Şimdi Ara

maliye ihbar hakkında,ciddi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, eski çalıştığım yer ile bir takım sıkıntılar yaşıyorum. paramı vermediler ve sürekli vereceğiz deyip oyun oynar gibi geçiştiriyorlar. ben öğrendim ki bunu sadece bana değil işçilerinin hemen hemen hepsine yapıyorlarmış. ayrıca sürekli çek kırdırıyorlar vs vs vs. saçma sapan bir iş yeri yani, hiçbir işleri düzgün değil. ben de artık bu kadar haksızlığa bu kadar yüzsüzlüğe tahammül etmek istemiyorum. açıklarını biliyorum ve şikayet etmek istiyorum maliyeye. fakat ne yapmam lazım bilmiyorum. kanıt falan isteniyor mu ya da ne lazım? bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olursa çok sevinirim. bu tarz firmaların işçi haklarıyla oyun oynamalarına, hak yemelerine izin vermek istemiyorum.



  • Zannetmiyorum maliyeye telefonla ulaşıp ihbar edin onlar ilgilenecektir.Maliyenin genel cezaları da yüksek meblağdır iyi olur.
  • Vergi kaçırma,fatura kesmemek gibi konular varsa 444 0 189'u arayıp ihbarda bulunabilirsiniz,ancak yazdığınız konularda emniyete gitseniz veya bir avukata danışsanız daha iyi olur gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blackest Night

    Vergi kaçırma,fatura kesmemek gibi konular varsa 444 0 189'u arayıp ihbarda bulunabilirsiniz,ancak yazdığınız konularda emniyete gitseniz veya bir avukata danışsanız daha iyi olur gibi.

    emniyet ne yapabilir konu ile alakalı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.