Şimdi Ara

Manhunt 2 PC - ÇIKTI - (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
10.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OzanCB

quote:

Orijinalden alıntı: ymetin

tahmin ettiğim yerse tüm katlardaki tüm dolapları arıycan uyuşturucu bulcan sora adamlar gelii

Nerede bu uyuşturucular :S

en üst katta ama şırınga için en üst katta açık bi pencereden dolaşcan banyoya kapalı banyo tahtalarla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OzanCB

quote:

tahmin ettiğim yerse tüm katlardaki tüm dolapları arıycan uyuşturucu bulcan sora adamlar gelii

Nerede bu uyuşturucular :S

en üst katta ama şırınga için en üst katta açık bi pencereden dolaşcan banyoya kapalı banyo tahtalarla

Tamamdır buldum.Sağolasın
  • rica ederim iyi oyunlar
  • Benim bir sorum olacaktı. Bazen düşmanlar sizi farketmeden önce ekranda bir çember beliriyor ( farkedilmememiz için ) orada ne yapmamız gerekiyor?
  • noktayı çemberin sınırlarına değdirmeden içerde tutcan mauzla
  • kamyonun yanndaki cesetleri ne yapacağım orada mal gibi kaldım. 2 ceset var kamyona atamıyorum.
  • grafikleri saw ile aynı sanki yer ve mekan olarakta çok benziyorlar gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuazim

kamyonun yanndaki cesetleri ne yapacağım orada mal gibi kaldım. 2 ceset var kamyona atamıyorum.

Golgelere atacaksin

MoRTaLNIGHTMARE @ saka mi yapiyorsun , ? bu oyun cikali yillar oldu ,aradan 3 sene gecti rockstar PS2 portundan PC ye surdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

MoRTaLNIGHTMARE @ saka mi yapiyorsun , ? bu oyun cikali yillar oldu ,aradan 3 sene gecti rockstar PS2 portundan PC ye surdu

ilkini yüklemiştim 2 saat kadar oynadıktan sonra silmiştim sanırım , sevmemiştim. ondan sonrada takip etmedim hiç buda sanki yeni oyun gibi geldi. ayrıca şimdi baktım netten daha detaylı fotolarına cidden abuk grafikleri varmış. baktığım ufak fotolar sanırım beni yamulttu

• Güzel bir oyuna benziyo. Grafikler pek kaliteli olmasada oyun güzel.
  • Oyun fena değil , tam vakit öldürülücek , kafa dağıtılacak oyun.
  • oyun güzel ama kontrolleri biraz garip geldi. yaklaşık 1 saat oynadım ama başım döndü resmen. ayrıca aşağı-yukarı nasıl bakıyoruz anlamadım. sadece sağ sol hareket ediyor.
  • bende 1 saat oynadım resmen başım döndü. galiba frafik hataları var veya fps hatası var bilemiyorum. mide bulandırıcı olsun diye yapmış olabilirler diyeceğim ama sanmam. bence kötü bir oyun.
  • 2 mesaj üstteki yorumu attığım gün çok iyimserdim galiba bu oyun gerçekten mide bulandırıcı..

Striptiz klubünün orlarda bıraktım oynamayı hep aynı silahlar vur kır , berbat yapay zeka , grafikler kötü.. hele gizlilik konusunda az daha uğraşsalarmış adamın gölgesine saklansak bizi göremezdi büyük ihtimal..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 25 Ocak 2010; 2:08:39 >
  • oyunu kurdum ama aktivasyon kod istiyor acaba elinde olan varsa pm atabilir mi?
  • türkiiyede cinayetlerin artmasına bile sebep olabilir bu oyun
  • camı kırdım içinde kaset gibi bi şey çıktı onu nasıl alcam?yardım eder mısın
  • arkadaşlar son bölümü açmıyor bende.Personality Clash e geldim bitirdim.önceki bölümlerden birini seç diyor bana.Release Therapy diye bir bölüm daha varmış ama bende açmadı.neden acaba bilen varmı.acaba bölümleri düşük style points lemi bitirdim.ondan olabilirmi puanımı yükseltmek için tekrar oynatıyor olabilirmi.
  • Çocuklara oynatmayın psikolojiler bozulur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.