Şimdi Ara

mame 64 ROMs CHD hatası yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde GPD win cihaz var buna mame 64 ile jostickleri kullanabiliyorum mame 32 de heralde jostick desteği yok bu yüzden mame 64 kullanmak zorundayım ama mame 64 tede kof gibi metal slug gibi oyunalrda "the selected game is missing one or more required rom or chd images " hatası alıyorum mame32 yada başka emulator de romlar çalışıyor farklı sitelerden indirdim ne yaptıysam olmadı bu oyunlar CHD gerektirmediği için CHD side yok hiçbiryerde ne yapabilirim bi ayarı falan varmıdır çözemedim? jostcik desteği olan güzel bir emuda önerebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin5050 -- 27 Mayıs 2018; 16:27:0 >

• Ben yazayim bari....mame 32 de joystick destegi var..en iyi emulator versiyonunu youtube a bakarak bulabilirsin..her mame versiyon un un romlari ayridir 64 bit mame su an sorunlu...iyi bir 32 bit iyi olacaktir..mame en iyi xbox klasikte oynanir.. psp de mvs cps versiyonu da iyidir..psp de emulator rom imajlariyla calisiyor ancak program ile kolayca bu imajlari olusturabiliyorsun..imajla calisan mame de ise durum farkli....hangi versiyon mame nin hangi rom unun hangi programla olusturulmus imaji nerede..bu gereksiz bir problem..eski mame ler iyidir...joystickte de hangisini hangi cihazda kullandigin onemli sonradan cikan bir urun uyumsuz olur....dedigim gibi pc de arastirarak bulabilirsin...romlari ve emulator u ayri olarak edinirsen her zaman sorun olur ..en iyi hazir romlari icinde bir komple mame edinmektir bunlar da internette mevcut...ancak boyutlari kota dusmani olabilir..yeni versiyonlar hizli pc ler 64 bit vs bunlara gerek yok...mame oyunlari oyle cok karmasik seyler degiller..binlerce rom icinde hazir uyumlu komple setler bulmak kolay...mame acik kaynak kodlu oldugundan agzi olan konusuyor akli olan bir seyler ekliyor onemli olan tek bir grubun isi...onlar da hyper spin gibi komple isler halinde sorunsuz dertsiz bir aradalar.

Gpd win derseniz de ancak 400 dolarlik cin mali bir balon..aman ha...psp 100tl..ayni mame normal pc de normal calisiyor da 2000tl lik gpd win de sorun yaratiyorsa mame gelistiricileri gpd cileri neden dusunmuyor diyemeyiz...o zaman su cikiyor gpd win ne kadar gercek bir pc.ne kadar gercek bir konsol...bu arada naomi ve taito type x emulatorlerini mutlaka deneyin.

Insanlara hayal satmak kolaydir..gpd 2 600 kusur dolar.. Eveeeeeet gta 5 cebinizdeeeeee hem de sadece bir kac bin tl yeeeeeee...mithatcan yolda arkadaslarina rastlamisti basit oyun makinalariyla eglenen arkadaslarina dogru gulumseyerek bakti ve o anda cikan ruzgar saclarini hafifce dagitti gozleri paril paril parliyordu cebinden gpd sini cikardi ve gta 5 i tiklatti........DAHA ERKEN.

LOADING.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Haziran 2018; 9:53:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA IV - Patch/Crack sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.