Şimdi Ara

Maltepe Orhangazi Lisesi Nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orhangazi Lisesi - Cevizli Mah. , Orhangazi Cd. No:3

geçen hafta da başka okul için konu açmıştım, uyuz oldum alakasız yerlere vermişler beni hep.

• up
  • maltepede
  • galiba maltepede
    şaka bi yana bilmiyorum bunu yazmak için girdim
  • Benim evin yanında

e5 te gülsuyu köprüsünden aşağıya ineceksin minübüs yoluna gelmeden sağ tarafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

Benim evin yanında

minibüscüye ne desem anlar hocam? :D gülsuyu köprüsünde inince yakın kalıyomu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ss

quote:

Benim evin yanında

minibüscüye ne desem anlar hocam? :D gülsuyu köprüsünde inince yakın kalıyomu?

Minübüscüye gülsuyu köprüsünde indir diyecen,indikten sonra fazla yol yok zaten güzin dinçkök iöo unu göreceksin 5,10 dakka yürüdükten sonra orhangazi lisesini görürsün zaten şöyle bir tabir vardır ya kime sorsan söylerler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    İzmit/Kocaeli Dershane
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hacı cok yürürsün e-5 ten gelirsen minibüs caddesinden gelirsen kilerin orda in hemen yanında
  • Ertuğrul Gazi Lisesinde girdim bende sınava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift34

hacı cok yürürsün e-5 ten gelirsen minibüs caddesinden gelirsen kilerin orda in hemen yanında

Eğer e5 in üstünde oturuyorsa minibüs yoluna inmesi daha zor olur bide gülsuyu köprüsünden orhangazi lisesine fazla yol yokki niye herkese fazla geliyor 5 dakkada yürürsün
  • quote:

quote:

hacı cok yürürsün e-5 ten gelirsen minibüs caddesinden gelirsen kilerin orda in hemen yanında

Eğer e5 in üstünde oturuyorsa minibüs yoluna inmesi daha zor olur bide gülsuyu köprüsünden orhangazi lisesine fazla yol yokki niye herkese fazla geliyor 5 dakkada yürürsün

evet, minibüs yolu ters kalıyor. gülsuyu köprüsünde inip sora sora inerim artık :D
  • quote:

quote:

quote:

evet, minibüs yolu ters kalıyor. gülsuyu köprüsünde inip sora sora inerim artık :D

LYS yemi katılacan

• evet hocam da bu okul ilkögretim okulu olarak gözüküyor wikimapia'da ?
  • quote:

evet hocam da bu okul ilkögretim okulu olarak gözüküyor wikimapia'da ?

Orhangazi iöo gülsuyu köprüsüne daha yakın sakın karıştırma bak güzin dinçkök iöo var gülsüyü köprüsünün az altında onun çevresinde orhangazi iöo var ama orhangazi lisesi daha aşağıda minibüs yoluna yakın zaten orhangazi lisesinin kapısından görüyorsun minibüs yolunu
  • tamam anladım hocam şimdi, şahsuvaroglunun yanından direk aşşagı inicem

çok teşekkürler.
  • quote:

tamam anladım hocam şimdi, şahsuvaroglunun yanından direk aşşagı inicem

çok teşekkürler.

evet

ne demek
  • oğlum her sene o okuldan hamile çıkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean_Winchester

oğlum her sene o okuldan hamile çıkıyo

Birtane beden hocamız vardı ben lise 1 deyken sapığın tekiydi zaten gazetelere bile çıkmıştı sonra hapise girdi...öğrenciler arasında kavga çıktığında bedenci ayırmaya gidiyordu dönüp bedenciye vuruyorlardı
  • DGS ye mi gircen. bende o lisede giriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissYou

DGS ye mi gircen. bende o lisede giriyorum

lys

kopya verirsin artık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.