Şimdi Ara

Malum FİZİK:ISI VE SICAKLIK'ı alan varmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sonunda hanfendimiz ısı ve sıcaklığı çekti.alan varmı?nasıl?

• Malum hanfendi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • libidu
  • febrezzo F kullanıcısına yanıt
    bak arkadas bi üstümde ismini söylüyor.:D
  • Hahahah yahu yeni yeni paragözler türemiş. Bizim zamanımızda bir Behzat vardı o bile iyi para kaldırdı 150 milyara yakın şimdi de bunlar mı çıkmış? Gençler alın konu anlatımlı güzel bir kitap. Youtube'da da ücretsiz anlatan bir sürü kanal var hepsinden göz gezdirin.Anlayamadığınızı ötekinden bakın. Böyle insanlara para kazandırmayın.Emin olun yaptıkları anlattıkları diğerlerinden farklı bir şey değil. Ne yapabilir bu kadın size yani onu düşünün müfredat belli konu belli soru tipleri belli çıkıp size üniversite PHYS101 dersi mi anlatacak? Hayır.

Şöyle bir ufak göz gezdirdim videolara harbiden de boş beleş anlatıyor boşuna para vermeyin.
  • TheDenier kullanıcısına yanıt
    ozaman bize internette ücretsiz hocaların linkini verirmisin.
  • Youtube'da bolca var.Şahsen ben Körfez'in ve teknofem'den izliyordum o zamanlar ama şimdi müfredatınız değişmiş.Değişmeyen konular için yine oradan bakabilirsiniz.Diğerleri için zilyon tane var.Hocalara geldik,lisego, şenol hoca bunlar ilk bakışta gözüme çarpanlar.Belirli bir konuyu yazarsanız daha fazla kanal olduğunu görürsünüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umut Öncül varken Lidibu izlemek akıl karı değil. Lidibu ücretsiz bile olsa Umut Öncül izlerim

• Cholo kullanıcısına yanıt
    peki umut reis ücretli olursa alırmısın :D.bu arada kanka kimya ve biyo için ne önerirsin hoca olarak.bide türkçe?
  • Öyle bir şey olduğunda ben muhtemelen üniversitede olacağım için almam kimya biyo ve türkçeyi kitaplardan hallediyorum ben ama seninbiyolojin iyidir lakin yeni müfredata uygun bir şeyler çektiler mi bilmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.