Şimdi Ara

Malum adamin kitaplardan soru, calmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yuzde yuz , simetri , karekok bu kitaplari inceleyerek guzel sorulari secip malum kitabina koyup cozuyor , dedim belki denk geliyordur ama artik bunu da gorunce pes dedim
    Malum adamin kitaplardan soru, calmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyiki de böyle yapıyor yoksa güzel soruları görmek için bütün kitapları çözmek zorunda kalacaktık.
  • Kendisinin dersini dinlemem etmem ama attigin ornek sorulari ne kadar degistirebilir ki,klasik, cogu onemli kitapta olan soru tipleri zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be soruda orjinallik akıyo maşallah
  • Her kitapta birbirinden soru çalıyor zaten,o soruların çoğuda 1980 lerden 2015 e çıkmış soruların aynısı veya değiştirilmiş hali. Kaf piyasadaki en kaliteli soruları bulunduran kitaptır.
  • Apotemi > KAF

Boşuna kasmayın. Alın Apotemi'yi parçalayın.

• Apotemi net bir şekilde kaftan iyi zaten. Kafın avantajı birinin anlatmasi. Ayrıca ikisini de çözmek varken neden birini seçelim ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: neinname

Apotemi net bir şekilde kaftan iyi zaten. Kafın avantajı birinin anlatmasi. Ayrıca ikisini de çözmek varken neden birini seçelim ki

Valla alır bir de Yüzde Yüz çözerim yine KAF çözmem hocam. Birisi geçen gün Hocalara Geldik balon falan diyordu ama Apotemi'de bile görüyorum çözdüğü soruların benzerlerini.

• Mesela fonksiyonlardan örnek vereyim. Sorular çok orijinal değil yalan yok. Arada orijinal sorular çıkıyor ama. Sen onu çözünce farklı tipleri bir arada görmüş oluyorsun. Ayrıca çoğu kişi beğenmese de behzatin grafik fetişi farklı bir yol bilmek açısından güzel. Hocalara geldik falan diyorsun da hocalara geldikte orijinal soru sayısı sıfır. Xl dahil hepsi oradan buradan alınmış. Xl problem güzeldi ama o ayrı. Üstüne Vural hoca beni hayattan soğutuyor. En sevdiğim derse bile on beş dakikadan fazla tahammül edemiyorum. Hele Raşit hoca gittikten sonra iyice bozdu. Behzat bin çeker yani Apotemide kaftan iki kat daha iyidir

• quote:

Mesela fonksiyonlardan örnek vereyim. Sorular çok orijinal değil yalan yok. Arada orijinal sorular çıkıyor ama. Sen onu çözünce farklı tipleri bir arada görmüş oluyorsun. Ayrıca çoğu kişi beğenmese de behzatin grafik fetişi farklı bir yol bilmek açısından güzel. Hocalara geldik falan diyorsun da hocalara geldikte orijinal soru sayısı sıfır. Xl dahil hepsi oradan buradan alınmış. Xl problem güzeldi ama o ayrı. Üstüne Vural hoca beni hayattan soğutuyor. En sevdiğim derse bile on beş dakikadan fazla tahammül edemiyorum. Hele Raşit hoca gittikten sonra iyice bozdu. Behzat bin çeker yani Apotemide kaftan iki kat daha iyidir

Valla HG+Apotemi+Karekök muhteşem bir bomba oluyor.

• Ygs için başta öyle yapıyordum sonra teknofemin daha iyi olduğunu farkettim. İlla ücretsiz video istiyorsan onu dene bence.

• quote:

Ygs için başta öyle yapıyordum sonra teknofemin daha iyi olduğunu farkettim. İlla ücretsiz video istiyorsan onu dene bence.

LYS için düşünüyorum onu.

• Lys de kaldırılan çok yer var. Teknofem iyi olur mu bilemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.