Şimdi Ara

Mana kullanmayan champlar çok torpilli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse dememis teemo da neden mana var. Ya olmaysaydi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna farklılık getirmek için yapılmış böyle bence. Baktığımız zaman diğer moba oyunlarda hiç böyle birşey yok hep manalı herolar. Sadece LoL de böyle birşery var buda LoL ü özel kılıyor
  • Evet avantajlilar ama o herolarda ona gore yapiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinqcastle

quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

Orijinalden alıntı: Jayruk

O şampiyonların farklı dezavantajları var.

zed riven ve shenin dezavantajini soylermisin ?

Zedde qwe yap. q tekrar dolduğunda direk kullanabilirmisin?

aynisini manali bi champta yap.
    hangisi daha uzun surede gine ayni komboyu yapar ?
    Latede zaten tek atiyor o ayri konu da outfarm kalma gibi bi durum yok zaten.
    Boyle bi assasin varken neden kha yada talon alalim.
    maini support olan biri olarak adcyi korumada en zorlandigim assasin zed.

• Misal Zed

• quote:

Orijinalden alıntı: HalfKill

Dikkat et hic bisey kullanmayan herolaron cdleri daha uzun.ve mana oyun sonuna dogru sıkıntı olmuyor.late gamede enerji fln kullananlar daha kotu bence.

+1

Akali ve Zed ile sayısız kez TF de enerji bittiği için etkisiz kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

Heroların op olması mana kullanıp kullanmamasına bakmıyor bkz: ahri ve lissandra çoh op. bir de kha'zix. oyunun en iyi assassinidir kha. riven rengar gibi manasız herolar da assassin ama bir kha değil. kha mana kullanıyor

bence rengar khazix ten daha iyi assasin

• Torpilli değiller aksine dezavantajları var mesela muramana gibi bir itemin güzel aktifinden yararlanamıyorsunuz.
  • Genelde manaless champlarin ap veya ad ratioları düşük olur ama sürekli olarak skill spamlerler, katarina, vlad falan bunların ap ratioları çok düşük ama skill spam özellikleri ile iş yapıyorlar, e sen şimdi vlada mana koyarsan ne anlamı kalır, 2 q atsan öyle kalirsin ortada, energy olayına hiç girmiyorum bile, zedin manalı olması saçma olurdu sonuçta oda ninja, ninjalarda mana olmaz ha birde zed ile energy sıkıntısı çekenler var, w skillini tarlaya atarsanız normal sıkıntı çekmeniz okuyun bakalım ne yazıyor w skillinde

• quote:

Orijinalden alıntı: NEO_Decadence

Genelde manaless champlarin ap veya ad ratioları düşük olur ama sürekli olarak skill spamlerler, katarina, vlad falan bunların ap ratioları çok düşük ama skill spam özellikleri ile iş yapıyorlar, e sen şimdi vlada mana koyarsan ne anlamı kalır, 2 q atsan öyle kalirsin ortada, energy olayına hiç girmiyorum bile, zedin manalı olması saçma olurdu sonuçta oda ninja, ninjalarda mana olmaz ha birde zed ile energy sıkıntısı çekenler var, w skillini tarlaya atarsanız normal sıkıntı çekmeniz okuyun bakalım ne yazıyor w skillinde

Aynen enerji doldurmayı çoğu kişi bilmiyor. Peki açıklar mısın Garen neden mana kullanmıyor? Çok saçma değil mi?

• Aksine midde mana kullanan champlerin daha avantajlı olduklarını düsünüyorum ben mavi buff sayesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: -DeathMark-

quote:

Orijinalden alıntı: NEO_Decadence

Genelde manaless champlarin ap veya ad ratioları düşük olur ama sürekli olarak skill spamlerler, katarina, vlad falan bunların ap ratioları çok düşük ama skill spam özellikleri ile iş yapıyorlar, e sen şimdi vlada mana koyarsan ne anlamı kalır, 2 q atsan öyle kalirsin ortada, energy olayına hiç girmiyorum bile, zedin manalı olması saçma olurdu sonuçta oda ninja, ninjalarda mana olmaz ha birde zed ile energy sıkıntısı çekenler var, w skillini tarlaya atarsanız normal sıkıntı çekmeniz okuyun bakalım ne yazıyor w skillinde

Aynen enerji doldurmayı çoğu kişi bilmiyor. Peki açıklar mısın Garen neden mana kullanmıyor? Çok saçma değil mi?

Garen oyuna ilk başlayanlar için yapılmış bir champ bu yüzden manasiz olması onu aşırı kolay yapıyor, garenin hard olarak counterlayabildigi tek riven var oda silence sayesinde kombosunu bozuyor, garenda bir tankın sahip olması gereken tek w skilli var en azından bir slow olabilirdi, bu yüzden low eloda op olan bir champ, şimdi bir garen ile nautilusu karşılaştır nautilusun takıma sağlayacağı yarar ile garenınki aynı mi? Fark burada ortaya çıkıyor

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ataerlik -- 6 Ekim 2013; 21:24:39 >

• Lee'nin manalı olması bazı durumlarda daha çok işe yarardı.
  • cooldownları fazla ve kolay ölebiliyorlar
  • bu yazıdan sonra bilin bakalım ne oldum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Midde Aatrox oynarken kendimi ölümsüz hissediyorum. %6 lifesteal elixir ile başlayınca fb almak çok kolay rakip jungler geliyo ,150 canla falan onuda kesiyorum. En kötü ihtimal pasif gidiyo ama gene kesiyorum.dk 10 da 100 civarı minyon oluyo . Konu dışı gibi yazdım ama manasız olupta op olan tek şamp. Aatrox.

pasifi op onun ya W %50 can altı %200 can çekme + pasifinden gelen as o skill seti yüzünden op bir hero manası olsa bence fark eden çok bir şey olmazdı

yanliş anlaşilmasin %200e çikmiyor can doldurmasi %200 artiyor yani %50 den fazla olan halinin 3 kati oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Zengar

quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Midde Aatrox oynarken kendimi ölümsüz hissediyorum. %6 lifesteal elixir ile başlayınca fb almak çok kolay rakip jungler geliyo ,150 canla falan onuda kesiyorum. En kötü ihtimal pasif gidiyo ama gene kesiyorum.dk 10 da 100 civarı minyon oluyo . Konu dışı gibi yazdım ama manasız olupta op olan tek şamp. Aatrox.

pasifi op onun ya W %50 can altı %200 can çekme + pasifinden gelen as o skill seti yüzünden op bir hero manası olsa bence fark eden çok bir şey olmazdı

yanliş anlaşilmasin %200e çikmiyor can doldurmasi %200 artiyor yani %50 den fazla olan halinin 3 kati oluyor

işte artıyor onu diyorum ben de W ile 450, 500 can geri kazanıyordu itemlerle beraber cidden böyle sustain görmedim arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonTiger -- 6 Ekim 2013; 21:32:07 >

• Kardesim manasi olmayanlar skill kullanmadan bir is yapamiyor demeki vlad dusun hep q atmak zorunda mana biterse? Eger cok mana sikintisi ceken bkz;Kha Zix,Jax gibi sampiyonlarla oynuyorsan manamune cik veya earlyde tear of godnes al son item olarak manamune alirsin.
  • O zaman Riven al qnq diamond ol diamond 1 de serilerden çık ve bil bakalım ne oldun
  • kanka bugun rivenle quadra attım haniii

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.