Şimdi Ara

MANİSA CBÜ YURT / KYK / APART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Manisa CBÜ Tıp fakültesine yerleştim ama Akdenizliyim. Sonuçta buraya sadece İzmir'den yerleşmiyorlar. Uzaklardan gelecek olan bir dünya insan vardır diye düşünüyorum. Bu bahsettiğim arkadaşlardan forumda dh'de bulunanlar var mıdır ? Eğer okullar açılırsa özel yurt,kyk,apart falan yani kalma işini ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
    Mesela Manisa'da havalimanı yok. Manisa'ya gelip gitme işini araçla mı, otobüsle mi yoksa yan şehirlerden birine geçerek uçakla mı yapmayı planlıyorsunuz ?

Veya halihazırda CBÜ'de okuyor olanlar ne yapmaktalar/yaptılar bu durumları ?

Fikirlerinizi bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Manisa’ya gelip gitme işini uçakla İzmir’e oradan da otobüsle Manisa’ya kolayca yapabilirsiniz Tıp Fakültesi zaten merkezde. Kalacak yer de illa ki vardır. Arabası olan tanıdığınız olursa İzmir Bornova’da kalıp 20-25 dakikada kampüse varabilirsiniz bile. Manisa , İzmir sayılır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    itü maslak yakını yurt
    2 yıl önce açıldı
    itü yurt
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.