Şimdi Ara

Mandrakk vs Chaos King Mikaboshi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir yanda en güçlü monitor Mandrakk, diğer yanda marvel multiversesinin %98'ini yok eden Mikaboshi.
    Not: Daha önce açıldı mı bilmiyorum açıldıysa kusura bakmayın.



  • Mandrakk mikaboshi yi öyle hızlı tekler ki bu tam anlamıyla bir kapışma bile olmaz

    Edit: Bu karşılaşmada tabi ki mandrakk in saf formu olan Dax Novu baz alınmalıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyJ -- 29 Ocak 2019; 14:16:3 >
  • OnlyJ kullanıcısına yanıt
    Mikoboshinin featleri bana daha iyi geldi ama bende arada kaldım. Ama ben mandrrak yense bile tekliyeceğini düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Türk -- 29 Ocak 2019; 14:43:48 >
  • Mandrakk' ın zaten sadece bir hikayesi var. Featleri çok sınırlı. Mikaboshiyi tekler demek abartı olur.

    Birde Mandrakk'ın ölüm sebebi Hyperversal bir atak falanda değil. Bu seviyede gösterilen bir karakter için, kısmen basit bir ölüm. Mikaboshi onu zorlayabilirde yani.

    Her neyse, üstteki arkadaşa kısmen katılıyorum. Katılmadığım kısım, tekler demesi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pes2012forever -- 29 Ocak 2019; 17:19:13 >
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Tek hikade gözükmedi ayrıca ölmedide o konuda hatanız var
    Versusun sonucuna iki kişi mandrrak dedi o zaman sonuç manddrak. Neyse ikinize de teşekkür ederim.
  • Tek hikaye dediğim tek bir seride( hikaye örgüsü ). Final crisis dışında hangi hikayede bulundu ve sağlam featler gösterdi acaba ? Ayrıca ölmüştü orada.
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    the unexpected serisinde de gözüktü ve ölmediği ortaya çıktı ancak eskisi kadar güçlü değil.
  • Anladım. Pek kayda değer bir seri olmasa gerek.
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Aynen pek önemli bir seri değil, eski mandrrakdan eser yok.
  • 'Chaos War' hikayesinde mikaboshi betimlenen multiverse ün neredeyse tamamını yok etti . Oysa daha sonra Oblivion kendi hikayesinden bahsederken ,mikaboshi nin betimlenen multiverse ün neredeyse tamamını yok etmesine karşılık kendi sınırlarına yaklaşmayı dahi başaramadığını belirtip ; bu sebepten müdahale etmediğini ima etmiştir. Bilindiği üzere Oblivion Marvel-Verse ün üzerine kurulu olduğu tuvaldir. Eğer OAA bir ressam ise tuvali Oblivion dur . Bu bize mikaboshi nin hikayesinde betimlenen multiverse hakkında bazı fikirler veriyor ! Özellikle Molecule Man in çok sayıda multiverse ü yalnızca dileyerek yarattığını düşününce, aslında Marvel in 'multiverse' kavramına nasıl yaklaştığını anlıyoruz.
    Diğer yandan Mandrakk(Dax Novu) DC varoluşu için başlı başına bir tehdittir . Infinity Crisis hikayesinde Chaos War hikayesinin aksine tam anlamıyla yaratılış tehdit altındadır. Bu sebepten iki eventi karşılaştırdığımızda güç kıyaslaması yapmak çok daha kolay olur . Mandrakk DC-Verse ü doğrudan tehdit ettiği için Outversal bir karakterdir . CAS bir şekilde onu durdurabildiği için sergilediği başarı en az High Hyperversal - Outversal dür.
    Bu sebeplerden ötürü Mandrakk mikaboshi yi tekler. Mandrakk Dax Novu formunda neredeyse karşılığı olmayan bir karakterdir . Marvel ve DC evrenlerinde dengi olabilecek çok az karakter vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyJ -- 30 Ocak 2019; 0:30:54 >




  • OnlyJ kullanıcısına yanıt
    Mandrrak varoluş için bir tehdit olsa Presence filan müdahale etmez mi ?
    Ayrıca güncelde Mandrrak eskisi kadar güçlü değil.
  • Güncel olarak bahsettiğiniz Mandrakk Rox Ogama dir . Ben burada Dax Novu formunu baz aldığımı üstüne basa basa belirttim.
    Presence 'in müdahil olmamasına gelirsek ilahi varlıkların bu tarz büyük olaylarda doğrudan müdahil olmaması yaygın bir reflekstir . Çünkü sizin düşündüğünüz gibi yaratılışı tehdit eden her olaya yaratıcı tanrılar müdahil olursa bu kurguyu tamamen bitirir . Keza olayın o kısmı anlatılmamakla birlikte belkide Prsence istese bile bu olaya müdahil olamamıştır. Tıpkı şuan marvelda devam eden İnfinity Conflict serisinde OAA 'nın AR Thanos 'u durdurmak istediği halde durduramaması gibi ... Tabi Infinity Crisis için bu söylediğim tahminden öteye geçemez çünkü olayın o kısmına hikayede değinilmedi.
  • OnlyJ kullanıcısına yanıt
    Günceldeki de Dax novu hocam.
    Diğer konularda da aydınlattınız çok teşekkürlerv
    Edit: Birde mandrrak infinity crisis değil final crisis de gözüktü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Türk -- 30 Ocak 2019; 22:52:39 >
  • Marvel 'da Infinity isimli o kadar çok event gördük ki artık yazarken bile elim sürçüyor

