Orhangazi Lisesi - Cevizli Mah. , Orhangazi Cd. No:3
geçen hafta da başka okul için konu açmıştım, uyuz oldum alakasız yerlere vermişler beni hep.
up
maltepede
galiba maltepede şaka bi yana bilmiyorum bunu yazmak için girdim
Benim evin yanında
e5 te gülsuyu köprüsünden aşağıya ineceksin minübüs yoluna gelmeden sağ tarafta
quote:
Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi
Benim evin yanında
minibüscüye ne desem anlar hocam? :D gülsuyu köprüsünde inince yakın kalıyomu?
quote:
Orijinalden alıntı: c0ss
quote:
Benim evin yanında
minibüscüye ne desem anlar hocam? :D gülsuyu köprüsünde inince yakın kalıyomu?
Minübüscüye gülsuyu köprüsünde indir diyecen,indikten sonra fazla yol yok zaten güzin dinçkök iöo unu göreceksin 5,10 dakka yürüdükten sonra orhangazi lisesini görürsün zaten şöyle bir tabir vardır ya kime sorsan söylerler
hacı cok yürürsün e-5 ten gelirsen minibüs caddesinden gelirsen kilerin orda in hemen yanında
Ertuğrul Gazi Lisesinde girdim bende sınava.
quote:
Orijinalden alıntı: drift34
hacı cok yürürsün e-5 ten gelirsen minibüs caddesinden gelirsen kilerin orda in hemen yanında
Eğer e5 in üstünde oturuyorsa minibüs yoluna inmesi daha zor olur bide gülsuyu köprüsünden orhangazi lisesine fazla yol yokki niye herkese fazla geliyor 5 dakkada yürürsün
quote:
quote:
Eğer e5 in üstünde oturuyorsa minibüs yoluna inmesi daha zor olur bide gülsuyu köprüsünden orhangazi lisesine fazla yol yokki niye herkese fazla geliyor 5 dakkada yürürsün
evet, minibüs yolu ters kalıyor. gülsuyu köprüsünde inip sora sora inerim artık :D
quote:
quote:
quote:
evet, minibüs yolu ters kalıyor. gülsuyu köprüsünde inip sora sora inerim artık :D
LYS yemi katılacan
evet hocam da bu okul ilkögretim okulu olarak gözüküyor wikimapia'da ?
quote:
evet hocam da bu okul ilkögretim okulu olarak gözüküyor wikimapia'da ?
Orhangazi iöo gülsuyu köprüsüne daha yakın sakın karıştırma bak güzin dinçkök iöo var gülsüyü köprüsünün az altında onun çevresinde orhangazi iöo var ama orhangazi lisesi daha aşağıda minibüs yoluna yakın zaten orhangazi lisesinin kapısından görüyorsun minibüs yolunu
tamam anladım hocam şimdi, şahsuvaroglunun yanından direk aşşagı inicem
çok teşekkürler.
quote:
tamam anladım hocam şimdi, şahsuvaroglunun yanından direk aşşagı inicem
çok teşekkürler.
evet
ne demek
oğlum her sene o okuldan hamile çıkıyo
quote:
Orijinalden alıntı: Dean_Winchester
oğlum her sene o okuldan hamile çıkıyo
Birtane beden hocamız vardı ben lise 1 deyken sapığın tekiydi zaten gazetelere bile çıkmıştı sonra hapise girdi...öğrenciler arasında kavga çıktığında bedenci ayırmaya gidiyordu dönüp bedenciye vuruyorlardı