Videoda ne olduğu tam belli olmuyor blur yüzünden ama o müdahale eden iki kişi yüzünden düşmüş gibi. Kesinlikle bir ceza almaları lazım. |
Maltepe Piazza AVM’de bir kişi atlayarak intihar etti. (3. sayfa)

-
-
Bu atlayan adam ölmemiş bu arada. Yaralıymış...
-
sana söz yine baharlar gelecek, yersen
-
Bence adamların bir suçu yok. Atlayan adam zaten daha fazla tutunamayacaktı çünkü tam avucuyla değil de parmaklarının ucuyla kavramış zemini. Tek atımlık kurşunları vardı ve denediler.
-
15 temmuz şehitler köprüsünde intihar girişiminde bulunan birine "atlasana" şeklinde girişimde bulunanlar beraat etmişti hatırlanacağı üzere. bu olayda ise kurtarma girişimi var. kurtarma girişiminde bazen geç kalınabilir. bu sefer de niye beklendi diyenler çıkacaktır. bazen de kişi bu girişiminde kararlı veya kararsız da olsa, kendisini kurtarmaya çalışana kötülük yapabilir. müdahale etsen bir türlü etmesen bir başka. bu ceza ile ilgilenmek yerine, aileye kalıcı bir yardım üretmeye çalışsalar daha iyi olur. bu arada atlayan kişi yaşıyormuş. platinlerle yaşayacak da olsa iyileşir umarım.
-
Ya bunları boşver nayloncu tayfaya ne laf anlatıyorsun
Kurtuluş Savaşı'nda kuru ekmek ile vatan müdafaası yapılıyordu bunlara kalsa eller yukarı ülke alın götürün derler yeterli ekmek verin
Yarın savaş oldu aynı duruma düşünce bunlar ilk karşıya geçenler olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Köpek lobisi mama lobisi bana kalırsa tek dertleri para
Geçen sene milleti tehtid eden zat suç makinesi çıkmıştı
Kurduğu dernekten paraları indiregandi yapmıştı
Zaten iki show yapalım tamamdır hemen tatlı su solcuları oluyorlar
Düşün öğren kavra diye terimlerden habersizdir
sanırsın kurtuluş savaşında sizin tayfa savaştı ha. daha dün olmuş herkesin hatırladığı olayları bari çarpıtmaya çalışmayın, komik bile olmuyor.
-
Benim dedemler Çanakkale şehiti , o zamanlar neler yaşandı bayrağa dokunma , ezenler dinlmesin diye neler yapıldı
Gel.son.olaylarda neler yaşandı anlat bana
@kerimcem adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
Dünyada en az inthar oranı olan ülkelerden biriyiz burdan hiç çalışmayın, intihar çok kompleks bir olay yapılan araştırmlara göre %70 inden fazlası maddiyattan etmiyor zaten oyle olsa afrikada hindistanda insan kalmazdı
Afrika'daki kabile köy şefi ile normal vatandaş arasında bile hiç bir fark yok ki?
Hindistan zengin kesimi oturduğu şehir başka diğerleri yine aynı sefalet içinde başka şehirde
Türkiye'de gelir uçurumu çok farklı
Malesef eğitiminiz yada dünya görüşünüz çok sığ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X