    Bu arada Mandrakk güncel seri hakkında yanlışınız var . Final Crisis serisinde Mandrakk Dax Novu formunda yer almıştır. Güncelde Rox Ogama ismi ile anlatılmıştır. Bizim bu karşılaşmada baz almamız gereken Dax Novu dur. Buyrun ,orjin kısmını kontrol edebilirsiniz (Olmazsa çizgi romandan ss atabilirim.) ;

    https://dc.fandom.com/wiki/Monitor_Dax_Novu
  • OnlyJ kullanıcısına yanıt
    Hocam mandrrak konusunda bence sizin hatanız var, güncelde mandrrak Süpermanin kendisini overvoid'e attığını söyledi.
    Sayı: The unexpected İssue 5



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Türk -- 31 Ocak 2019; 11:39:31 >
  • Evet ,zaten o konuda bir şüphe yok . Final Crisis hikayesinin sonunda CAS Mandrakk i ölümcül şekilde yaralayıp, overvoid 'e düşmesini sağladı.
    Benim söylediğim Final Crisis serisinde Mandrakk 'in monitorler arasındaki gerçek ismi Dax Novu olarak geçer. Bizde bu karşılaşmada onu baz alarak konuşuruz.
  • OnlyJ kullanıcısına yanıt
    Ancak final crisis ile güncelde ki kişi aynı karakter ise ismin bir önemi kalmıyor ki. Yani güncelde mandrrak güç olarak nerf yediği gerçegini değiştirir mi ?
  • OnlyJ kullanıcısına yanıt
    Dc evrenini tehdit ettiğini düşünmüyorum çünkü öyle bir şey olsa Presence'nin ortaya çıkması gerekirdi ki Mandrakk sadece piramitin en altındaki evrenlere yani bilinen çoklu evrene saldırı yapıyordu, onu tüketecekti. Yoksa bu saldırının Cennete, Cehenneme, işte bunun gibi diğer boyutlara, alemlere olduğunu gösteren bir şey yoktu Mandrakk'ın geçtiği seride. Mandrakk hatta kapıdan ilk çıkışında 52 evrenin kanı, Ab-ı Hayat bende diyordu. Monitörler şey diyordu, "Tüm Varoluş tehdit altında". Monitörlerin koruduğu varoluş, müdahele edebildikleri yer 52 evren, bilinen evrenler, onun dışındaki boyutları biliyorlar ancak onları değiştiremezler, yönetemezler, müdahele edemezler. Bence Mandrakk yalnızca bilinen evrenlere tehdit oldu, hikayeye değil. Çünkü hikayeye bir tehdit olduğunda ortaya çıkması gereken karakterler var ki, Mandrakk'tan da Cas'tan da güçlü karakterler var. Lucifer, Micheal, Presence vb.




  • Tabii ki değiştirmez. Burada özellikle ismin altını çizmekte ki maksadım Mandrakk 'in Final Crisis halini baz aldığımızı göstermektir . Yoksa Mandrakk güncel halde yalnızca karanlık enerjiden beslenebilecek hale geldiği için hikayemizin geçtiği multiversede hiçbir etkisi ve gücü kalmamıştır. Lakin ilerleyen zamanda hapsedildiği karanlık multiverse 'un tüm gücünü kullanarak yaratılışı yok etmeye çalışacağını düşünüyorum. Sanırım bizi yeni bir event bekliyor
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Mandrakk Final Crisis cizgi romanına göre Overvoidden çıkarak yaratılışa saldırmıştır. Overvoidde hayatta kalmak Outversal bir başarıdır. Outversal bir karakter içinde bulunduğu mevcut gerçeklik için doğrudan tehdit olabilir . Keza Mandrakk 'in tüm yaratılış için tehdit olduğu hikayede yazar tarafından da anlatıldı. Siz kelime oyunuyla bunun aksini iddia edebilirsiniz fakat bu herhangi bir şeyi değiştirmez.

    Edit : Ayrıca yukarıda yazdığım mesajı dikkatli okursanız Presence vb... karakterlerin neden her hikayeye dahil olamayacağını anlamış olursunuz . Ayrıca hikayede belirtilmemesine rağmen belki de CAS yoluyla Mandrakk in yenilmesinde Presence 'in bir parmağı vardır. Bunun aksini iddia edemeyiz ,böyle bir şey olduğunu da iddia edemeyiz . Varsayımsal bir konu fakat True Presence bunu sağlayabilecek güçte olduğuna göre böyle bir şey olabilir ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyJ -- 5 Şubat 2019; 1:53:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.