Şimdi Ara

Mandela Etkisi ve Örnekleri (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
24
Favori
58.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bir kaç hafta önceye kadar, MFÖ'deki Fuat'ın öldüğüne ve grubun dağıldığına emindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: varevolverine

Ben bir kaç hafta önceye kadar, MFÖ'deki Fuat'ın öldüğüne ve grubun dağıldığına emindim

Geçen altınkelebek ödülünde görünce şaşırmıştım ya bu adamlardan biri ölmedi mi demiştim kardeşime. Yok öyle birşey demişti sonra dedim herhalde Ayna grubundan ölen adamla karıştırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

paradoksla biten ve mantık hatasından geçilmeyen Interstellar anca adamın beynini yorar.

Sizi anlayamıyorum gerçekten bir bilim kurgu filmi. Sizin gibilerle hayatta FILM izlenmez çünkü izlediğinizin bazen SADECE FILM olduğunu bir bilimsel makale olmadığını unutuyorsunuz mesela Fringe izlesen o kadar saçma bulursun ki izlemeyi bırakırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 2 Aralık 2016; 2:12:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LasVegas:::

quote:

Ben bir kaç hafta önceye kadar, MFÖ'deki Fuat'ın öldüğüne ve grubun dağıldığına emindim

Geçen altınkelebek ödülünde görünce şaşırmıştım ya bu adamlardan biri ölmedi mi demiştim kardeşime. Yok öyle birşey demişti sonra dedim herhalde Ayna grubundan ölen adamla karıştırıyorum.

Bende fuatı oldu biliyordum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emrelegrand

kniye inkar etsin bi menfaati mi var

adam bir kere inkar etti yalancı çıkmamak için ve araba alacam dedi rezil olur onun için devam ettiriyor ve video kayıtları silindiği için kendine güveniyor ama program yapımcısı itiraf etti hadi onu geç gazetede haber bile yapılmış 1993 te.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x4343

quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

Bir gün kahvaltida La Vache peynir yiyorum. Sembolu kafama takildi. Burnundaki Sarı Halka. Dikkatle baktim tum yemek boyunca ciddiyim full baktim neden bilmiyorum. Ama %100 eminim ki o boganin burnunda sari halka vardi. Dersiniz beynin oyunu falan filan da kupeleri gri iken burnundaki halkayi nasil sari hatirliyorum ? Herseye yemin ederim cok iyi hatirliyorum. Suan sok olmus durumdayim.

Hocam yalniz değilsin.herkes o şekilde hatirliyor.Ben 90 lardaki halinide biliyorum onda da vardi.

Karperle ortaklıkları varmış...belki bir ara o şekilde hızmalı çıkmıştır diyecem de,bu olayı ilk çıkartan yabancılar...onlar da demiş önceden vardı şimdi yok diye

La Vache Qui Rit 80 lerdeki reklamda da gözükmüyor.....deli demiyeceklerini bilsek Bel Türkiye'yi arayıp sormak lazım

http://www.bel.com.tr/markalarimiz/la-vache-qui-rit-gulen-inek/3191

Bence insanların bu kadar net hatırlaması beyin yanılsaması iddialarını çürütüyor. Bende hızmalı şekilde hatırlıyorum ve miki mousuda askılı olduğunu hatırlıyorum hatta onu germe hareketi yapıyordu ve bu askısından yakalanıyordu bazen kaçarken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobra_fighterTR

Hatırladığımız şey pikachunun kulaklarındaki siyahlık ancak kuyruğunda varmış gibi karıştırıyoruz.
    Mandela Etkisi ve Örnekleri

ben böyle hatırlıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 2 Aralık 2016; 2:38:32 >

• quote:

bende öyle
    grup vitaminin bütün üyelerini öldü sanıyordum
  • bilimsellikten yana bişi demedim yorumumda. çok gizli nasa üssünün kabak gibi ortada olması, her saniye önemli diye diye ilk gezegende beklerken araçta yarım saat çene çalmaları; ne hikmetse dalga geldiğini anlayınca kabin oksijenini motorlara basmayı akıl etmeleri vs vs uzar gider. bilimsellikle ne alakası var bunların? ben bilimsellik mi demişim orada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanTospa

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin.edepali

Hocam miki deyince direk o baş parmağıyla çektiği askılar geliyor aklıma enteresan.

