Şimdi Ara

Manken olmak istiyorum SS li [CİDDİ] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
6
Favori
17.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DogukanPasha

Bu hafta içinde İstanbula gidiyorum ajanslarla görüşmeye.Son durumu Ana sayfada editlerim.

Seni istanbulda gördüm dostum rami de hani opel skoda geely ford peugeot un orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

quote:

Bu hafta içinde İstanbula gidiyorum ajanslarla görüşmeye.Son durumu Ana sayfada editlerim.

Seni istanbulda gördüm dostum rami de hani opel skoda geely ford peugeot un orda

Dediğin yeri bilmiyorum ama İstanbulda bu yaz 2-3 gün kaldım.
  • her turku onun acık
  • tip burdaki arkadaşların belirttiği kadar iyi değil. yani kıvanç çağatay gibi kalıcı olucak bi yüzün yok.fizik boy endam zaten bu fotodan belli olmuyo yorum yapamıyoruz.
  • Saçları kessin ozaman belli olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUR SA LI

her turku onun acık

• quote:

Orijinalden alıntı: menopiko

Saçları kessin ozaman belli olur .

Bence uzun saç yakışıo Ama saç önerisi olan yazabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazGeyik2 -- 20 Ağustos 2013; 20:06:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

Kız sanıp gelmiştim umutlarımı kırdın

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: battle35

Tipin türkiye standartlarına ve kezbanların mavi gözlü sarışın saçlı isteklerine göre normal.Fakat Yurtdışında sana benzer ve hatta daha iyi bir çok tip var.Bu tip ile sadece türkiyede bir yerlere gelebilirsin oda belki.Yurtdışında yüzüne bakmazlar.

Yurtdışı hayallerimde var tabi.Ama Türkiyeden sonra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

saçlarını yüzüne değdirme sivilce yapar

sivilce genetik herhalde bende yok.Özeldenden attı biri neden sivilcen yok die
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

Tipin iyi ama malesef bu işte % 90torpil %10şans.
    Ailemden biliyorum

Tecrüben varsa açıklarmısın şu torpil ve şans olayını
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MarishaChii

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mayadroom ajans'ı tavsiye ederim.
    Model Castdan,oyunculuğa hızlı bir geçiş yapma şansın olur.

Teşekkürler.Acaba 2-3 ajansa kayıt olsam sorun olurmu.Daha fazla iş bulup daha çok alanda (Oyunculuk,yüz mankenliği) çalışabilirim gibime geliyor

Evet büyük sorun olur.
    Sözleşmede de zaten göreceksin,bağlı olduğun ajans dışında farklı bir ajans ile ilişkin olduğu tespit edildiği taktirde,hem para cezasına çarptırılacaksın,hem de ajanstan kaydın sorgusuz-sualsiz silinecek.
    Mayadroom Ajans sağlam ücret verir,popülerlik konusunda da sıkıntın olmaz,bir çok model ve oyuncu çıkartmıştır bünyesinden.Daha fazla ihtiyacın olacağını hiç sanmıyorum.

Anladığım kadarıyla bir ajans geçmişiniz var. Sizce kaydımı yaparken oyunculuk kaydımı mankenlik kaydımı yapmalıyım ?.Oyunculuk geçmişim pek fazla yok 3-4 Lise tiyatrosunda oynamıştım.Bir kısa tiyatrodada Atatürkü canlandırmıştım

Oyunculuk için başvurursanız ilk etapda deneyim olmadığı için figüran olarak çekimlere gidersiniz.
    Bence öncelik manken-model olarak kayıt yaptırmayı dene.Büyük ihtimal kabul edilirsin.
    Olmadı oyunculuk için kayıt yaptırırsın.Figüranlık deyip geçmemek gerek,çok zevkli iştir,ve aslında oyunculuğun temeli burada atılır.Ben 1 seneden fazla süre figüran-yardımcı oyunculuk yaptım ama şans ve arkamız sağlam olmadığından yerimizde saydık

Modelliktenten oyunculuğa geçiş daha rahat olduğu için sana model olarak başlamanı öneririm.Diğer türlüsü biraz şans biraz da arkanın sağlam olması gerek.

Mesela " Bomcu Onur" u tanır herkes,mayadroom da figüranlık yapıyordu.Bir kaç kez çekime gitmiştik onunla.Nasıl olduysa bir anda patladı çocuk.İşte burada şans faktörü devreye giriyor .

