Şimdi Ara

maltepe ye nasil gidilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
17.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar mecidiyekoy den maltepeye gidicem nasil gidilir arabayla gidicem merkez camisi varmis orada bi isim varda bi yardimci olur musunuz

• Yapay Zekanın Yanıtı

Maltepe'ye Nasıl Gidilir

Maltepe, İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan bir ilçedir. Maltepe'ye ulaşmak için çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur:

• Otobüsle: Marmaray istasyonlarından kalkan 130, 130A, 130Ş ve 131 numaralı otobüsler Maltepe'ye doğrudan ulaşım sağlar.
    • Metrobüsle: Yenisahra veya Uzunçayır metrobüs duraklarından Maltepe'ye giden otobüsler bulabilirsiniz.
    • Marmaray ile: Kadıköy veya Ayrılıkçeşme Marmaray istasyonlarından Marmaray trenine binerek Maltepe İstasyonu'nda inebilirsiniz.
    • Özel Araçla: TEM otoyolunun E5 bağlantı yolunu kullanarak Maltepe'ye ulaşabilirsiniz.
    • Taksiyle: İstanbul'un herhangi bir noktasından taksi kullanarak Maltepe'ye gidebilirsiniz.

Maltepe'ye ulaşım seçenekleri, bulunduğunuz konuma ve tercih ettiğiniz ulaşım şekline göre değişebilir. Trafik koşullarını göz önünde bulundurarak yolculuğunuzu planlamanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bi yardım edicek kimse yokmu illa gps mi bulalım
  • Mecidiyekoy den metrobuse bin sogutlucesmede in ( son durak ) hemen indigin yerin yani tren istasyonu zaten oradanda tren e bin .. İster sureyya plajinda ister maltepe de in. ama sureyya plajinda inersen merkez camine daha yakin inmis olursun 5 dk yurume mesafesinde..
  • metrobüse paralel geldikten sonra altunizade durağından sonra Bostancı, Ankara yönü tabelası olması lazım oradan girdikten sonra tahmini 9 km sonra maltepe köprüsü olacak oradan aşşağı çakılman lazım köprüden önce opet istasyonu olması lazım sağında

altunizade den sonraki girişi kaçırırsan düz devam edersen direkt stada gidersin sağdan gidersen üsküdar tarafına
  • Sanırım arkadaş avrupa yakasındaki maltepeden bahsediyor. Metrobüsle Maltepe'de in. Sonra hemen metrobüs çıkış merdivenlerinin olduğu yerin karşısında otobüs durağı var. Ordan geçen her otobüs merkez cami'nin önüne gider. herhangi birine bin. 3 durak sonra in. :) ya da yürüyebilirsin de.
  • arabayla direk fsm köprüsünden nasıl gidebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorgenSternN

arabayla direk fsm köprüsünden nasıl gidebilirim

hocam sen bana gidiceğin adresi tam söyle ,sana bi yol çıkartayım 4 sene oralarda takıldım defalarca fsmden geçip maltepeye bostancıya gittim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bahcelievler mi pendik mi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • maltepe merkez camisi dediler sadece oraya gidicem
  • bağdat caddesinden direk sahil yolundan gidilirmi acaba daha yakın olur herhalde
  • hocam şimdi , fsmden geçince , kavacık köprüsünü geçtikten sonra epey bi gidiyosun , sonra sanırım 3. sapaktı , sağa doğru bostancı sapağına giriyosun o sapak seni e-5e ankara istikametine indiricek e-5 e indiğin yerde solda kozyatağı carrefur olucak , neyse sen e-5 ten devam ediyosun , ilerde bi köprülü kavşak var , bostancı köprüsü , sen e-5 ten gitmeye devam ediyosun sonra tahminen 2 km sonra sağ tarafında yol seviyesinin altında , sporium olucak büyük bi tesis yüzme havuzu tenis kortu vs. görürsün , hemen ilerdede , sağ tarafta kadir has lisesi , sol tarafında ist. tic. üni. olucak , kadir has lisesi zaten yolun tam üstünde , önünde otobüs durağı ve üst geçit var görmemen imkansız , kadir has lisesinden 200-300 metre sonra kavşak var ( e-5 in altından yol geçiyo ) sağa doğru bi yol ayrılıcak , ilk yol ayrımından giriyosun , tabelada ne yazıyodu onu hatırlamıyorum ama aydınevler felan yazar , sen ilk sapaktan sağa giricen ( aydınevler 2. sapak sen oraya girmicen sadece tabelada yazanlardan bi tek onu hatırlıorum o yüzden yazdım ) , ilk sapaktan dümdüz aşağı iniceksin zaten e-5 ten sağa sapınca direkt trafik lambalarına gelicen büyk ihtimal kırmızıya yakalınıcan , dümdüz aşağı iniceksin , 2. ışıkların olduğu yerde zaten yol biticek minibüs yoluna inmiş bulunuyosun , ( yolun altında , yola sıfır tren yolu var zaten farkedersinde) , ışıklardan sola dönüp yardırıyosun yolu hiç bırakmıyosun , tahminen 4-5 km sonra maltepe beledeyisini geçiyosun 500-600 metre sonra sağ tarafında merkez cami olucak , yanında ilçe emniyette var

