Şimdi Ara

Malatya içi dershane önerisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
30.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marmara dershanesi varmış, Fem yayınlarını veriyolarmış heralde orayı tavsiye ediyorlar.Matfen-Matsöz eşit ağırlık veya sözel için nasıl? Birde kavram dershanesi var bu üç dershaneden hangisi iyidir?
    Yada sizin önereceğiniz dershane var mı ?
  • bence birey dersanesi malatya için şu an çok iyi hem yeri hem yayınları hem de kadrosu çok iyi bence hiç düşünmeyin geçen sene mezun oldum dolu dolu geçti tavsiye ederim sanırım bireyin yanında başka bir yayın da veriyorlar bu sene bi de ara sınıflara ayrıyeten ygs dersleri de veriyorlar öğrenci yönlerdirdim oradan biliyorum tercihleriniz arasında bulunsun.
  • SANA ALFA DERSHANESİNİ TAVSiYE EDERİM

BASİC MAT-GEO DİYE TUAF YENİ BİR PROGRAM
    VAR BU SAYEDE O DAN 25-30 MATEMATİĞE GARANTİ

ÇIKILIYOR.AYRICA SINIF AYRIMI KESİNLİKLE YOK,BİREBİR
    RAHAT ALIYORSUNUZ ŞAHSEN BEN KENDİ ADIMA ÇOK MEMNUNUM KOLAY

SONUÇ ALMAK İSTİYORSAN GÜVENLE GELEBİLİRSİN.
    TABİİ ÇALIŞMAN DA ŞART...
  • ARI Dershanesi nasıl bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasginmustafa T kullanıcısına yanıt
    Arı Dershanesi nasıl

• ben 11.sınıf ve finale gidiyorum final dışında nereye gideceksen git ama finale gitme kesinlikle
  • Hocam bana sorarsan büyük dershanelere git. Rekabet bu işte olmazsa olmaz. Finaldeyim ben. Fem, final ,lider ilfen düşünebilirsin. İlfene giden arkadaşlarım hocalarından baya memnun. Finalde ana hatlarıyla kadroyu koruyorlar ama değişiklikler var. Seneye ne olur bilemem ama gidecekler var sanırım o yüzden bi soruştur.
  • Malatyada Final derhanesi diyolar bilmem ne diyolar ama isimleri büyük dershanelere tonlarca para ödememize rağmen öğretmenlere bir soru bile soramıyosun. Kafayı takmışlar fen liseli öğrencilere. Diğer öğrencilerin zerre kadar önemi yok. Geçen yıl ALFA dershanesine kaydoldum. Birebir ders konusunda şimdiye dek görmediğim kadar ilgi gördüm. Kadro mükemmel ben memnun kaldım. Bence bi görüşmenizde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbronaldo -- 11 Nisan 2015; 22:49:24 >
  • Arı biraz şişirme bir dersane, Lider İlfen derim, rehberlik bekleme ama hocalar çok kaliteli

• Final, Odak, Birey, İstanbul, Rekor arasından hangisini önerirsiniz.

• Malatya nin ilçesindeyim burada dershane yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frolding F kullanıcısına yanıt
    Neden şıklarda lider ilfen yok.

• Bende dershane araştırmaya başladım bu konuya denk geldim açıkçası alfa dershanesi reklamı dönüyor.Alfa önerenlerin çoğu 0 mesajlı ve foruma girmeyen üyeler.Gerçekten alfa da okuyan biri varsa yardımını bekliyorum.Yakında ilfen ve final ile görüşmeye gideceğim.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• beyler konuyla alakası yok ama konyalıyım malatya ingilizce ve zonguldak arasndan zonguldağı tercih ettim şehri beğenmiştim zonguldak malatyadan az gekişmiş sırf batıda diye yazdım malum malatyalı kardeşlerimiz iyi ama çevresindeki iller kötü :( sizce yaptığım kötü bir tercih mi?ailemin de tercihimde etksi oldu
  • Up!

Malatyalı arkadaşlar şuan mezunlar için durum ne dershanelerde hangilerini önerirsiniz konu eski ama genelde alfa, atlas, birey önermişler?
  • merhaba

kuzenimi yazdıracagım. TM haftaiçi

fiyat performas?

tşk
  • Bana da dershane önerisi lazım.

• Yeni konu açamıyorum Malatyadaki arkadaşlar dershane önerisi lazım

• pplanck P kullanıcısına yanıt
    Yer varsa integral çok iyi.yoksa da elite gidin.Hangi lisedesiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: pplanck

Yeni konu açamıyorum Malatyadaki arkadaşlar dershane önerisi lazım
    Hocam paranız çoksa elit ya da integral kurs merkezini araştırın. Yoksa da standart dersanelerden lider ilfen iyidir. Çok da iyi değil ama elde mevcut olanlardan iyisi o. Sakın ola finale,kültüre,yeni hamleye falan bulaşmayın. Net söylüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.