Şimdi Ara

Mamak/MEBS ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Karayolu ile buraya gitmem gerek. Ankaralı olanlar ya da burada askerlik yapanlar yardımcı olabilir mi lütfen? En az aktarmasız, rahat ulaşım için hangi yolu izlemeliyim?

AŞTİ'den Ankaray'a bindim diyelim...

1- Dikimevi'nde mi insem daha iyi yoksa Kızılay durağında mı?

2- 329 numaralı otobüs, dolmuş ya da minibüs öneriyorlar. MEBS'e en yakın hangisi indirir?

• AŞTİ’den Ankaray metroya binersin Dikimevi durağında inip yolun karşısındaki duraktan 329 numaralı ego otobüsüne binersin tam MEBS’in önünden geçer. Orada durakta inip birkaç dakika yürürsün.

Araba alamadım yoksa yardımcı olurdum 😬mamakta çalışırken gelenlere elimizden geldiğince yardımcı olurduk götürür bırakırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De Lacroix -- 26 Şubat 2020; 8:25:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • De Lacroix D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Baktım gördüm geç kaldım ya da otobüs gelmiyor taksiye atlar giderim :)

Bir ihtimal uçak ile gelme şansım var fakat çok aktarma yapmak gerek, çok yorucu olur. (Havalimanı, Kızılay, Mamak)

AŞTİ'den Hipodrom durağına 40-45 dk yürüyüp metro ile direkt mamak'ta inmek de var o da çok yorucu olur.

Yine en mantıklısı Ankaray ile dikimevi'ne gidip oradan otobüs, minibüs vb. binmek...

edit: Ankaray ile Kurtuluş durağında inip banliyo trene binerek Mamak'a ulaşmak mümkün sanırım. Yorucu ya da gereksiz mi sizce?

Mamak/MEBS ulaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 27 Şubat 2020; 3:57:56 >

• Ben askere gittiğimde uçakla gitmiştim.Havaalanında HAVATAŞ gibi otobüs firması var heryere gidiyorlar.(İsmi aklıma gelmiyor)Sorduğumda en yakın Kızılay'dan gidilir dediler.Kızılay'a bindim.15-20dk yolculuktan sonra Kızılay Meydan'da bıraktı hemen arka tarafımda Kızılay AVM vardı.Birşeyler yiyip içtim sonrasında birkaç kişiye MEBS'e nasıl giderim dedim kimse Ankaray falan önermedi birisi otobüs dedi birisi 500m ileride üst geçitte MAMAK minibüsü geçer yakınında indiriyor dedi.Polisede sordum aynı şekilde orayı tavsiye etti.Kızılay AVM'nin yanında dümdüz ilerlerek yaklaşık 500m yürüdüm alt-üst geçit zaten gözüküyor uzaktanda olsa.Çevrede sorarsın MAMAK minibüsü nerden geçer üst geçit varmış diye yönlendirirler.Sonrasında üst geçitte sık geçiyor sanırım hemen geldi bindim oda yaklaşık 15-20dk sonra MEBS'in ana caddesinde alt tarafında bıraktı.(Minibüsçüye sorun yinede unutmasın sizi)300-400m kadarda orada yürüyorsun.Acelem olmadığı için sallanarak gittim taksi falan 50 TL tutuyordu Ağustosta havaalanından gelenler öyle demişti.Kolay bulabileceğini düşünüyorum.Tekerlekli valizin olur inşallah ben almamıştım yandan askılı çantayla baya ızdırap çekmiştim gidene kadar :) Hayırlı teskereler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CBGProd -- 27 Şubat 2020; 5:10:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: phorever

Teşekkürler. Baktım gördüm geç kaldım ya da otobüs gelmiyor taksiye atlar giderim :)

Bir ihtimal uçak ile gelme şansım var fakat çok aktarma yapmak gerek, çok yorucu olur. (Havalimanı, Kızılay, Mamak)

AŞTİ'den Hipodrom durağına 40-45 dk yürüyüp metro ile direkt mamak'ta inmek de var o da çok yorucu olur.

Yine en mantıklısı Ankaray ile dikimevi'ne gidip oradan otobüs, minibüs vb. binmek...

edit: Ankaray ile Kurtuluş durağında inip banliyo trene binerek Mamak'a ulaşmak mümkün sanırım. Yorucu ya da gereksiz mi sizce?

Kendinizi boşa yormuş olursunuz banliyoya binerek. En rahat ankaray ve ego otobüsü ile gidersiniz

Yorulmak derken Kurtuluş durağında aktarma yapmak mı yorucu yoksa Mamak'ta inip MEBS'e yürümek mi?
  • phorever kullanıcısına yanıt
    İkisinde de yorulursunuz diye söyledim ben en kolayı 329 ile önünde inmek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Çok teşekkürler. Güzergahı buldum tam önünde indiriyormuş :)

Ankaray ile Kızılay durağında inilecek, oradan 329'a :)

• phorever kullanıcısına yanıt
    :) dikimevinde in Ankaray metronun son durağı oradan bin 329a :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.