Şimdi Ara

Manisa Demircide kız öğrenci yurdu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • varmıdır özel mi devletmi kalan varmı orda?

• vay be hatıralara döndürdün beni ,manisa demircide okuyosun demek, bölümün ne

soruna gelince devlette var özelde ancak 2 özelin 2 side dini grupların yurdu,devlet yurdu eğitimede myo yada yakın özellerden biri leyla hanım yurdu ama nerede tam bilmesemde okullarla aralı olduğunu biliyorum
  • kız arkadaşım muhasebe okuyacak ek yerleştirmeyle girdi işte devlet yurtlarında yer yoktur herhalde özel düşünüyor hepsimi dinci?
  • Özel yurt olduğuna eminim ama devlet yurdunu tam bilmiyorum.Hayırdır nasıl düştün bizim topraklara
  • ben devlet yurdunda kaldım ,haliyle erkelere demircinin bir ucundaki yurdu veriyorlar ama kızlar yudrdu dediğim gibi okullara çok yakın hatta eğitim f. ile karşı karşıya desem yeridir,4 yılım geçti orada merak ettiğin başka şeyler olursa cevaplarım,ah demirci ah...
  • tşk ederim...myo da okucak yakınmıdır?bide kızların odaları nasıl internet oluyormu temizmi?yer varmıdır?bide hırsızlık oluyormu marka kıyafetleri çok varda laptop falan devlet yurdunda sıkıntı oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

kız arkadaşım muhasebe okuyacak ek yerleştirmeyle girdi işte devlet yurtlarında yer yoktur herhalde özel düşünüyor hepsimi dinci?

devlet yurdunda bir sorun olmuyor ,sonuçta kız söz konusu olduğu için yer bulur diye umuyorum,oldu da bulamazsa dediğim gibi 2 özel yurt vardı ben okurken ve evet 2 side dini gruplarındı,ama orada kişinin tutumu önemli,baştan benim gruplarla tarikatlarla vs aram yok derse bir daha karışacaklarını sanmam zaten oralarda kalsa bile birkaç ay içinde kız yurdunda yer bulur,bu yıl yeni özel açıldıysa onu bilmem

mhmt99 orada okuyormusun yerlisimisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp Öğrencisi ve KYK Yurdu !!
    11 yıl önce açıldı
    MUĞLA'DA ÖĞRENCİLİK
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

tşk ederim...myo da okucak yakınmıdır?bide kızların odaları nasıl internet oluyormu temizmi?yer varmıdır?bide hırsızlık oluyormu marka kıyafetleri çok varda laptop falan devlet yurdunda sıkıntı oluyormu?

devlet yurdunda yer bulursa okula çok yakın ,yürüyerek 5 dk bile sürmez,kızların yurttaki durumları bilmiyorum ama odalar 6 kişilikmiş,laptopa karışmıyorlar ayrıca erkek yurdunun aksine odalarda priz var telefon var,dolaplar küçük ve tek olduğu için çok eşya götürürse sıkıntı çekebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifujack -- 21 Ekim 2010; 0:35:21 >
  • saol kardeşim çok yardımcı oldun valla kilit götürcek çanta kilitlerden çok götürmesin madem temizlik durumu nasıl ki
  • bizim yurtta her katın hademesi vardı sabah 10 civarı gelir odaları süpürürdü,yurtta odalarda halı olmuyor,bildiğimiz plaka döşeli yerler,işte odadaki kişiler temizliğe pek dikkat etmezse çok toz kalkabiliyor ,bu durum bende alerji ve faranjit yapıyordu,banyoda sıcak su sıkıntısı çekeceğini de sanmam ki yurdun en sevdiğim özelliği 24 saat hazır sıcak suyu olan banyosuydu
  • hımm iyimiş o zaman ya peki orada ucuz kalacak yerler varmı dışarıdan gelen için öğrenciyim bende nerde kalınabilir
  • 1-2 otel bir de kapanmadıysa pansiyon vardı,gerçi öğrenci olduğuna göre devlet yurdunda ücretle birkaç gün kalabilirsin ve en ucuz devlet yurdunda kalırsın
  • hımmm devlet yurdunda kalınıyormu öle dışardan ya?bi gece yeterli bana manisa merkezdeyim ztn yakın 2 bucuk saat falan bde öğretmenevi falan varmıydı
  • evet öğretmen evi var sabancı mıydı neydi adı
  • hmm kartım var orda kalırım teşekkür ederim
  • nasıl bir üniversitede okuyorum ben arkadaş 15 farklı yere dağılmış üniversite mi olur.

demircide onlardan biri.
  • Demirci sınıf öğr.1. sınıf 2. öğretimim.Yeni gelen arkadaşlar yabancılık çekmeyin pm atın
  • V.ali hayırlı olsun kız arkım baya güzel dior yurt için oda arkadaşlarıda çok iyimiş yardımcı olmuşlar zaten bakalım alışabilecekmi :)
  • hee kız arkadaşın mı ben sen gelceksin sandım yukarıları okumamıştım.Alışır ya biz eve çıktık mesela 2. haftadan yapamadık yurtta ama inanır mısın hiç sıkıntı yok şuana kadar evde.Küçük yer ya herkes güvenebiliyo birbirine.Kız yurdunda sınıftan çok arkadaş var bi sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.Evimizde zaten kız yurdunun 100 metre yukarısında.Ama herhangi bi sorun çıkcağını zannetmem havasından mıdır bilmem herkes sıcak davranıyo birbirine burda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.