Şimdi Ara

90 Cap en iyi STR BOW YAPILANDIRMA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 90 Cap icin en iyi STR BOW YAPILANDIRMA YARDIM

peacheon fire cold 90 yapmayi düsünüyorum
    dogrumudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

90 Cap icin en iyi STR BOW YAPILANDIRMA YARDIM

dogrumudur?

Güzel char olur.sanırım velestia da oynayacaksiniz bende bunu düşündüm başta ama sonra fire-force-pacheon açtım.cokta güzel oldu aslinda ben pişman olmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: poyrazz_ern

quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

90 Cap icin en iyi STR BOW YAPILANDIRMA YARDIM

dogrumudur?

Güzel char olur.sanırım velestia da oynayacaksiniz bende bunu düşündüm başta ama sonra fire-force-pacheon açtım.cokta güzel oldu aslinda ben pişman olmadım

evet velestiada, cok arastirdim birde bi ara cold bowla pvp yapmistim cok sinirimi bozmustu o yüzden cold sectim :D
  • Cold gereksiz, oyunda zaten str karakterler çok vuramıyor, üstüne full str gittiğin için zaten fiziksel defansın yüksek.Onun yerine force gitmen daha iyi olur, divison + weaken tutturup yüksek crt vurarak çok can yakabilirsin.İlla cold diyorsan 90 fire 60 cold 60 light yap derim.
    Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
  • Force dan şaşma
    Bende ss nuker acicaktim baktim etrafta cok force var snowda kâr etmicek açmadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.