Şimdi Ara

Malphite Nasıl Counterlanır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
7.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

warwick dememiş kimse , denemedim ama ww nin şansı var gibi en kötü farm yapar ölmez yani

Yok. Harcıyor WW'i. Tek avantajı ultiyle ganklerin başarı oranını arttırması. 1v1'de E yiyince bitiyor ww.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amaç late game bırakmamak malphite late game sağlam tank.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempatigue

amaç late game bırakmamak malphite late game sağlam tank.

Sağlam değil ölümsüz. Adama focuslanıyorlar, adam teamfightan yarı canla çıkıyor. O can da 20 saniyede fulleniyor zaten. Şaka gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: zxcv321

quote:

Orijinalden alıntı: dağınık

İrelia ftw level 1 ?

Malp irelia karşısında piknik yapar.

Renekton yada jax denenebilir. Daha hiç renkton a karşı üstünlük kuramadım jax oynayana bağlı.

Renekton neyse de jax denenebilir diyorsun malphite jaxın main counterı

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dağınık -- 27 Ocak 2018; 16:42:19 >

• benimde ana şampiyonlarımdan biri malphite ve kolay kolay engelliyemiyolar çoğu zaman kazanıyorum malphite ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Irelia.Sustain ve true damage ı ile zorlanmıyor fazla.

Tam tersi Malphite ilk E skilini fullerse irelia hiçbirşey yapamaz. Üstüne atlarsın e q yapıp damage'i yer oturursun. Bir Sunfire Cape çıkması irelia'yı ezmesi için yeterli. Üstüne frozen heart çıktımı tamamdır.

İrelia da baslangic itemiyle oyuna devam edecekti zaten sunfire ve frozen heart cikinca malph. bi triforce ve wits end i bitirsin irelia gor
    bakalim malph a noluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Irelia.Sustain ve true damage ı ile zorlanmıyor fazla.

Tam tersi Malphite ilk E skilini fullerse irelia hiçbirşey yapamaz. Üstüne atlarsın e q yapıp damage'i yer oturursun. Bir Sunfire Cape çıkması irelia'yı ezmesi için yeterli. Üstüne frozen heart çıktımı tamamdır.

İrelia da baslangic itemiyle oyuna devam edecekti zaten sunfire ve frozen heart cikinca malph. bi triforce ve wits end i bitirsin irelia gor
    bakalim malph a noluyor

Çok pis keser di mi kanka?

• Renekton taş üstüne taş bırakmaz valla :D. Ama cidden 2x gap closer 1 stun skilliyle o lanede malph falan yaşatmaz ha bide earlyde malphın manası hızlı bitiyor. Cloth +5 pot alırsınız sonrada bırak skill vurmasını bekle biryerden sonra manası kalmayacak.

• Gangplank ile junglersız counterlıyorum ben. Çoğu kişi yapar yani
  • Renekton genelde riven gibi oluyo stun atip kaciyo ireliada ayni sekilde olaf ise basta q ile 9 lvl oluncada e ile bastiriyo

• Ap teemo iyidir

• malphite'i lanede counterlasan ne olacak? malphite frozen hearth çıkınca karşıdaki ad carryi oyundan düşürüyor. genelde ad carry oynarım. takımımın arkasında dursam da atlıyor üstüme E atıyor yarı canım gidiyor :( yada ezreal oynarken adama resmen 0 vuruyorum. zaten atk speed debuff var adamda. acil nerf lazım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.