Şimdi Ara

Mancini Real Madrid Maçını Yok Saydı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    XBOX
  • o kadar kolaysa bir zahmet bir kupa daha gelsin şu memlekete

Adam Real Madrid ile ilgili tek bir kelime etmemiş.

Öyle demesinin nedeni, Real Madrid'i yensek bile işimizin yine son Juventus maçına kalacak olması. Real Madrid'i yensek bile 7 puan oluyoruz, Juventus da Kopenhag'ı yenerse 6 puan oluyor. Gruptan kimin çıkacağı yine son maça kalacak.

Orijinalden alıntı: 2622110012

mancini ile takım iyi yolda fatih terim gibi en azından 6 yedirmez bize tarihinde 2 defa 6 yedirip kaçıp gitmez.

Mancini geldiginden beri rahat 1 tane galibiyetin var hep istim üstü maclar dün iyi bir rakip olsa 6 degil 10 bile olurdu.
  • hep siz mi totem yapacaksınız lan.

quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

mancini ile takım iyi yolda fatih terim gibi en azından 6 yedirmez bize tarihinde 2 defa 6 yedirip kaçıp gitmez.

Fatih Terim kadar kupa kazandırsında ondan sonra gitsin. Sende ondan sonra konuş, peşin konuşma.

nankörlük böle bişe işte .türkiyenin tek ulusarasi kupasini kazandiran adama.

sanki 6 tane yiyjnce noluyosa oda 3 puan 1 tane yiyincede 3 puan.

yav he he sen kendi sahanda 6 yediğin zaman mleda boleslavdan ne farkın kaldı?takım resmen rezil rüsva oldu şuan kopenhagdan ne farkımız var nerde kaldı marka değeri? isim büyüklük hepsi puff oldu.bu rezaleti yaşatanda kovuldu ve çok da iyi oldu bunun hesabını ben verecek değilim ya ft verecek.

geçen yıl barça toplam kaç yedi münihten noldu şimdi .messi geçen sene 200 ediyorduda şimdi 15 milyonamai düştü değeri.

chelseeden 5 yediğimiz sene uefayı aldık o zamanda sizin gibi cahiller de 5 yedik zart zurt ediyordu.iyi kapak olmuştu senin gibilere

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Saçma sapan haberler.

Öyle demesinin nedeni, Real Madrid'i yensek bile işimizin yine son Juventus maçına kalacak olması. Real Madrid'i yensek bile 7 puan oluyoruz, Juventus da Kopenhag'ı yenerse 6 puan oluyor. Gruptan kimin çıkacağı yine son maça kalacak.

juventus kopenhagı yenebilecekmi bakalım .

gerçekçi olacaksak hiç cl düzenlenmesin münih tuttuğunu öper verelim kupayı şimdiden .neden oynuyoruz.

sen şimdiden neden kaybetmiş gibi bakıyorsun olaya elinden geleni yapcaksın.madrid maçında kazanmak için elinden geleni yapcaksın.herşeyi juventus maçına sona bırakırsan milli takım gibi kalırsın ortalıkta.

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Saçma sapan haberler.

juventus kopenhagı yenebilecekmi bakalım .

gerçekçi olacaksak hiç cl düzenlenmesin münih tuttuğunu öper verelim kupayı şimdiden .neden oynuyoruz.

sen şimdiden neden kaybetmiş gibi bakıyorsun olaya elinden geleni yapcaksın.madrid maçında kazanmak için elinden geleni yapcaksın.herşeyi juventus maçına sona bırakırsan milli takım gibi kalırsın ortalıkta.

Ben ne demişim, sen ne diyorsun? Mancini'nin kaybetmiş gibi bakmadığını söylüyorum ben de.

Juventus Kopenhag'ı evinde yener büyük ihtimalle. Kopenhag'ın Parken'de uzun bir yenilmezlik serisi var ki bu seriye Barcelona ve ManU da dahil. Real Madrid bozar o seriyi gerçi. Ama Juventus evinde Kopenhag'ı da yenemiyorsa, eski Juventus'un J'si kalmamış kesinlikle.

• juve ile final gibi bir maç oynarsınız. Galatasaray'ın doğrudan rakibi Juve olduğu içim öyle söylemiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.