Şimdi Ara

manastone yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • divine collesium setini aldım fakat 20 tane atak +5 manastone dan iki tanesini basabildim( suppleme dahil). bir taktiği falan varmı bu mereti basmanın

Unutun tüm dediklerimi.
    Yıkın, diktiğiniz heykellerimi.
    Şimdi rahat bırakın beni...
  • Şans :)

Bir çok taktik şekli çıkaran insanlar da var; mesela 4k Cippo Jelly basıp ıssız bir ortama gece vakti gidip basın diyen de var ve daha bir çok taktik yöntemi uygulayanda

Benim tavsiyem 1-2 tane tutturduktan sonra bir gün bekle veya 5-6 saat :)

Kimi yüzlerce manastone kullanıyor ama olmuyor, her şey şans gibi...

Unutun tüm dediklerimi.
  • Biraz bekle bence, o gün olmuyor ise ertesi gün dene.

Ayrıca sınıfın nedir ? Attack +5'i Aion 1.9'dan sonra sadece Assasian karakterler yoğun olarak kullanıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 11 Temmuz 2012; 23:58:31 >

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

Biraz bekle bence, o gün olmuyor ise ertesi gün dene.

Ayrıca sınıfın nedir ? Attack +5'i Aion 1.9'dan sonra sadece Assasian karakterler yoğun olarak kullanıyordu.

assassin im atak +5 basmaya çalışıyorum, bir deneme yapayım dedim hp+70 basmaya çalılştım 140 tane peş peşe bastım 4. basmıyor direk yakıyor. bunun bir taktiği olmalı

Unutun tüm dediklerimi.
  • ben genelde morheimde altgardda basıyorum nedense mesela pandeimumda kesinlikle basmam :) , birde çok peşpeşe basma 2 3 bas bırak biraz
  • ben aynı değerde başka bir armor mesala stormwing armora atak+3 ler basıyorum ne zaman patlarsa mana stone dönüp atk +5 pvp armora basıyorum. stormwing armor dolunca npc ye gidip çıkartıyorum manastoneleri tekrar atak +3 basıyorum yine aynı şekilde devam.
    +7 iron impact basma???yardım pls
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61obiy

quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

Biraz bekle bence, o gün olmuyor ise ertesi gün dene.

assassin im atak +5 basmaya çalışıyorum, bir deneme yapayım dedim hp+70 basmaya çalılştım 140 tane peş peşe bastım 4. basmıyor direk yakıyor. bunun bir taktiği olmalı

Bir taktiği olsaydı inan şimdiye kadar herkes öğrenirdi lakin insanlar çeşitli taktikler üretiyor kendince ve bunlar bazen işe yarıyor gibi ama yine de her şey şans bence, bugün olmaz ama yarın mutlaka olur.

Bence bir kaç gün ara ver.

• Bilinen bütün taktikleri denedim MR set için içlerinde en tutarlı olanı @ayberk_a nın bahsettiği yöntem. Suppliment olayı tamamen hikaye oyunda.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.