Şimdi Ara

Maltepe Başıbüyük'e nasıl gidebilirim...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaslar yarin marmara universitesi dis hekimligi fakultesine fitmem gerek de, fatihten nasil gidebilirim?metrovus marmaray vapur hangisi en rahatsa onla gideyim..tam adres bu; yardimci olursaniz cok sevinirm

Marmara Üniversitesi Başıbüyük Sağlık Yerleşkesi, Başıbüyük Yolu 9/3, 34854 Başıbüyük / Maltepe/İstanbul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

6 milyon işsazı işsın işsızzı
  • Kadikoye gec kadikoyden direk iett var 19/b ona biniceksin. Saatlerine bak direk egitim koyune giden iett var.

2. Yol olarak yine kadikoye gec kadikoyden maltepeye giden iettlere bin 16/a 21/a vs maltepede in eski basibuyuk minibuslerinin kalktigi yerin karsisindan egitim koyuna ring servisler var onlarida kullanabilirsin.

3. Yol maltede indikten sonra basibuyuk cezaevine giden dolmuslara bin yesil baslikli onlar egitim koyunun icinden geciyor.

• Kadıköyden 19h olması lazım bi sağlamasını yap

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefonunuza Trafi uygulamasını yükleyip bakabilirseniz. En kısa, en ucuz, en az aktarma vs bir çok şekilde sonuçlar veriyor kendinize uygun olanı seçersiniz yükleyemeyecek konumdaysanız ben bakıp ss atabilirim ama çok yararı bir uygulama deneyin bence.
  • zümrütevlerde oturuyorum, 19b doğrudur ayrıca metroyla maltepeye gelip metro çıkışından biraz yürüyüp cezaevi minibüsleriyle gidebilirsin yine arkadaşın dediği gibi. ama buraya illa otobüsle gelmene gerek yok metro da rahat olur
  • Ama 1 dk senin dedigin yer dis hekimligi orasi yeni yapilan yer oraya gitmen icin maltepeden basibuyuk minibuslerine bin sofore sole dis hekimligi fakultesine gidicem diye seni hastane duraginda indirecek oradan asagi dogru yuriceksin asagi tarafta kaliyor.

• google maps diye bişe var yaz binbir farkli yoldan gidişi görebilirsin
    Daha Fazla Göster
  • Cok tesekkurler arkadaslar, marmarayla ayrilikcesmesi oradan kadikoye yurur otobuse binerkm

6 milyon işsazı işsın işsızzı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.