24564-p-HBV00000KJE8E?magaza=Hepsiburada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 26 Mayıs 2020; 15:49:4 >

• Ürün zaman zaman bu fiyata düşmüş ancak altını hiç görmemiş. Ürün geçmişindeki dip fiyat denebilir. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir. Spydrop fiyat geçmişi grafiği şu şekilde:

• Teşekkürler @endülüs_faruki geçen hafta bu indirim yoktu, şimdi aldım. Kullanacaklara uyarı Ürünü çamaşır makinesine atıp yıkatmayın "boyası soyuluyor" diyorlar.
  • Şikayetlerde sızdırdığından ve koku yaptığından bahsetmişler.
    Ben de düşünüyordum vaz geçtim.
    Stanley de çok pahalı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawuz

Teşekkürler @endülüs_faruki geçen hafta bu indirim yoktu, şimdi aldım. Kullanacaklara uyarı Ürünü çamaşır makinesine atıp yıkatmayın "boyası soyuluyor" diyorlar.
    Renklilerle birlikte atıyorlardır yoksa olmaz öyle şey.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arka ben de hem bu hem de stanley var, bunun tek artısı hafifliği ama gerçekten çok sızdırma yapıyor, aızdırma demek aynı zamanda ısı kaybı demek. Stanley efsane ama çok pahalı.

• Tosla ile iyi fiyata gelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koku yapmıyor güzel kapatırsanız kapagını sızdırmıyor... 12 saat kaynar suyu kaynar tutuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Tosla ile iyi fiyata gelir
    merabayın şıh hazretleri yağmur duasna ne zaman çıkıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bacala

Ürün zaman zaman bu fiyata düşmüş ancak altını hiç görmemiş. Ürün geçmişindeki dip fiyat denebilir. İhtiyacı olanlar değerlendirebilir. Spydrop fiyat geçmişi grafiği şu şekilde:

2019 sonlarında 79 a 89 çok düştü de şimdsi biraz zor tabi fiyatlar. o zaman da almamıştım pahalı gelmişti niyeysehttps://forum.donanimhaber.com/spigen-termos-500ml-yaniyorrr-bitti--141170026

• ben aldım kesinlikle sızdırma vb durum yok gayet başarılı ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: extinct

ben aldım kesinlikle sızdırma vb durum yok gayet başarılı ürün
    bende ablama aldim. gelince bakacaz artik.inş memnun kalırız

• Evde 3-4 tane var ama dayanamadım aldım. O kadar çok fırsatlara düştü ki aldırmayı başardılar sonunda :)

Contigo ve stanley'le kıyaslayacağım.
  • Şuna ne dersiniz arkadaşlar hangisi daha iyidir sizce? Araçta kullanacağım bu konudaki ince olan bardaklık kısmına küçük gelebilir o yüzden şunu düşündüm

• ozdeweb O kullanıcısına yanıt
    Tartismasiz stanley

• Bacala kullanıcısına yanıt
    Sanırım 2 ay önce 99tl ye dusup o zamanda 100/25 vardi yeni üyelik acinca 1 tl lik daha urun alinca 75tl geliyordu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 129₺ olmuş.

• Bende Stanley de var bu üründen de var. Geçen ay almıştım. Kesinlikle bu termosun sıcak tutma performansı stanleydrn daha iyi ve kesinlikle çok hafif kaliteli. Fakat Stanley daha ağır ve kaba fakat daha dayanıklı ve sağlam 👍🏻

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serin_su842 -- 20 Temmuz 2020; 1:8:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.