Şimdi Ara

manisa merkezdeki tek yonlu yol sacmaligi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle8 havuzu civari ne ssaçma öyle başka ilden gelen biri ters yöne sapmasi muhtemel sizin düşüncenizne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Hastasına... Ortamlara çok takılmayan, 1981 model, boyası veya değişeni olmayan, bakımsız, 25 beygirlik performansıyla şehir içinde çok yakmayan, keyfe keder kişiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Fotoğraf var mı?

Mobilim .

^_^
  • quote:

Orijinalden alıntı: true456

Özellikle8 havuzu civari ne ssaçma öyle başka ilden gelen biri ters yöne sapmasi muhtemel sizin düşüncenizne?

Hocam o caddede çift şerit uygulanması imkansız gibi. Zaten tek şerit zor yürüyor. Trafik işaretlerine bakılınca şaşırma olmaz sanırım. Ben daha önce hiç görmeyim orada ters yöne girebilen.

Fotoğraflar çok eski ama bunları bulabildim.

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-45 -- 7 Haziran 2014; 9:59:48 >
    1990 Favorit 1.3LX -- 1993 Samara 1.5 -- 1987 Broadway 1.4 -- 1992 Tempra 1.6 Sxa -- 1993 Excel 1.5 GLS -- 1998 Twingo 1.2 -- 1998 Saxo 1.4i -- 1985 3.16i E30 -- 1999 Tipo 1.4ie -- 1999 3.16i E36 -- 2008 Fiorino 1.3 Mj -- 2008 Megane 1.5Dci -- 1999 Passat 1.8T -- 2005 Caddy 1.9TDI -- 2005 407 2.0Hdi -- 2008 C4 1.6Hdi -- 2005 Astra HB 1.6 -- 2004 Sorento 2.5 -- 2000 3.18i E46 -- 2007 Astra GTC -- 2005 Octavia 1.9 -- 2013 Punto 1.2 -- 2004 Golf 1.6 -- 2005 C180K - 2008 3.20D - 2005 206 1.4 - 1998 Ford Ka - 1998 Tigra - 2007 Albea - 2006 Berlingo - 2005 Hyundai Matrix - 2010 Spark - 2013 Polo 1.6

Önceden sahip olduğum araçlar hakkında her türlü bilgi verebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-45

quote:

Orijinalden alıntı: true456

Özellikle8 havuzu civari ne ssaçma öyle başka ilden gelen biri ters yöne sapmasi muhtemel sizin düşüncenizne?

Hocam o caddede çift şerit uygulanması imkansız gibi. Zaten tek şerit zor yürüyor. Trafik işaretlerine bakılınca şaşırma olmaz sanırım. Ben daha önce hiç görmeyim orada ters yöne girebilen.

Fotoğraflar çok eski ama bunları bulabildim.

/>

Hocam ben çok gördüm hatta su çarşamba adam altında connect sapti ters yöne minibusteki herkes gülmeye başladı oradakiinsanlar bagirmaya bbaşladı çok sacmalik.

• Gs Store'un olduğu meydanın ilerisi değil mi orası, ilk defa duydum tek yön olduğunu tek yön olmamalı çok saçma olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O tarafa girmek için baya dikkat yoksunu şekilde araba sürmek lazım. Bunun dışında ara sokaklarda kafama göre takılıyorum aynı Manisa'lılar gibi... Daha böyle saçma trafiği olan il görmedim o kadar yer gezdim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OceanMaster -- 7 Haziran 2014; 10:32:01 >

• İzmir'de oturuyorum ve nişanlım Manisa'da. Artık Manisalı olduk sayılır. Tanıdık manisa insanını. İnsanların bir çoğu kemer takmaz, sinyal vermez, yolu ortalar ve arasokaklarda bile delicesine basar. Ve neredeyse hepsi çok sabırsız. Önümde yaşlı teyze karşıdan karşıya geçsin diye durdum. Arkamdaki korna selektör ne varsa saydırdı. Uyarınca hemen saldırıya geçiyorlar. Manisa-Menemen arası çok kazaya ramak kaldı.
    Konuda bahsi geçen yer aslında uygun. Oradaki kavşağın 3 yönü tek yön sadece aşağı doğru giden yol çift yön. O tek yönlerin çift olması için yol kenarına 1 tane bile aracın park edilmemesi gerekir. Napsın karayolları ve belediye. Zaten çarşı için inanılmaz bir park sıkıntısı var bir de yolları çift yaparlarsa o kadar araç için ne yaparlar. Her evde en az 1 tane araba var neredeyse. Ah bir de düzgün kurallara uygun kullansalar.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.