Şimdi Ara

MAME32 Emulator'u üzerine bir soru.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • romworld diye bir yerden mame32 için Slam Dunk oyununu indirdim. ama çalıştır dediğimde şöyle bir hata mesajı veriyor :

ng-sfix.rom NOT FOUND
    neo-geo.rom NOT FOUND
    ng-sm1.rom NOT FOUND
    ng-lo.rom NOT FOUND
    ERROR: Required file are missing, the game cannot be run.

Bu dosyaları aradım ama bulamadım. Elinde olan varsa yada indirebileceğim bir adres bilen varsa yardımlarını bekliyorum...netfaresi@yahoo.com

• başka oynayabildiğin bir oyun varsa oradaki bütün dosyaları slam dunk a kopyala, böylece oynayabilirsin
  • aslında her yerde var bunlar maılını yolla yollayalım...
  • maili posta yazmıştım, sağol, bende buldum zaten dosyaları... Bu eski atari oyunları hastalık yahu...
  • Bulmuş olsan bile bir açıklama: istediği dosyalar NEO-GEO oyun romlarının çalışabilmesi için tasarlanmış genel sistem çalıştırma dosyalarıdır. O dosyaları her neo-geo oyunu ister... + BİLMEDİĞİNİZ DAHA BİR ÇOK DOSYA TÜRÜ VAR ... sakın olaki oyun bozuk diye düşünmeyin bir + daha bazı oyunlarda mame versıyonu farklı oldugu ıcın eksık yada yanlıs dosya adları yazar oyun calısmaz GEREKIRSE OYUNUN DOSYA ADLARINI ISTEDIGI DOSYA ADLARI ILE DEGISTIRIN TABI EN YAKIN OLANLARI ORNEK EGS.005 YERINE EGS12.005 ISTIYORSA EGS.005 E ISTEDIGI DOSYA ADINI YAZIN BYEE... fAZLA GEREKSIZ BI YAZI OLMADI UMARIM. SORMADAN SOLEDIK :O)
  • Ne gereksizi[?] Yaklaşık 2 yıldır bu forumdayım o kadar çok gereksiz yazı gördüm ki, senin yazdıların onların yanından geçemez...
    Şiödi sana bir soru, senin söylediğine benzer bir olay yaşıyorum bazı oyunlarda. Yani mame b
    birçok dosya için yok hatası veriyor ve doğal olarak oyun açılmıyor. Ben romlar eksik demekki deyip hiç üzerine düşmemiştim. Şimdi sen yazınca bir kontrol edeyim dedim ama hakikaten eksik galiba. Mesela MAME oyunun biri için (SF-Zero) 11 tane dosyaya eksik diyor, adları yanlış mı di9ye baktım, ama zaten bendeki zip dosyasında 11 adet rom dosyası yok?(2 tane dosya var 03c uzantılı Acaba başka bir hata mı var, yoksa gerçekten dosyalar eksik mi?
    Bu arada tavsiyeler için teşekkürler, bilmediklerimi yavaş yavaş indiriyorum, daha fazla tavsiye beklerim...

• Bir de böyle rom dosyalarını (oyunları) indirebileceğim siteler biliyorsanız bende sizin bildiklerinizi bilmek isterim [:P]
    benwww.rom-world.com'dan indiriyorum ama indirdiğim 4 oyundan sadece biri adam gibi çalışıyor. Diğerleri eksik dosya hatası verip duruyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyvallag gözümmm.... şöyle açıklayayım senın cektıgın ya farklı sürümüdür yada hataları giderilmiş sürümlerdir. Yani orjinalinin içine atıp o dosyaları calıstırırsan oyunun patchlenmıs olacak ok hatasız yanı... bıde mame programının farklı versıyonlarını dene cıkmayanlar ıcın bazıları farklı romlar ıstıyor. Ama son zamanlarda cıkan versıyonlarda bole bı hata yok. rom adreslerı bı kac tane all... Bu arada ilk verdiğim aşagıdaki sitede super mugen adlı bir sayfa daha var ordanda bı kac arkadasın yaptıgı strretfıgtter la DRAGONBALL karısımı yada ne bıloeyım mortal kombatla street fıgter karısımı oyunlar cekebılırsın...ok daha neler var nıntendo falan felan... boncuk...
    guzel bı adrestır kendılerı...
    http://emulazione.multiplayer.it/mamend/

en geniş arşivlerden biri
    http://www.romshare.net/ üye olmak gerek
    ok byeee

• YA ARKADAŞLAR BENDE MAME NİN TÜM SÜRÜMLERİ VAR AMA MAME32 HARİÇ HANGİSİNDEN BİR OYUN AÇSAM BİLGİSAYAR KENDİ KENDİNE RESET ATIYOR. LÜTFEN YARDIM EDİNNN MORTAL KOMBAT OYNAMAM LAZIM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.