Şimdi Ara

Man of Steel (2013) (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.148
Cevap
11
Favori
105.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bekoc

hobbitin fragmaninda man of steel i superman in zirhi diye cevirmisler. gorunce sok oldum. nasil bir tercumedir

İngilizcenin katledildiği an olmuş gerçekten
    Ama bizde hep öyledir yabancı filmlerin çevirisini hoşuna gittikleri gibi ayarlarlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest Account

New 52 nin kıyafeti bu.

Tam New 52 sayılmaz new 52 kostümü boğazlıydı daha karizma aslında o şekilde
  •  Man of Steel (2013)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Man of Steel (2013)

Çok sağlam
  • konuyu görmeyen vardir belki

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Man of Steel (2013)

Tam imzalık olmuş, şu iddia bitsinde yapıyım
  • Nolan'dan yine bir şaheser çıkacaktır.

• bakmak isteyenlere kıyafetleri

man of steel
    Faora
    Jor-El

Bakmaya değer
  •  Man of Steel (2013)

Yönetmenliğini Zack Snyder’ın üstlendiği Man of Steel filminde Superman’in babası Jor-El rolünü canlandıran Russell Crowe kendisiyle yapılan röportajda süper kahraman filmiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Crowe son Superman uyarlamasının bizi Kripton’a götüreceğini belirtirken, Superman’in uçuşunun çok etkileyici olduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu Snyder’ın yönetmenliğinden bahsetti ve filmin “karmaşık bir yapıda” olduğunu söyledi.
    oHenry Cavill, Amy Adams, Kevin Costner, Diane Lane, Michael Shannon ve Laurence Fishburne’ün de rol aldığı Man of Steel Türkiye’de 21 Haziran 2013’te vizyona girecek.

Crowe, Snyder’ın Man of Steel’i realist açıdan ele aldığını belirtti:

“Film oldukça karışık, gerçekten karmaşık bir yapısı var. Daha önce kimsenin Superman olmanın psikolojisini ve Superman gibi birine modern toplumda nasıl tepki verileceğini gerçekten anlamaya çalıştığını düşünmüyorum.

Bence Zack Snyder büyük bir sorumluluk üstlendi çünkü iş çizgi roman kahramanlarına ve süper kahraman filmlerine gelince, besin zincirinin en üst basamağında Superman var. Filmin çok iyi olacağına dair başka bir gösterge ise filmin finansörünün bana mail göndermesi ve filmi çok sevdiğini belirtmesiydi.”

Crowe Kripton gezegeninden ve Superman’in uçma yeteneğinden de bahsetti:

“Bunu görmeyi gerçekten çok istiyorum. Büyük bir iş. Sizi Kripton’a götürüyor. Sizi güneşin dört kat daha büyük olduğu bir gezegene götürüyor.

Fragmanları izlediyseniz, Superman’in sadece havada süzülmediğini görürsünüz. Bu Superman süpersonik. İnsanların tepkilerini görmek için sabırsızlanıyorum.”
    #DP#

Man of Steel (2013)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 17 Ocak 2013; 16:35:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

Man of Steel (2013)

Yönetmenliğini Zack Snyder’ın üstlendiği Man of Steel filminde Superman’in babası Jor-El rolünü canlandıran Russell Crowe kendisiyle yapılan röportajda süper kahraman filmiyle ilgili düşüncelerini paylaştı. Crowe son Superman uyarlamasının bizi Kripton’a götüreceğini belirtirken, Superman’in uçuşunun çok etkileyici olduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu Snyder’ın yönetmenliğinden bahsetti ve filmin “karmaşık bir yapıda” olduğunu söyledi.
    oHenry Cavill, Amy Adams, Kevin Costner, Diane Lane, Michael Shannon ve Laurence Fishburne’ün de rol aldığı Man of Steel Türkiye’de 21 Haziran 2013’te vizyona girecek.

“Film oldukça karışık, gerçekten karmaşık bir yapısı var. Daha önce kimsenin Superman olmanın psikolojisini ve Superman gibi birine modern toplumda nasıl tepki verileceğini gerçekten anlamaya çalıştığını düşünmüyorum.

