Arkadaşlar bu ilk modifikasyonum olucak onun için pek abartılı birşey yapmıcam bu işlere elim yatkındır bilgisayarımda biraz eski öncelikle şu sorulara cevap alayım.
-Boya olarak ucuz ve kaliteli ne kullanmalıyım? -Kasaya takıcam kasayı şekilli kesmek için ne kullanmalıyım birde camı nerden bulabilirim ve nasıl monta ederim ? -Tribal gibi tek renk şekiller nerden bulabilirim?
bukadar teşekkürler şimdiden..
Boya olarak Akçalı kullanabilirsin.Fiyatına göre oldukça iyi.
bı onerıde benden olsun yakınlarında sanayı sıtesı var ıse gotur bı oto boyacısına boyat emın ol parada almaz avantajları en azından kalıtelı boya olur ayrıca işçilik bakımından boya atma becerın zayıf ıse yada kendıne guvenmıyorsan akıntı gıbı durumlarla karsılasmak istemiyorsan sanayıi derim yok ben kendım yapmak istiyorum diyorsan işin zevki orda diyorsan ki bu dogru bi laf ozaman arkadaşın dedigi marka işini görür kolay gelsin
önerileriniz için sağolun peki ya diger sorular ?
cam dediğin plexi reklamcılarda bulabilirsin.
kasanın yanını dremel varsa onunla kes yoksa dekupajla kes oda yoksa matkapla bir delik aç kıl testere ile kes bunların hiçbiri benim elimde yok diyorsan kapağın üstüne şekili çiz götür bir marangoza kesiversin. oda olmaz dersen bana gönder halledivereyim
boya olarak akrilik sprey kullan (duck, meytlan gibi) sanayide büyük hırdavat satan yerlerde ucuz olurlar. başka sorun varmı dostum.