Şimdi Ara

MALUM SİTE İLAN İHBAR HATTI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
11
Favori
12.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim de buna benzer bir olay başımdan geçti. 5664e mesaj attigimda bana km bilgisi gelmedi. Bir gün sonra da gelmedi.
    Arac 2005 model clio idi. Özellikle çok cabuk al sat yapilabilen araçları alirken mutlaka araclardan cok iyi anlayan birilerini götürün.
    Araç 105 bin km de diye ilan yazılmıştı, 5664 mesaj attim hasar yok. gittim gördüm servis boya yok dedi vs. Servis exper vermedi.
    Bu yaz golf almak için satılığa koydum araci. 5664ten kontrol edeim dedim, bir de ne göreyim arac 469,000km den 85bine düşürülmüş. 😄resmi duruyor ekleyebilirim.
    Ya da tuvturk yanlış yazmış, bilmiyorum. 3bin tl aşağısına verdim alan kisiye de söyledim böyle böyle diye, insana ahiretlikte lazim 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum sitede ve türevlerinde kapora için tc ve cep numarası verenler kapora dolandırıcısıdır bilginize!!!!!!!
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-boyasiz-degisensiz-clio-3-397005633/detay

    İlandaki araç için konuştum anlaştık ruhsat fotosunu istedim aracın ruhsatında expression yazıyordu.Satıcı bu donanımın full olduğunu söyledi biraz araştırınca full olmadığını öğrendim.Ayrıca araçta hasar kaydı yok hata boya yok dendi şaseden sorgulamada park halinde çarpmadan 511 lira hasar kaydı çıkıyor.
  • Aracın 2012-2015 arası kaskosu yok. sağ taraf komple lokal boyalı diyorlar, araç sağ taraftan 2 kez darbe yemiş lokal değil boyalar ayrıca sol tarafta 2 kapıda ezik arka tamponda ezik var. Bunun yanında en önemlisi kaput yarım boyalı ve motorun şase kısmı işlem görmüş sağ önden darbe yediği için. Unutmadan bir de ön panel (plastik aksam) değişik ve şanzımandan ses geliyor.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-aile-araci-pazarliksiz-son-fiyat-son-2-gun-392228809/detay
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-boyasiz-hatasiz-focus-513524312/detay





    Talha Ateş adlı kişi, son iki aydır 5 farklı ilden oldukça uygun fiyattan araç ilanı ile kapora dolandırıcılıgi yaptığını düşünüyorum.

    Not: Bu ilanin da fazla duracağını sanmıyorum.



    Bunlar yüzünden kimseye guvenemez olduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shapsgh -- 25 Aralık 2017; 17:58:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shapsgh S kullanıcısına yanıt
    Silinmiş bile...
  • Ilani şikayet ettim malum üzerinden arti hesap hareketleri ile mesajlarınin incelenmesi gerektiği konusunda bildirimde bulundum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kgln K kullanıcısına yanıt
    hocam bu kadar bilgiye nasıl eriştiniz?
  • İzmirden mavi i30 bakıyordum, ağır hasar kayıtlı değil ama büyük kazası var, Şase onarım görmüş. Bunlar ilanda görülüyor.



    Adam ben mühendisim, titizim araç konusunda bilmem ne dedi. Bir arkadaş arayıp sorunca da araç benim değil yeğenimin, ben zaten mercedes kullanıyorum demiş.



    Ben farklı beyan var diye vazgeçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navigatorr kullanıcısına yanıt
    pert kaydı tramere kaç gün sonra işleniyor ? ağır hasarlı araba 1 haftadan önce toplamak zor.demekki kayıt 1 haftadandamı fazla sürüyo bir bilginiz varmı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tostu kaça kıstırin

    pert kaydı tramere kaç gün sonra işleniyor ? ağır hasarlı araba 1 haftadan önce toplamak zor.demekki kayıt 1 haftadandamı fazla sürüyo bir bilginiz varmı acaba?

    hocam benim eski aracta 10 bin liralık hasar 40 günde falan işlendi dikkatli olmak lazım
  • ilan no: 544349701 resimlerde 07 ve 59 plakalı arac kullanmış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 542492252 ilan nolu siyah astra j kasa araç ile de vakit kaybetmeyin boşuna. fotoğraflarda araba gayet temiz duruyordu, 29 bin hasar kaydı olduğu için fiyatı uygundu, bir miktar daha fiyatı aşağı çekip görmeye gittim fakat arabayı görünce hayal kırıklığına uğradım resmen.

    Araç geldiğinde tavan dahil leş gibi çamur içinde geldi, arabayı görücüye çıkartıyorsun insan bi su tutturur. zaten kafadan uyuz oldum. içinde kalıp kalıp çamurlar, kapı içlerine kadar leş içinde. paspaslar çöplük olmuş. neyse bunlar sorun değil dedik.

    ön tampon tırnaklarından çıkmış. buna ne oldu dediğimde az evvel gelirken yaşlı biri geri kaydırdı vurdu dedi. bu laftan sonra direkt kafada bitirdim zaten olayı. sonra sol sis farının içi su doluydu, balık atsanız içinde yaşar o derece. elimle sis farını içeri ittirdim sis yerinden çıktı. zaten çalışmıyor da. sebebi ise ses sistemi varmış çocuklar çok ses çıkartıyor diye sökmüş, sökerken sis farının kabloyu kestik herhalde dedi şaka gibi yemin ederim.

    ön park sensörünün lenslerinden biri kopmuş. sol şoför tarafındaki marşpiyel ezik. aracın sağında solunda çizikler var. arabanın içi görüldüğü gibi değil kapı kolları hep soyulmuş, teybin üstündeki tuşların bir kısmı soyuk içinde. zaten dikkat ederseniz teybin tarihi 6 ay öncesini gösteriyor yani fotoğraf eski. lastikler bitik resmen kabak olmuş. stepnesi vs. yok. ortalama kaç litre yakıyor yol bilgisayarından bakalım dedim, menüde geziyor yağ uyarısı veriyor, tekrar tuşa basıyor plaka ışığı arıza, yine basıyor sol far arıza tekrar basıyor sağ stop arıza tamam başka basma sürekli arıza çıkıyor gerek yok dedim. O kadar da olacak ikinci el araç alıyorsun diyor bir de utanmadan. biz de araç sattık kardeşim, içini dışını motorunu yıkattık, yazlık kışlık yedek lastiklerini bile verdim. bütün eksikleri giderdik öyle sattık alan arkamızdan konuşmasın diye.

    ulan bari lastikler bu seneyi geçirsin, elimi nereye atsam bir sorun çıkıyor. hepsini hallederiz yaptırırız diyor. sözde galerici arkadaş kendisi satın alacakmış mercedes mi ne almış tam hatırlamıyorum. 29 bin hasar kaydı yazmış anlatırken 30 bin küsürden bahsetti bayan kullanmış dedi. ekspertizin kapısından döndüm. İyi ki sıra varmış yoksa 250 lira çöpe gidecekti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive -- 18 Nisan 2018; 18:19:8 >




  • aracın ilan süresi az önce dolmuş farklı ilan numarası ile tekrar listelenecek büyük bir ihtimal. astra j kasa cosmo siyah yer küçükçekmece plaka 34 SE diye başlıyor dikkat edin.




  • km düşürülmüş aracı nereye ihbar edicez?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.