Şimdi Ara

Manisa yurt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi aksilik olmazsa manisa tıp geliyor bana yurt fiyatları hakkında. Bi bilgisi olan varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kız yurdu var bi tane hocam barbarosta, horozköy kavsagında. google manisa horozköy yazarsan nasil bi yer oldugunu görürürsün. eğer kızsan orda kalma hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glisalih kullanıcısına yanıt
    Neden hocam banada gelme ihtimali var da ?

• uzakakrabaminyakini U kullanıcısına yanıt
    hocam manisada yatılı lise okudum. o bölgeden otobüsle geçerken bile insan biraz tedirgin oluyor. horozköy olaylarıyla meşhur bi yer zaten sadece oradaki kız yurdu sıkıntılı olabilir ama orası da manisa merkeze yürüyerek 30 dk falan. dolasmak için terse sapmazsanız sıkıntı yasamazsınız. toplu tasıma biraz pahalı ögrenci 1.75. size tavsiyem eğer eve cıkacaksanız toki-2 evlerinden bakın çok güzel bir bölge. ama sehir merkezine mesafeli. kyk yurtlarö nerede bi fikrim yok hiç sormadım ama cbü çok bölünmüs. bazı meslek yüksek okulları ilçelerde. manisada da 3'e bölünmüs sekilde. spor okulları stadyumun orada, tıp ve iibf uncubozköyde( burası dağın yamacı olmasına, sehir merkezine uzak olmasina ragmen manisanjn en pahali yeri), diger bazı bölumler de muradiyede. burası da köydü, manisa büyüksehir olunca mahalle oldu. burası manisa merkezdense izmir bornovaya daha yakın.

• bu arada horozköydeki yurt özel.

bir de magnesia avm'nin yanında bir kız yurdu var, orası iyi gibi duruyor disaridan ama pahali olma ihtimali yüksek.

• Erkeğim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düzce Yurt hk.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.