Şimdi Ara

Manhunt 2 PC - ÇIKTI - (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
10.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demin oynadım. Oynamaya başlamamın arasından 2-3 saat geçti ve yeni çıktım. Grafikler full ayarlarda oynadım, bence o kadar kötü grafikleri yok. En azından böyle bir oyun için aşırı derece grafik o kadarda iyi gitmezdi.

Elinize aldığınız eşyalarla düşmanı çevredeki makina tarzı farklı bir yerin yakınında öldürürseniz, öldürmeye o şeyide alet ediyor. Mesela bıçakla, elektrik sigortasının yanında adam öldürdüm hemen kafasını sigortaya sokup elektrik çarptırdı gibi...

Şimdi otel bölümüne geldim. Doktor Judy'i otelde arıyor. Bu bölüm biraz zorladı. Önce yukardaki ve aşağıdaki o şişkoalrı öldürüyorum ama yan kısma ara koridordan geçince, striptiz yapan bir kadın ve adam var. Eğer ses çıkartırsam adam hemen geliyor ve arkadanda pompalı herif geliyor

Bakalım yine gireceğim. Oldukça zevkli bir oyun. 1. sinden daha iyi olmuş gibime geldi. Daha farklı ölüm çeşitleri var. Şimdiden Manhunt 3'ü bekliyoruz

• hoşuma gitmedi oyun
  • senaryo, atmosfer o kadar güzelki(yemişim grafikleri) biticek diye oynamak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mellun

Bitirdim ya ben Kurduğum gün bitirdim oyunu.Rastgele takırım artık değişik şeyler deneriz vakit geçer

Çok kısa sürdü oyun yaa Rockstar'dan başka bütün oyunlarını ağzımın suları akarak oynadığım başka firma yok.
  • Başlıyacam birazdan oyuna
  • Ohh be çağ dışı grafik tam aradığım.
    Oyunda benlik , gizlenme , psiko vs. ..
  • Grafikler harbiden şuanki oyunlara göre kötü ama yinede idare eder.Kontroller çok zor geldi bana , hayaletli bir eve girdim orada kaldım canım sıkıldı çıktım
  • ilki güzeldi bunuda oynamak şart
  • manhunt 2 save game arıyorum. bir kaç saat oynadım.ama load edemedim. corrupt save hatası aldım .nedenini bilen bi yardım etse....
  • Ben daha ilk bölümdeki kapıyı açamadım
    Kontrol odasındaki adamı iğne ile öldürüyorum..
    Dolmakalemi alıp ne yapacaz ? Kapıyı açmak şartta,denedim olmadı..
  • Adamları çöp arabasına nasıl atıyoruz ya ilk bölümde ? Sırtıma alıp götürüyorum fakat atamadım bir türlü :S
  • Tamamdır kamyonun yanındaki yere gizledim oldu
  • Oha ya kaç sene sonra çıktı pc'ye...
  • Oyunu kuruyorum zaten sadistliğim de üstümde bugün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanCB

Tamamdır kamyonun yanındaki yere gizledim oldu

Çöp kamyonun yanında ki karanlık yere attım cesetleri..
    Ama şimdi öylece kalakaldım , ne yapıcaz ?
    Ya da yanlış yere mi koyuyorum ?

Çöp kamyonuna biniyormuşuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 13 Kasım 2009; 19:22:55 >
  • Şu yanmış evde ne yapıyoruz ya :S
    Üst katta birşey yok.Bodrumda delik gibi bir yerden geçiliyor ama orda da gidecek bir yer yok.Üst kattan kırmızı top düşerken tırstım biraz :D. Ama orada da birşey bulamadım :S
  • tahmin ettiğim yerse tüm katlardaki tüm dolapları arıycan uyuşturucu bulcan sora adamlar gelii
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymetin

tahmin ettiğim yerse tüm katlardaki tüm dolapları arıycan uyuşturucu bulcan sora adamlar gelii

Nerede bu uyuşturucular :S
  • oyun dehşet ya kes biç öldür
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.