Modellikten oyunculuga atlamak dahamı kolay? İnanmayın böyle şeylere anca en az 2 yıl vudut yapıcakta best model olucakta anca o zaman.. Modellikten oyunculuga geçen kişi sayısı Türkiyede çok az ve çoguda tutulmadı bir kaç Tane var.Direk oyunculuk için kayıt ol sendeki ışıgı görürlerse güzel bir diziye küçük bir rolle sokabilirler yıllarca beklemek zorunda kalmıyabilirsin.

Dostum işin orası da var tabi,modellikten oyunculuğa geçmenin daha kolay olma sebebi zaten tip-fizik olayları.Piyasadaki oyuncuların bir çoğu modellikten gelme..Best of... ları takip ediyorsan zaten bir çoğunun amacı oyuncu olmaktır.Çok nadir var okuduğu okul üzerine iş yapmak.

Ama arkadaşta oyunculuk yeteneği var ise,o zaman hiç zaman kaybetmeden seri bir şekilde oyunculuğa adım atabilir.Ama yetenek yok ise yine bir kaç sene oyunculuk eğitimi almak zorunda kalacak,ve milyarlarca para harcayacak.
    Burada seçimi kendisine bırakmak en doğrusu.Yeteneği olduğunu düşünüyor ise direk oyuncu olarak kayıt yaptırması en mantıklısı.
    Ama yok ben çekinirim,utanırım,rahat edemem gibi durumları var ise,modellik onu biraz yoğuracaktır.

Mesela benimle beraber figüran olarak başlayan arkadaşım 1.5 sene spor yaptı.Sağlam bir vücuda sahip oldu,şuan modellik yapıyor.Bir çok diziden de oyunculuk teklifi alıyor.Modellikten oyuncu olmak işte bu sebeple kolay..Gösteri dünyasına adım atıyorsun,öncelik olarak görünüşün ön planda.

Dediğiniz gibi önce modellikten başlıcam.Oyunculuk yeteneğim olduğuna inanıyorum.Yoksa drama öğretmenim Atatürk rolünü oyna die yalvarmazdı tabi ki bu bi kıstas değil. TV ve tiyatro çok farklı şeyler.
    Ayrıca, Sizce fotoda kaç görünüorum.

Tv ve Tiyatro tabi farklı ama kendine güveniyorsan ve oyuncu olmak istiyorsan hiç modellik ile uğraşma direk oyuncu olarak başla.Hem çekimlere gidip,hem de oyunculuk eğitimi alarak kendini hızlı bir şekilde yükseltebilirsin.
    Şu foto meselesine gelirsek,herkesin bakış açısı farklı.Bana göre şuan 19 civarları görünüyorsun,ama bir başkasına göre 22 ya da 17-18 diyenler de çıkabilir.Cam ekrandan görünen ile,canlı görmek arasında dağlar kadar fark var.

Kendine güvendiğini söyledin,bence oyuncu olmak istiyorsan temellerini atmaya başla.Yok ben biraz modellik yapayım,en azından ismim,tarzım olsun diyorsan,o da güzel.Vücut hatların yerine dahada oturur,oyunculuğuna +1 puan katma şansın olur.

Hayallerinin peşinden koş.

Evet hayallerimin peşinden koşmak istiyorum.Ama Üniversite eğitimim buna engel çıkarırmı sizce ?.Bu sene şehir dışına gitmem gerekiyor Üniversite eğitimi için. ajans çağırdı zaman gitmemi zorlaştıracak.Üniversite eğitimi bana artı katarmı oyunculuk konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazGeyik2 -- 20 Ağustos 2013; 23:32:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xwireless55

Tipin iyi ben kadar olmasada kabul ederler
    Edit:Reklam alıyorum

• quote:

quote:

Sağol kızın ismi lights bokan imis

• quote:

quote:

quote:

Sağol kızın ismi lights bokan imis

Güzel kız. Bu arada Reklam alırsan komisyonmu alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicolasBrody

önün mü arkan mı bilmem ama birisi mutlaka acık olur

• eee nedir yani ego tatmini mi 3ündende kabul ettiysen git ve hit some cash bro
  • Hangi üniversitede hangi bölümü kazandın?

@DogukanPasha

• Dumlupınar End. Müh.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

Tipin iyi ama malesef bu işte % 90torpil %10şans.
    Ailemden biliyorum

Tecrüben varsa açıklarmısın şu torpil ve şans olayını

Ablam oyuncu. Örneğin adayları falan seçerken tanıdığın olursa hemen seçerler. Büyük ajansa olcak iş değil menejerin olcak ki senle ilgilenip bir yere getircek Yada iyi bir yerde eğitim alacaksın ki eğitim öönemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidon_TR -- 21 Ağustos 2013; 0:56:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.