Aynen hocam ben gayet net bi şekilde çizgifilminde o askıyı baş parmaklarıyla çekip ayaklarını yere vurduğunu hatırlıyorum yav

bu olmasin o dediginiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sybercomp S kullanıcısına yanıt
    Ben mail attım cevabı paylaşırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirzaloğlu

Mandela etkisi falan değil arkadaşlar. Yok öyle birşey. Bir kaç örnekle açıklayayım. Mesela monopolydeki adamın tek gözünde gözlük varmış. Arkadaşlar bu gözlük başından beri yoktu. Neden size öyle geliyor söyliyim mi? İnternette, sanal ortamda, televizyonda bize ingiliz zengin adamları yada emlakçıları hep tek gözlükle tanıttılar. Haksız mıyım? Hiç bir insan monopolydeki adamın gözüne dikkatlice bakmaz gözlük var mı yok mu diye. O yüzden uzaktan kabaca baktığımız için beynimiz bunu bilinçaltımıza böyle yerleştiriyor ve aklımızda öyle geliyor. Sonra biri çıkıyor diyor ki "Öğğ öğğğ mandela efekti öğğ öğğ" Yok öyle birşey abi. Pikachunun kuyruğunda siyahlık varmış yok olmuş. Hadi ya. O pikachunun evrim geçirmiş hali Raichu da olmasın. İkiside zaten birbirine benziyor. (Dipnot: Pikachu nun kuyruğunun ucunda değil kuyruğunun vücuduna bağlandığı kısımda siyahlık vardır) Yani durum böyle. Beynimiz dikkatlice bakmadığımız için nasıl düşünmemizi istersek öyle yorumluyor.

+1 detaylara çok takılmadığımız için alışılagelmiş şekilde algılıyoruz. Volkswagen i 4-5 sene önce detaylı incelemiştim mesela ayrı olduğunu biliyordum. Demek ki diğerlerine de zamanında dikkat etsek görürdük. Yok geçmişe gitmiş ayrıntılarla oynamış çok saçma

• Zamanda bir degisme olsa bunu farkedemeyiz bile.Bunlarin hepsi bence kolpa mallar ve cakmalar .Firmanin taklitcileri ya da bunlari yanlis resmeden insanlar.

Aksi bir durumda belkide nukleer savas cikti.Bir kisi zamanda geriye gidip bunu duzelttiginde farkli bir timeline olusturmus oluyor.Sonsuz evrenler teorisine gore bizim yasadigimiz evren sonsuz evrenlerden sadece biri.Bir kisi gecmise gittiginde farkli bir realite yaratacak ve bizim olan biteni sadece yasanma sirasiyla bilecegiz.

• Yemişim Mandela etkisini,millet aç aç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • -EDD- kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar saçmamalamışlar lütfen itibar etmeyin monopolynin gözlüğünüde hatırlıorum peynirdeki ineğin burnundaki hızmasını 58 yaşındaki anneme de sordum oda hatırlıyor hepsini bence internet fenomeni ha CERN de bişey dönüyor ancak tam olarak halka açıklamıyorlar bo konuları celal şengör hocaya sormak lazım
  • Evren iyiye gidiyiiii

• Şu pikaçu olayı kafayı yedirtecek. Ben bu olay çıkmadan önceleri sapsarı sanıyordum, sonra bir yerde gördüm siyah kuyruklu olduğunu, şimdi yeniden sapsarı diyorlar. Allah allah
  • Beynimi yaktı anasını satayım

ineğe yorum yapamam ama diğerlerini farklı hatırlıyorum

ama monopolydeki amcanın gözlüğünden mikinin askısından pikachu nun kuyruğunun ucunun siyah olduğundan eminim

• miki yi askılı hatırlıyorum, monopoli de amcanın gözlüğü vardı gibi diğerlerinide ineği kancalı gibi ama emin değilim. diğer olayları hatırlamıyorum.
  • Micjel Jackson da ölmemiş yaşiyormuş

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.