Şimdi Ara

maneste DH HUMAN clanı geri mi döndü!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar boyle bi projemiz vardı maneste DH klanı kuracaktık AngeLus baskanlığı yapacaktı cok uğrastı ama fazla takan olmadı tabi clan bug un olması ve clan kurulamamasının da etkeni vardı buna.. bugun oyunda biri pm attı DH den misn die clan nooldu die sora her ne olursa olsun kurmaya karar verdim.. su an 50 lvl e kasıorum clan baskanı olmayı isterdim ama benden daha iyi kasabilen vardır bence onlar olmalı.. lutfen bu konuda biraz duyarlı olalım.. bu clana günde 10+ saat oynayanlar gelsin en baba klan biz olalım organize olalım beraber harpi golem donelim .. cz ye gidip pk yapalım.. lutfen biraz ilgi gosterirseniz sevinirim...

LEGYRON

PatRonx

Thefear

DH topicinde olur demişiniz lutfen gelin toplanalımmmmmm

• tepki yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fig00 -- 4 Temmuz 2006; 20:22:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fig00

arkadaslar boyle bi projemiz vardı maneste DH klanı kuracaktık AngeLus baskanlığı yapacaktı cok uğrastı ama fazla takan olmadı tabi clan bug un olması ve clan kurulamamasının da etkeni vardı buna.. bugun oyunda biri pm attı DH den misn die clan nooldu die sora her ne olursa olsun kurmaya karar verdim.. su an 50 lvl e kasıorum clan baskanı olmayı isterdim ama benden daha iyi kasabilen vardır bence onlar olmalı.. lutfen bu konuda biraz duyarlı olalım.. bu clana günde 10+ saat oynayanlar gelsin en baba klan biz olalım organize olalım beraber harpi golem donelim .. cz ye gidip pk yapalım.. lutfen biraz ilgi gosterirseniz sevinirim...

LEGYRON

PatRonx

Thefear

bir üye geldi :D tabiiki arkadaşım bi dh clanı gerekli her servera bu arada arkadaşlar ilk olarak kendilerinin dm kestiğini sanmış ben 1500açar açmaz 5-6 tane kestik ve sadece 2 tanesinden drop alamadık 2 tabe ms düştü ama 1 tanede complete

• ohh be:) hani cevap verdin ya o bile yetti clan nın varmı şimdi bendiorum ki sen kur bak lvl de yuksek kral yapalım seni olmaz mı_? sora adam toplarız zazaten baskanın lvl yuksek olunca gerisi gelir.. saolasın
  • bende manes de humanım buffer/rezzer kasıorum şu an lvl 31 isterseniz gelebilirim ama 5-10 saat pnline olacağıma söz veremem
  • thekadypriest hala 1500 açdım diyon Lan bi SS koyda görelim
  • UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler bende varım lütfen görüşülim konuyu acan arkadas

caucasus_eagle_06@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: fig00

arkadaslar boyle bi projemiz vardı maneste DH klanı kuracaktık AngeLus baskanlığı yapacaktı cok uğrastı ama fazla takan olmadı tabi clan bug un olması ve clan kurulamamasının da etkeni vardı buna.. bugun oyunda biri pm attı DH den misn die clan nooldu die sora her ne olursa olsun kurmaya karar verdim.. su an 50 lvl e kasıorum clan baskanı olmayı isterdim ama benden daha iyi kasabilen vardır bence onlar olmalı.. lutfen bu konuda biraz duyarlı olalım.. bu clana günde 10+ saat oynayanlar gelsin en baba klan biz olalım organize olalım beraber harpi golem donelim .. cz ye gidip pk yapalım.. lutfen biraz ilgi gosterirseniz sevinirim...

LEGYRON

PatRonx

Thefear

Bende girmek isterim ama daha lvl 32 yim... alirsaniz sevinirim almazsaniz onemli degil oyundaki ismim:stretCHx job:warrior

• bendebendebende bende bende gelcem ama lvl 40 :( ilk 3 gün giremedim ondan düşük :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.