Bence Zack Snyder büyük bir sorumluluk üstlendi çünkü iş çizgi roman kahramanlarına ve süper kahraman filmlerine gelince, besin zincirinin en üst basamağında Superman var. Filmin çok iyi olacağına dair başka bir gösterge ise filmin finansörünün bana mail göndermesi ve filmi çok sevdiğini belirtmesiydi.”

“Bunu görmeyi gerçekten çok istiyorum. Büyük bir iş. Sizi Kripton’a götürüyor. Sizi güneşin dört kat daha büyük olduğu bir gezegene götürüyor.

Fragmanları izlediyseniz, Superman’in sadece havada süzülmediğini görürsünüz. Bu Superman süpersonik. İnsanların tepkilerini görmek için sabırsızlanıyorum.”
    #DP#

Çok heyecanlandım sabırsızlanıyorum

Man of Steel (2013)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLackMumbLe -- 17 Ocak 2013; 16:14:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

Man of Steel (2013)

#DP#

Man of Steel (2013)

Allah Allah Daha da heyecanlandım.
  • En karanlığından bir imza yapsanız da film çıkana kadar taşısak
  • donuna sahip çık süperman.şaka bi yana donsuz çok daha iyi olmuş.kostümün tamamı iyi.
  • Ne yalan söyleyeyim superman'e hep bir önyargım vardır. Çok güçlü karakterleri sevemiyorum ama bu filmi Nolan sayesinde beklemeye koyuldum. Donun gitmesi iyi olmuş aslında şeytan diyor indir bütün superman filmlerini izle. Bir tek şu eskiden 3 süper kötünün supermane kafa tuttuğu filmi izlemiştim. Denizde falan yürüyorlardı onlar aklımda kalmış. Bir de dizisi vardı sanırım.

Birde 21 haziran doğum günüme denk geliyor güzel bir hediye olacak benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 19 Ocak 2013; 1:34:48 >
  • Herkes Nolan'dan şaheser bekliyor ama filmin yönetmeni Zack Snyder unutmayalım. Ortaya bir şaheser çıkarsa bu sadece Nola'ın işi olmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Herkes Nolan'dan şaheser bekliyor ama filmin yönetmeni Zack Snyder unutmayalım. Ortaya bir şaheser çıkarsa bu sadece Nola'ın işi olmayacak.

Nolan, snyder den çok daha kalite filmler çekmiştir ve görüldüğü üzere bir o kadarda muhteşem bir akıl hocasıdır.

Aynı zamanda çekilen bir filmde makyajcısına kadar saygı duyulmalıdır.

Basit ve komik bir tespit yapmaya çalışmışsın ama olmamış ve post kasmaya yönelik bir mesaj gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 19 Ocak 2013; 9:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

En karanlığından bir imza yapsanız da film çıkana kadar taşısak

Beyler arkadaş haklı şöyle hayrına iyi imzalar yapabilen varsa yapsada kullansak
  • quote:

Herkes Nolan'dan şaheser bekliyor ama filmin yönetmeni Zack Snyder unutmayalım. Ortaya bir şaheser çıkarsa bu sadece Nola'ın işi olmayacak.

Evet ikisinde ortak yapımı olacak ama en büyük şans ikisininde karanlığı sevmeleridir bence.Bir çok ortak yönde birleşeceklerini ve Nolan'ın sadece ufak detaylarda müdahale edeceğini düşünüyorum.Benim için tek sıkıntı sadece Superman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Nolan, snyder den çok daha kalite filmler çekmiştir ve görüldüğü üzere bir o kadarda muhteşem bir akıl hocasıdır.

Basit ve komik bir tespit yapmaya çalışmışsın ama olmamış ve post kasmaya yönelik bir mesaj gibi geldi.

Hayatımda bu kadar saçma ve boş bir mesaj görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Ben aksini mi iddia ettim ? Ama film Snyder'in filmi. Gördüğüm bir kaç mesaj üzerine bunu hatırlatmak istedim.

Ayrıca mesaj sayımı arttırmak gibi bir kaygım olsaydı bunu 5 senelik süre zarfında çok rahat yapardım merak etme.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.