Şimdi Ara

Manchester United en çok gelir elde eden kulüp' olma yolunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllık gelir hedefini açıklayan Premier Lig ekibi Manchester United, bu hedefe ulaşması halinde tarihin 'en çok gelir elde eden kulübü' olacak.

Sezona Schweinsteiger, Martial ve Depay gibi taraftarlarını heyecanlandıran yıldız transferleriyle başlayan Manchester United, bu heyecanı forma satışlarına yansıtmayı da başardı.
    Premier Lig'de lider Manchester City'nin 2 puan gerisinde bulunan, geçtiğimiz yıl katılamadığı Şampiyonlar Ligi'nde de bu yıl gruplarda mücadele eden Kırmızı Şeytanlar, bu olumlu tablonun da etkisiyle yıllık gelir beklentisini 500 milyon sterlin (yaklaşık 700 milyon euro) olarak açıkladı.
    Kıyaslamak gerekirse, İspanyol devi Real Madrid geçtiğimiz yıl 660 milyon euro gelir elde ettiğini açıklamıştı.
    Bu tablonun gerçekleşmesi durumunda İngiliz temsilcisi, 'tarihin en çok gelir elde eden futbol kulübü' olmayı başaracak.
    FORMA SPONSORLUĞUNDAN 1 MİLYAR DOLAR
    Geçtiğimiz yıl Adidas ile forma sponsorluğu için 10 yıllık anlaşmaya 1 milyar dolar karşılığında imza atan M.United, sadece İngiltere'de değil, dünya çapında da önemli bir hayran kitlesine sahip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• böyle bi kulübün teknik direktörü guardıola olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

böyle bi kulübün teknik direktörü guardıola olmalı

Lvg kötü değil. 2014 dünya kupasında olumlu bir oyun izlemiştik. Manu kariyeri neden berbat anlamıyorum. Ama ilginç bir şey var. Epl'nin üç devi de berbat oynuyor.

@4hm3tt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye haber.Son yıllarda manu gelir olarak barca ve real in altında kaldı baya,o farkı kapatması kolay değil.

Ayrıca sponsorlukta en cok parayı suan manu alıyor fakat katar airways Barça'ya manunun aldığı ücretin iki katını teklif etmişti.

İşin özeti manu sportif olarak bir şey yapmadığı sürece hem marka değerini kaybeder, hem de gelirde zirveye oynayamaz.Transfermarkt da bununla ilgili veriler var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LVG HOCAMA seneye 300m€ transfer bütçesi ayrılır umarım güzel haber
  • Haberi begendim dükkan acık bekleriz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

quote:

Lvg kötü değil. 2014 dünya kupasında olumlu bir oyun izlemiştik. Manu kariyeri neden berbat anlamıyorum. Ama ilginç bir şey var. Epl'nin üç devi de berbat oynuyor.

@4hm3tt

Grup içinse alımlar kapalı maalesef.

Bana degil arkadasa sole

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Ward-Prowse

Haberi begendim dükkan acık bekleriz

Mane, Tadic, Dijk taze taze
  • quote:

O balon geleceğine LVG kalsın daha iyi.
  • Her şey para değil. en çok para basan klüp ingiliz klüpleri ama parayla saadet olmuyor. parayı basıp istediğin oyuncuyu alsanda şampiyon olacağının garantisi yok. en zor lig epl.
  • Galiba bizim feda sezonunda elde ettigimiz paradan haberleri yok

• quote:

Orijinalden alıntı: James Ward-Prowse

Haberi begendim dükkan acık bekleriz

sizden daha kimse oyuncu almaz,beddua mı ediyorsunuz nedir,kimi sattıysanız alanın elinde kaldı

• Depay falan diyosunda bi tane top class oyuncu alamiyolar bayadir yav. Di Maria'yi saymiyorum oda resmen itelendi Madridten. Reus, Pogba Bayern almasaydi Vidal(Schwein'i gonderdiler Vidalin yerine) gibi bi ton oyuncuyu alabilecek bi guc bu yillik gelir ama orta sahada Carrick sag bekte Ashley Young oynuyo. Stoperler nedir hele. Yakismiyo hic Manchestera bu kadro.

• Dünyanın en zengin kulübü ama yıldız futbolcu düşmanı.
  • Ronaldo ve Bale iddaları doğrusya futbol İspanya'dan tekrar İngiltere'ye kayar.
  • İyide bu takıma defanslar harbi yakışmıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.