Şimdi Ara

Mangaka Olmak İsteyenler!...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, son zamanlarda açılan bir kaç başlık sonucu bu işe girişmek isteyen amatör ya da profesyonel Mangaka adayları için kendi bilgisayarlarında basitçe istedikleri gibi hayal güçlerini değerlendirmelerini sağlayacak bir program önericem...

Smith Micro firmasının, tamamen Manga çizimi üzerine özel ürettiği Manga Studio.

Grafik programlarında amatör kullanıcılar Manga Studio Debut isimli kolay kullanımlı versiyonunu bu linkten inceleyebilirler...

Grafik programları üzerinde biraz daha tecrüceli kullanıcılara hitap eden Manga Studio EX ise gelişmiş kullanım seçenekleri sunuyor. Dileyenler bu linkten de onu inceleyebilir...

Verdiğim linklere dikkat ederseniz, Youtube üzerinden yayımlanmış ayrıntılı çizim derslerinin bulunduğu videoların linklerine de ulaşabilirsiniz...

Bende Manga Studio EX'in Mac OS X versiyonu var... Biraz kurcalıyorum öğrenmek için zaman buldukça... Manga ya da sadece çizgi roman tasarlayabilmek için gayet kullanışlı bir program gibi göründü bana... Mangalarda kullanılan çoğu standart tema ve arkayüzler hazır olarak mevcut içerisinde. Bu da çizim sırasında zaman kaybını önlüyor... Geriye sadece sahip olduğunuz yeteneğinizi sergilemek kalıyor... Kolay gelsin...

Program hakkında bilgisi olanlar ve bunu kullanarak yaptıkları çizimleri diğer arkadaşlara örnek olması açısında buraya koyabilirlerse, bu işe girişmek isteyenlere de cesaret vermiş olabilirler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikhail Bakunin -- 12 Ekim 2008; 11:06:24 >

"Unutma... Gökyüzü heryerde Mavi...."
    (Almõra)

• Deneme sürümü yok galiba
    1 TB Seagate External HDD *** 1 TB WD External HDD *** Hitachi 160GB External HDD
    ***Samsung NV7 Digital Camera***
    (Almõra)
  • Özür dilerim ...
  • Ben indirmiştim bunu beceremedim sildim Bir daha cesaret edemedim açmaya, tutorial varsa bakarım bir ara.
  • Anime için de var mı? :) Şu ana kadar mangalardan tek ilgimi çeken nedense One Piece oldu.Mangayla pek aram yoktur ama denemek isterim bir araştıralım bakalım belki full versiyonunu bulursam deneyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skin yapmak isteyenler buraya !
    17 yıl önce açıldı
    Mangaka Olmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Anime için de var mı? :) Şu ana kadar mangalardan tek ilgimi çeken nedense One Piece oldu.Mangayla pek aram yoktur ama denemek isterim bir araştıralım bakalım belki full versiyonunu bulursam deneyeceğim.

Anime Studio

http://my.smithmicro.com/win/anime/index.html

Anime Studio Pro

http://my.smithmicro.com/win/animepro/index.html

(Almõra)

• Bilgilendirme için saol ilk olarak manga dğeilde animeyi indiriyorum

Sonra manga bakarım - pek ilgimi cekmiyor manga ya W:S

vay vay vay imzama bak hele ! bu ne böyle ?? hatırlamıyorum ne zaman yazdım bunu ben ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.