|
doğru Spartacus kılıcına karşı bir şey yapamaz boskcu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Manavgat & side mi daha güzel alanya mı?
|
doğru Spartacus kılıcına karşı bir şey yapamaz boskcu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Senin Tony Jaa'yı, Tuco'nun Pinkman'i dövdüğü gibi döverim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Eylül 2025; 17:12:42 > |
|
|
|
Uzakdoğu teknikleri, judo ve ondan türeyenler haric tırt hepsi. Bu tırtlığı, o teknikleri uygulayan ve hatta gelistirenlerin kendileri de biliyorlar. Hatta bu yüzden, yani Boks kadar etkili olsun diye, Kyokushin Karate icat ettiler yine de tırt tabii ki. Hatta Bruce Lee yine Jeet Kune Do'yu bu tırtlığı bildiği icin gelistirdi. Dövüsmenin tek ve etkili yolu bokstur, bir de yer savunması icin güres ya da judo. Filmde kırıyordur o elleri ayakları ya da reelde rakipleri ayarlamıslardır öyle kırar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Eylül 2025; 18:6:5 > |
|
Ha ayrıca Muay, Boxing'den üstün değil bence. Boxing ve Judo kombinasyonu çok daha iyidir. Böyle tekme atıyorlar falan birbirlerine o tekmeyi bir yakalarlarsa çevirip hırt diye kırarlar. Boxing'in tek dezavantajı, antrenmanlar çok z0r, çok yorucu ve maçlar tehlikeli. Kafaya sürekli yumruk yiyorsun ve beyin hasarı olusuyor, ağzıdna dislik bile olsa, dislerin dökülebiliyor, burnun kırılabilir tabii, suratın sisip tanınmaz hale gelebilir, muay falani böyle hayt huyt tekme sallıyorsun, kürt sporcular cok ilgili bunlarla, iste kick box ve muay falan filan. Neyse yani boxing gerçek spor, boksa takıl zevkine var. Basit, etkili ve muhteşem. Birkaç ayda sokaktaki herkesi döversin. Muay icin 5 sene calısman lazım bunu da ekleyeyim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Eylül 2025; 18:23:53 > |
|
Anlamıyorsun. Anlayamazsın. Anlayabilmen icin boks yapman lazım. Ben boksa başladığımda 12 yaşındaydım. 30'dan sonra z0r tabii, hatta 40'larda çok çok daha z0r, ben bıraktım zaten artık, yine de 30 yasında hobi olarak baslamak, ficu ficu tahta kılıctan, hayt huyt yapan cing cong sporculardan, ya da Muay ve Kick öğrenen hırt sporculardan daha iyidir. Daha iyi bir adam dövme yeteneği kazanacağını düsünüyorum. Cünkü bir önceki mesajımda söylediğim gibi, basitlik ön planda. Basit, sonuca götüren, öğrenmesi kolay, teknik olarak çok çok üstün. Iyi bir boksör, senin bu cinli, koreli falan sporcularının, amel defterlerini 1 yumrukta mühürler elleham. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Eylül 2025; 19:8:24 > |
|
Sen söylediğim gibi, o tahta kılıcı bırak, Boks öğrenmeye başla. ringde dayak yersin o yaştan sonra çok z0r, simdi ben çıksam, sağlam biri bu yaştan sonra beni de benzetir ama 12 ay gibi bir süre sonra, sokaktaki hırt Muaycıları, Mohammad Ali gibi döveceksin. Arı gibi değil, Taipan gibi sokacaksın elemanları. Taipan zehri yemis insancıklara benzeyecekler. Başarılar... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 15 Eylül 2025; 19:23:39 > |
|
Alanya'nın ici domuz eti kokuyor Alman çok var orada. Sıcakta domuz kokuyor gerçekten. Cöpleri kaldırmıyorlar, hem de sıcak var. Almanya'da kokmuyor ama orada kokuyor. Cürümüs domuz kokusundan yürüyemezsin. Alanya'da da evim vardı ama sattım. Alanya'nın dışına doğru gitsin Beldelerden ev satın alsın derim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Eylül 2025; 7:17:4 > |
|
|