Şimdi Ara

MANNER NE İŞE YARAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
12.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MANNER NE İŞE YARIO BİLEN VAR MI????????????

• ben abyss kırdırırken işe yaradığını düşünüyorum......
    tabii farklı yorumlar gelecektir....
  • manner 30 lvl altına senin partindeyken lvl atlarsa 35 lvl üstü partideki herkese gelen gelen şans puanıdır.
    daha hiç bi işe yaramıyor bence :)
  • cok çeşitli sölentiler var bu konuda kımsenın de tam bildiğini sanmıyorum zaten aksam gir buraya bak 26 ceşit yorum olacaktır
  • walla manner bi b.k yaradığı yoq

bazı arkadaşlar 1000 manneri fln war abyss ten sansa citin fln düşer manner dan zannederler

ama lwl 30 daa abyss kırdırır ona da citin düşer
  • quote:

Orjinalden alıntı: technical_tr

ben abyss kırdırırken işe yaradığını düşünüyorum......
    tabii farklı yorumlar gelecektir....

aslında abbys ve upgrade yaptında yaraması gerekiyor 9000 mnaneri olan adamlar tanıyorum ve hala abbysten pot upgradede ise +4 ten +5 e basarken yakıyor
  • manner bi işe yaramıo şu anlıq ıce age gelince çok yarıcak ama..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Manner ne işe yarıyor?SS
    17 yıl önce açıldı
    STYX NE İŞE YARAR?
    19 yıl önce açıldı
    Cisco Nedir? Ne İşe Yarar?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Manner'i herkez $ans olarak biliyor ama ben bi i$e yarayacağını sanmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Phenomen- -- 20 Haziran 2006; 11:23:55 >
  • ice age de ne işe yarıcak peki???????
  • Her ay düzenli olarak bu soru sorulmak zorundamı
  • manner im abyys e bi alakası yok bence abyys tamamen sıraya dayalı yani (şahsi fikrim) manner bi işe yaramıo demiş bi ark 9k manner la +4 den +5 e basarken yakdı den miş ama bunda basdığı item in basdığı scrollun çooook önemi var bence şimdi bana

bus la sword basdı deme yada başka bişi sallama
  • sanane_ snn adamın job ne?
  • cola ıcıne atılan buzun yerıne yarıyor yada hızlı gıden bı arabanın frenı bozuksa durdurmaya :)

şaka bı yana aktıf degıl dıyorlar ama yınede tam bı bılgı yok
  • 1000 manner tamamladıysan item bişey düşüyor malı yüksek
  • BİŞİ DÜŞÜRÜNCE HABER VERIRSINIZ AMA BEN BULUCAM NE İŞ YARDIGINI ICE AGE DE NE İŞE YARICAKMIŞ BILEN VAR MI?
  • Manner 30level olduğunda kasılan bir şans puanıdır. Örneğin item düşürmekte veya abyss kırdırmakta işe yarar.
    Örneğin solucan keserken 300 Mannerlı biri Opal düşürdüğünde 500 Mannerlı biri Sapphire düşürebilir.aAbyys te 300 Mannerlı
    kişi Pot düşürürse 1500 mannerlı biri Shard düşürebilir. Açıklaycy olmuştur umarım....
  • KAPI GIBI 4K BUTUN GUN KESTIM KECOON WARRIOR BISI ÇIKMADI AÇIKLA PLS
  • ence abyys den item düşme olanağı 30- leveller için daha iyi.Yani 30- levellere daha iyi itemler veriyo abyys.Mesela ben arkadaşıma verdim abyysleri kırp versin diye daha civcivdi Chitin falan düştü ben hyatmda iç chitin düşüremedim
  • Manner Eskı Patchlerde Hem Drap Rateı arttırıyordu Hemde Upgradeını Guclendırıyordu Fakat KE ye Gecmeden Bır KAc Patch Once Bu Kaldırıldı we Ilerdekı Patchlerde Gene Eskısı Gıbı Olacagı Söylendı. Aydınlattıysam Ne MutLu... Bu arada Bılmeyenler Icın Drop rateın Arttırılması Kutulardan weya Kırdırdıgın SEylerden Cıkan Itemın Kalıtelı We Cok Cıkması anlamında Kullanılabılır..
  • arkadaşlar bence upgrade ederken işe yarıyo bu benim fikrim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.