Şimdi Ara

Maltepe - Bostancı Civarı Havuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maltepe, bostancı civarı havuz varmı? Varsa neler var? Fiyatlar ne durumda?

• Dragos devlet su işlerinin olimpik havuzu var gel seni misafirim olarak sokıyım 15 tl ye ama bone getirmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucnoktabir

Dragos devlet su işlerinin olimpik havuzu var gel seni misafirim olarak sokıyım 15 tl ye ama bone getirmen lazım

klorlu suda yüzülmez.

Gel seni adalar'a götüreyim
  • temiz ve apaçi olmaması lazım :P
  • quote:

Dragos devlet su işlerinin olimpik havuzu var gel seni misafirim olarak sokıyım 15 tl ye ama bone getirmen lazım

Misafir şekli dışında normal vatandaşlar kullanamıyorlar mı burayı ?
  • quote:

Dikkat et kardeş

Not: Maltepe Merkez'de Olimpiyat Havuzu var. Maltepe Stadının merkeze bakan tarafına bakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErtanGrkn

quote:

Dikkat et kardeş

Not: Maltepe Merkez'de Olimpiyat Havuzu var. Maltepe Stadının merkeze bakan tarafına bakıyor.

Nasıldır? Temiz mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

15tlmi oldu ya geçen sene hafta içi 10tl ye giriyoduk
  • @The Fusion

Çok temiz diyemem ama ideal.
  • Olimpiyat havuzu dediğin hamam değil mi , ciddiyim kardeşim dsi nin havuzunda apaçi falan bulamazsın.Zaten dışarıdan gelenleri damsız almıyolar.

Valla zam yapmışlar geçen sene ben haftaiçi 5 e giriyodum diye hatırlıyorum
  • dsi ye bakarım o zaman. ailecek gitmeyi düşünüyorum. annem ben kardeşim. dam sorunu falan çıkarmazlar herhalde yine?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Fusion

dsi ye bakarım o zaman. ailecek gitmeyi düşünüyorum. annem ben kardeşim. dam sorunu falan çıkarmazlar herhalde yine?

Dışardan gelenlere 40 tl çekiyolar haftasonu , dışardan gelenlere dam sorunu da oluyor ama dediğim gibi üçünüzü de misafirim olarak alma ihtimalim var mı yok mu yarın gittiğimde sorarım nerdeyse hergün gidiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.