bu kadar detaya gerek varmıydı bilmiyorum ama yazıverdim , hiç karışık yollara girmeden basit bi şekilde gidersin , özlemişim oraları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 7 Ekim 2011; 2:18:57 >

• Ben de yan ondaya gidicem nasıl gidebilirim Yaa haritadan bakmak daha kolay değil mi?
  • quote:

bağdat caddesinden direk sahil yolundan gidilirmi acaba daha yakın olur herhalde

caddeyi boşver çok dolaşırsın

bak hiç karıştırmayacağın şekilde anlatıyorum bu yol daha garanti olduğu için diğerine göre trafikte biraz daha kalırsın ama gönül rahatlığıyla gidersin ve emin olamadığın yerlerde durup sorabilirsinde..

ankara yolunu unut.

metrobüs yolunu takip ederek gel stada gelir gibi uzunçayır ve fikirtepe durağından sonra sağa dönüş var ilk sağ ve geniş bi yol hafif rampalı o caddeye çıktıktan sonra ileride solunda 70m. dönüş var belediyede var hatta kaçırırsan belediyenin etraındanda dönersin oradan yukarı doğru devam et 9 km en az devam et ve sor Fahrettin Kerim Gökay cad. üzerinde olacaksın belediyenin oradan döndüğünde sağında büyük bi otopark var ve evlendirme dairesi doğru yol üzerindesin demek.

9 km unutma

• Bu kadar zor mu anlatılır bir yol ? Eski Ali Sami Yen stadının oradan 252'ye bin, 1.30 saat sonra Maltepe Camii'nin oradasın.
  • quote:

arabayla direk fsm köprüsünden nasıl gidebilirim

hocam d-100 e çık daha doğrusu herkez e-5 diyor çık yola,okmeydanı güzergahından fsm'ye gir,fsm'yi geçince hiç yolu girme ama en sonda kadıköy-sahil yolu ayrımından ankara istikametine gir,malteme köprsünü görene kadar ilerle,maltepe köprüsünden gir.

aslında enaz 30 defa gidip geldik araçla kağıthane-pendik arası ama kafam karıştı biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bu kadar zor mu anlatılır bir yol ? Eski Ali Sami Yen stadının oradan 252'ye bin, 1.30 saat sonra Maltepe Camii'nin oradasın.

Arabayla geliceksen, bu tarafa Anadolu Yakasına geçtikten sonra E-5'e inip (tabelalar gösteriyor zaten) Ankara istikametine doğru gidiceksin. 10-15 dk sonra sağ tarafta Honda plaza var orayı görünce 200-300 metre ileride Maltepe Köprüsü var ordan sap dümdüz yolu takip et merkez camiye çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

quote:

Bu kadar zor mu anlatılır bir yol ? Eski Ali Sami Yen stadının oradan 252'ye bin, 1.30 saat sonra Maltepe Camii'nin oradasın.

Arabayla geliceksen, bu tarafa Anadolu Yakasına geçtikten sonra E-5'e inip (tabelalar gösteriyor zaten) Ankara istikametine doğru gidiceksin. 10-15 dk sonra sağ tarafta Honda plaza var orayı görünce 200-300 metre ileride Maltepe Köprüsü var ordan sap dümdüz yolu takip et merkez camiye çıkarır.

Ayrıca; E-5'den Kartal minibüslerini takip ederse yine Maltepe'ye çıkar.

• quote:

maltepede oturuyorum bu yolu kullanıyorum en basiti
  • ineklik etme taksi tut
  • cift katlı 252 e bin, ust kata cık ve en one otur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.